Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Tak tvrdá a důsledná léčba zabrala, jsem bez teplot, ale ještě jsem zůstal doma.
Chlapi děkuji za Vámi vyslovenou péči, potěšila mě.
Hynku ten RUM jsem nepoužil, tím se léčil můj děda. Já jsem vsadil na Acylpyrin, citróny které jím i z dužinou a nějaká kapalina na kašel. Již se cítím dobře a zítra jdu do práce, již se těším, mám absťák na volant.
Chlapi děkuji za Vámi vyslovenou péči, potěšila mě.
Hynku ten RUM jsem nepoužil, tím se léčil můj děda. Já jsem vsadil na Acylpyrin, citróny které jím i z dužinou a nějaká kapalina na kašel. Již se cítím dobře a zítra jdu do práce, již se těším, mám absťák na volant.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Hanzy
Taky to pise do tema nepotesilo...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Milý Goosíku! K Tvým narozeninám:
Všechno nejhorší ať se Ti vyhýbá, hodně štěstí, lásky a v neposlední řadě zdraví,ať se Ti daří na co šáhneš. A v pátek to pořádně oslav!!!
No teď právě přemýšlím co jsem v době kdy ty ses rodil dělal? 86 rok. To jsem byl po druhém rozvodovém stání. Rozváděl jsem se po 24letém manželství. Prvnímu klukovi bylo 15 let a druhému 12 rokuch, jak říkal.
V té době jsem pracoval jako revizni technik-elektro VN,VVN - silnoproudého zařízení.
To jen tak na okraj. MOC MĚ TO NEPOTĚŠILO!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Hanzy
To teda cucam Hynku cos vsecko nezvlad jinak koukam si taky delal v oboru ja sic jen mam jen revize NN ale jine v bezne praxi ani nepotrebuju...VN a VVN to spis nekde v podniku nebo ustavu CEZ...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Narodil jsem se , žiju a ještě jsem neumřel! Stačí?
Jsem ročník 1944 . Narodil jsem se v Přerově ,do školy chodil v Brodku u Přerova,pak do Olomouce na Kosinovu školu,naproti hotelu PALAC u parku "Výpad".
Výška 182, váha 92,přes hrudník 117cm. V pase 100cm. V 51 letech jsem si "pořídil" dceru Janu.
Dodnes "chytám" 140- 160 morze znaků za minutu.
Na VN a VVN jsem ponejvíc pracoval u ČSD. Zvali nás ale také na dálková vedení Rozvodných závodů.Tenkrát.
Jsem ročník 1944 . Narodil jsem se v Přerově ,do školy chodil v Brodku u Přerova,pak do Olomouce na Kosinovu školu,naproti hotelu PALAC u parku "Výpad".
Výška 182, váha 92,přes hrudník 117cm. V pase 100cm. V 51 letech jsem si "pořídil" dceru Janu.
Dodnes "chytám" 140- 160 morze znaků za minutu.
Na VN a VVN jsem ponejvíc pracoval u ČSD. Zvali nás ale také na dálková vedení Rozvodných závodů.Tenkrát.
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
[quote="Hanzy"]To teda cucam Hynku cos vsecko nezvlad jinak koukam si taky delal v oboru ja sic jen mam jen revize NN ale jine v bezne praxi ani nepotrebuju...VN a VVN to spis nekde v podniku nebo ustavu CEZ...[/q
uote]
Hanzy! Víš přece, že abys mohl dělat silnoproudou elektriku, tak musíš být "vyučen " v pěti řemeslech, pokud se chceš dožít důchodu. Nejlepší lidi co do kvality, jsou elektrikáři! A obzvláště to platí u NN!!! Mám pravdu?
o
uote]
Hanzy! Víš přece, že abys mohl dělat silnoproudou elektriku, tak musíš být "vyučen " v pěti řemeslech, pokud se chceš dožít důchodu. Nejlepší lidi co do kvality, jsou elektrikáři! A obzvláště to platí u NN!!! Mám pravdu?
o
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.