Toz to jsem zvedav co to bude za byznys...Ivoš píše:Určitě nabídnu, pak to hodím sem na fórum, až (jestli ) to rozjedu. A to pivko se jmenuje nějak od P....něco jako Pražan nebo tak nějak.....jak tak ale koukám do seznamu českých piv, tak podle loga by to mohl být Podkováň....http://www.podkovan.cz/
Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
- Hanzy
Mam spis pocit ze se to strida at si kazdy chvili uzije slavu a ma cim se chlubit v reklame a na propagacnich matrosich ale me vic jedou hlavne nepastery...Honza Beneš píše:Piv roku ČR je vždycky víc a neexistuje žádný jeden celkový vítěz.Hanzy píše:Jinak pozor pivo CR je siroky pojem Radegast se taky tim chvasta ale jen pivo roku casaku ne degustacni anonymni souteze ale jen poctem hlasu hlavne zamestnancu a jejich pribuznych...
V průběhu roku se koná 5 oficiálních degustací, k tomu anketa pivo roku v Pivním kurýru a dál nevím - takže možná ještě něco - vítězem poslední loňské degustace v kategorii ležáků se stal havlíčkobrodský REBEL, pivo který si dávám u nás v hospodě. Je fakt dobrý a silný.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Třeba se to nepovede, ale kdyby ano, tak by to bylo fajn....Petr Soukup ví Ale já to nechci zakřiknout.Hanzy píše:Toz to jsem zvedav co to bude za byznys...Ivoš píše:Určitě nabídnu, pak to hodím sem na fórum, až (jestli ) to rozjedu. A to pivko se jmenuje nějak od P....něco jako Pražan nebo tak nějak.....jak tak ale koukám do seznamu českých piv, tak podle loga by to mohl být Podkováň....http://www.podkovan.cz/
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Honza Beneš
Může být, ale podle mě to není záměr. Ty degustace jsou anonymní a účastní se jich hodně značek, takže třeba nějaký pivo udělá umístění 1-4-3-6-2, což je skvělej výsledek - ale aby jedno pivo vyhrálo všechno, to prostě nejde když se přihlásí takovejch 30 značek, protože i u toho nejlepšího piva se kvalita průběžně lehce mění.Hanzy píše: Mam spis pocit ze se to strida at si kazdy chvili uzije slavu a ma cim se chlubit v reklame a na propagacnich matrosich ale me vic jedou hlavne nepastery...
Nepastery samo není nic lepšího. To je i zmiňovaný "náš" REBEL z Havl. Brodu - což je kousek od BERNARDU z Humpolce - a na druhou stranu o něco dál na východ je POLIČKA. Tyhle tři dát vedle sebe na výčep, tak jsou všichni štamgáči domrtva!
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No platí pořád, že z menšího pivovaru bývá pivo vždycky lepší....Plzeň, Budějice atd. je chemie.....bohužel se nejvíc pije a točej to skoro všude, ale když narazím na nějakou značku, kterou neznám a je to menší pivovárek, tak na 80% si pochutnám....ale pozor...neplatí to u POSTŘIŽINSKÉHO PIVA Fujtajbl....šílená břečka.
Tak se musim pochlubit se zazitkem ze vcerejsiho plesu v Lucerne...pivo meli Gambrinus v lahvi za 35,-...no cena teda silena,ale co se dalo delat,nebylo mi zrovna nejlepe a navic jsem se jeste doma nacpal parkama a kdyz se to spojilo s deseti kousky pivka tak to ze me slo hned ven a to rovnou pod stul...na zachod bych uz jen z principu nesel kvuli tomu drahymu pivu...takhle sem jim ho vratil jak se slusi a patri...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Hahá, to jsi dobrej...já byl na plese v Lucerně jednou a nikdy víc....teda pokud tam za poslední 4 roky nepředělali vzduchotechniku.....a cena za pivo je tam koukám pořád stejná Ale jsi šikovnej....já jdu dneska na metalovej tah, takže jsem na sebe zvědav.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Neboj už jsem začal...před 14 dny jsem byl trénovat naposled a vydržel jsem až do konce akce při skóre 6 desítek a 2 dvanáctky Ale dneska to budou i panáky....ona ta kapela co dnes hraje (Rimortis) bude hrát i na oslavě narozenin, co budem slavit já a 4 kámoši dohromady
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja si to podkováňske pivo pamätám ešte z r.1984,volalo sa Kovar a na etikete bola podkova,nuž a bolo dobré
http://www.odklepnuto.cz/aukce353217-po ... page=5#big
http://pivni.info/pivovary/stredocesky- ... odkov.html
http://www.odklepnuto.cz/aukce353217-po ... page=5#big
http://pivni.info/pivovary/stredocesky- ... odkov.html
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jsi moc pěkně zbořenej....já žádnou svojí fotku nemám, ale bylo to včera fantastický...jak Rimortis, tak Nightwish revival geniální!! A ty Nightwish mají zpěvačku, která má hlas fakt jako Tarja....v ČR je jich víc, ale tenhle revival je od Hanzyho z Frýdku - Místku Perfektně jsem zapařil a potrénoval