Tlmice

Moderátor: Blue Lanos

janodvt

Příspěvek od janodvt »

akože som nenaražal na to že argentina ale na to ci ich už dakto ma a či nema niekto s nimi nejake skusenosti
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Reklama

roberto33

Příspěvek od roberto33 »

Jano ako si tam vložil obrázok svojho auta?
janodvt

Příspěvek od janodvt »

sobotu so sa do toho pustil a zatial nic lebo nemozem dat dole cely ten tanier s nabojom. na to existuje nejaky stahovak alebo ako ste to dali dole?
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

nemusis to davat dolu tlumic se vyndava horem musis vyndat horni ulozeni a pak odsroubovat matku vložky, neni treba davat dolu tehlici, nezapomen si stahnout pero nebo ti to rozbije hubu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
janodvt

Příspěvek od janodvt »

Slavek píše:nemusis to davat dolu tlumic se vyndava horem musis vyndat horni ulozeni a pak odsroubovat matku vložky, neni treba davat dolu tehlici, nezapomen si stahnout pero nebo ti to rozbije hubu
takze netreba rozoberat nic dole ako to bolo pisane v tom navode co je z kadetu? ide to vytiahnut zvrchu a tym padom staci dat dole len koleso a stlacit spruzinu a zaistit ju dacim? ja som to isiel ako na kadete robit ze som daval dole cele oblozenie a tahal som von aj zavesenie kolesa z ramena........
janodvt

Příspěvek od janodvt »

a este jedna vec.
podarilo sa mi utrhnut zavity na tej velkej srube co drzi naboj a tanier.
aky je tam rozmer lebo v automoto mi to nevedel zistit a v tom manuali je len M20 ale nepise sa tam nic o zavitoch a ni nic podobne
Habron

Příspěvek od Habron »

Jsem jenom zvědavej, jak na personu povolíš tu převlečnou matici, když to zůstane v autě. Dost často s ní nejde hnout ani ve svěráku, když na dvumetrový tyči visí dva metrákový chlapi.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Habron

Příspěvek od Habron »

Slavek píše:To ze je to z argentiny neznamena ze to bude bouda, ta firma to proste dela pro chevrolet, my taky delame sedacky pro mercedes pod znackou MAGNA
neděláš v Grammeru? ;)
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

janodvt píše:a este jedna vec.
aky je tam rozmer lebo v automoto mi to nevedel zistit a v tom manuali je len M20 ale nepise sa tam nic o zavitoch a ni nic podobne
Ty si to chtel sundat z poloosi???, to neni treba, staci jen z cepu rizeni kdyz budes mit stahnutou pruzinu a odsroubujes zezhora na tlumici matku klic 21 nejlepsi je ocko nebo se ti zacne protacet pist musis si to poderzet imbusem 6, tak ti celej ten tlumic spadne o kousek dolu, potom dve matky horniho ulozeni klic13, pak zatlacis pist uplne dolu a vyndas to horni ulozeni, bacha je toho nekolik dilku tak se koukej v jakym poradi to je at to zpatky vratis stejne, docela blbe se to vyndava ale jdeto. Pak odsroubujes tu prevlecenou matici jak tu pise Habron, nevim pro jaky klic to je myslim 34-36, ja sem to delal hasakem a v poho sem ji povolil na obouch stranach, no a pak uz jen vyndat tlumic tou horni dirou. pod tou prevlecenou matici by jeste mel by byt kulaty vymezovaci krouzek, az to budes davat nazpet tak ho tam nezapomen dat, jinak by v tom byla vule.
Co vsecho si dostal k novym tlumicum?? mela by tam byt nova prevlecena matice ta velka, vymezovaci krouzek,matka tlumice
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči

Dovoz aut zD

Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Habron píše:
Slavek píše:To ze je to z argentiny neznamena ze to bude bouda, ta firma to proste dela pro chevrolet, my taky delame sedacky pro mercedes pod znackou MAGNA
neděláš v Grammeru? ;)
ne nedelam ale byl sem tam jednou pracovne, je to v Moste myslim ze tam delaj operky, ja delam v Intier automotive seating CHS, a prave jejich operky pouzivame
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči

Dovoz aut zD

janodvt

Příspěvek od janodvt »

Slavek píše:
janodvt píše:a este jedna vec.
Ty si to chtel sundat z poloosi???, to neni treba, staci jen z cepu rizeni kdyz budes mit stahnutou pruzinu a odsroubujes zezhora na tlumici matku klic 21 nejlepsi je ocko nebo se ti zacne protacet pist musis si to poderzet imbusem 6, tak ti celej ten tlumic spadne o kousek dolu, potom dve matky horniho ulozeni klic13, pak zatlacis pist uplne dolu a vyndas to horni ulozeni, bacha je toho nekolik dilku tak se koukej v jakym poradi to je at to zpatky vratis stejne, docela blbe se to vyndava ale jdeto. Pak odsroubujes tu prevlecenou matici jak tu pise Habron, nevim pro jaky klic to je myslim 34-36, ja sem to delal hasakem a v poho sem ji povolil na obouch stranach, no a pak uz jen vyndat tlumic tou horni dirou. pod tou prevlecenou matici by jeste mel by byt kulaty vymezovaci krouzek, az to budes davat nazpet tak ho tam nezapomen dat, jinak by v tom byla vule.
Co vsecho si dostal k novym tlumicum?? mela by tam byt nova prevlecena matice ta velka, vymezovaci krouzek,matka tlumice
ano chcel som to dat dole dole aj s poloosou ale zastavila ma ta sruba velka. a pri tlmici mam maticu velku aj kruzol aj maticu, takze asi vsetko, uz sa len pustit do toho, dufam ze to pojde podla tvojho navodu lebo ten kadetacky s rozobranou poloosou ma neoslovil, este raz vdaka, potom dam vediet
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“