Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Goose vše nejlepší k narozeninám.Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Dekuji ti Vaclave... ;)

Jinak dnes me nepotesilo,ze jsem si poridil na PS2 nejaky hry a to Need for Speed Carbon...Burnout Dominator...Medal of Honour Vanguard a WRC:Evolved...no a hned pri odkzkouseni prvni hry...Need for Speed jsem byl zklaman...opravdu hra nic moc...vsude se vychvaleje a musim zatim rict hruza...no ostatni snad budou lepsi...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Hynek píše:
Hanzy píše:To teda cucam Hynku cos vsecko nezvlad jinak koukam si taky delal v oboru ja sic jen mam jen revize NN ale jine v bezne praxi ani nepotrebuju...VN a VVN to spis nekde v podniku nebo ustavu CEZ...[/q
uote]

Hanzy! Víš přece, že abys mohl dělat silnoproudou elektriku, tak musíš být "vyučen " v pěti řemeslech, pokud se chceš dožít důchodu. Nejlepší lidi co do kvality, jsou elektrikáři! A obzvláště to platí u NN!!! Mám pravdu?

oObrázek
Svata pravda kolikrat resime problemy vsech profesi a rovnez bez nas nejede nic ale to si malokdo uvedomuje ale casto se najdou lide uznali a to potesi a nekdy je to hezky pocit moci... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

A rovnez pravda ze blbci v nasi profesi vymizi sami prirozenou cestou... :D I me casto pokruti jak hrabnu kde nemam a jsem zhnily si to jit vypnout ale zatim drzim a je to prubezna kontrola me blbosti a tak to jeste zatim se mnou neni tak zle.... :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nepotesilo me,ze kamos prisel na 6 let o ridicak,dozvedel jsem to od dalsiho kamose...jel takhle jednou v noci domu a v jedny blby zatacce ktera je pres horizont boural...byla to neskutecna nahoda...hned za tou zatackou stala Octavka,byla vystrcena dost do silnice...on se ji lekl a strhnul auto do skarpy,jenze v ty skarpe byla na maly zenska z ty Octavky a on ji zabil...znalec odhadl jeho rychlost na cca 130 za hodinu a tak sla vsechna vina na nej...vzhledem k tomu,ze pracuje jako automechanik tak ma ted i problemy v praci...je to opravdu strasny,je to silena smula,kdyz uz se chce uhnout tak to takhle dopadne,ja tu zatacku znam moc dobre,je opravdu hnusna a muzu s klidem rict,ze ikdyby jel 90 tak by to dopadlo stejne,navic to bylo v 11 v noci... :( :( :( :( :(
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jednou takhle na mě vykoula Fabia ze zatáčky z horizontu....stálo mě to proraženej ret, bouli na hlavě a auto do šrotu....tohle je ale mnohem horší...řekl bych, že vina je na obou stranách...ten chlap je debil, že zůstal stát na tak debilním místě a ten kluk měl jet míň jak 70.....když nevidím a neznám to tam, tak jedu i 30 a ve dne....je to smutný. :(
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

On to tam zna moc dobre,bydli tam,vedel co si muze dovolit,ale nemoh tusit ze tam bude stat za zatackou auto a jeste nastrceny v silnici...navic v 11 v noci :(
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já to chápu, ale když to tam znal, tak 130????Pořád se přece říká a je to svatá pravda....řidič musí předvídat.....ten chlap je ale každopádně idiot a za smrti svojí ženy, nebo přítelkyně má svou vinu i on....asi jsem moc tvrdej, sorry....jen na to koukám bez zaujetí....
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Hošani! Dáváte za pravdu mému tátovi. Když mě učil jezdit v autě, byl to Mercedes 170V, psal se rok 1959, tak jsem vždy dostal pohlavek za to, že jedu rychle do zatáčky , kam bylo špatně vidět. Vždycky mě dal lepáka a říkal: " Kdyby tam byla 111ka vzhůru kolama, tak do ní napálíš".
Pro později narozené: Měl na mysli Tatru 111, která v té době byla největší náklaďák, který se dal na našich cestách potkat. :roll: ;) ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No jo vim,ze to byla i jeho chyba,ale kazdej prece nekdy jede v miste kde to dobre zna trochu rychleji...tou zatackou jezdil dvakrat denne kazdy den do prace...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hynek: Tohle mám taky od táty....vždycky říká, co kdyby tam stálo auto s poruchou....

Goose: Ale právě proto, že to tam zná, by si měl dávat bacha....navíc v noci je to 1000x horší....
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo...to mas pravdu a to si koupil Audinu A6 a prodaval Golfa kterym jel ten vecer...
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Hynek píše:Hošani! Dáváte za pravdu mému tátovi. Když mě učil jezdit v autě, byl to Mercedes 170V, psal se rok 1959, tak jsem vždy dostal pohlavek za to, že jedu rychle do zatáčky , kam bylo špatně vidět. Vždycky mě dal lepáka a říkal: " Kdyby tam byla 111ka vzhůru kolama, tak do ní napálíš".
Pro později narozené: Měl na mysli Tatru 111, která v té době byla největší náklaďák, který se dal na našich cestách potkat. :roll: ;) ;)
Pre nepamätníkov :lol: to bola predchodkyňa T 138,neskôr 148,prezývali sme ju Tatra-cadillac :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale boli to nezmary,ešte ich bolo pomerne bežne vídať na cestách aj v 80.rokoch
http://www.tatracz.unas.cz/T111.html
http://www.tatraportal.sk/?ukaz=popisky/t111_en&lang=sk
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D To Alvin . Děkuju za doplnění.Ještě maličkost.. Neměla posilovač řízení a jezdit s ní na stavbě byla makačka pro pořádný chlapy. Ono se taky říkávalo : No byl tam takový vazoun , jak řidič ze 111ky! Kluci byli opravdu svalovci! Rvát se s volantem celý den byl prímovej trénink.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Hynek píše::D To Alvin . Děkuju za doplnění.Ještě maličkost.. Neměla posilovač řízení a jezdit s ní na stavbě byla makačka pro pořádný chlapy. Ono se taky říkávalo : No byl tam takový vazoun , jak řidič ze 111ky! Kluci byli opravdu svalovci! Rvát se s volantem celý den byl prímovej trénink.
presne tak,to sa hovorili,že s tym mohli jazdiť len kulturisti,to malo taký 4- ramenný volant a šlo to riadne ztuha.A vraj spojka mala takú pružinu,že keby bol nepatrne vypustil pedál mal by koleno na brade,o nijakých posilovačoch sa nikomu ani len nesnívalo,hovoril mi to jeden známy autobusár,čo začinal niekedy v r.1964 na 111-ke.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“