Přátelé, myslel jsem, že bych změnil jen hlasovací otázku a možnosti v původním tématu, ale asi to nejde, tak zakládám tové hlasovací téma a to o konání našeho srazu. Prosím jen o hlasování bez zbytečných invektiv...nechť vyhraje místo nejhezčí
Po dnešku, kdy číňanka zvorala jídlo a dala mi jiný než jsem chtěl (přišel jsem na to až v kanceláři) a debilovi nám nabořil koulí SPZku, že zas budu muset rovnat a kupovat novej rámeček a ještě ke všemu ujel!!!, tak mě nic nepřekvapí. Tohle je hlasování a kdo chce třeba Baldovec, tak ať pro něj hlasuje. Nerad bych se tady začal bát něco psát a navrhovat....to byl komunismus
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Dal jsem hlas Plumlovu kempu Zralok nebot me pripadne co do mista vhodnym nejvic pro vsechny a hezkym prostornym kempem vhodnym pro nasi akci jinak se mi libi i jine lokality ale nezdaji se mi jak co do umisteni nebo velikosti moc vhodne tod moj nazor...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No vono je to akorád protože jak sem tak koukal tak místa pěkný to se musí nechat ale ani na jedno kromne Baldovce se všichni nevejdem takže je to OK většina bude v Baldovci a ti co budou jinde tak si budeme mailovat
Přátelé. Jeďme všichni do Baldovce. Nikdy jsem tam nebyl, viděl jsem jej pouze zde na fotkách a na www... Vy jste tam byli, Vy víte... Mě to hašteření začíná od srazu zrazovat... To se pak na srazu budete celej večír bavit o tom, že byste teď mohli bejt někde jinde??
Budes si muset poridit Matize at se vlezes a kdyz tak ja taky s tim tam i pojezdime nebo si ho koupim ja ty me tam vemes v Berlingu nebo ja mam v Leganze kufr nacpany hudbu a bombu a jeste bude soudek Radegastu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy píše:Budes si muset poridit Matize at se vlezes a kdyz tak ja taky s tim tam i pojezdime nebo si ho koupim ja ty me tam vemes v Berlingu nebo ja mam v Leganze kufr nacpany hudbu a bombu a jeste bude soudek Radegastu...
Jasně Hanzy, nejni problém... Svezu všdechny. Vezmu to od Ústí nad Labem...