sportovní tlumiče pro leganzu

Moderátor: Blue Lanos

Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Jo jinak si predstavte že ako som mal dole palubku tak tam čo sú vypínače je jeden slepý ale kabely do neho idú a tak mi to nedalo a skúšal som a svete div sa viete čo sa rosvietilo ICS no mňa drbne veď to má Slamko a tak som sondoval a mám dokonca aj nepripojené konektory vo vnútornom blatníku tak ješte skúsim či sa spúšťajú tým konektorom :lol: :lol: :lol:
Odpojit kontrolku tlumicu vyjde hold levneji, nez ty tlumice menit. ;) Jeste vysonduj, jestli tam mas zivou kontrolku SPORT, to jsou ty stavitelny tlumice. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od obadal.rada »

tak sportovní tlumiče to nejsou ale nějaká přestavovací sada na to abych ze seriových tlumičů měl sportovní
Naposledy upravil(a) obadal.rada dne sob úno 16, 2008 09:05, celkem upraveno 1 x.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To Slamko tak som sondoval a si predstav že ten vypínač na palubke je slepý ako záslepka ale za bním konektor z 6x káblikom a jeden stálý prúd a druhý keď je klúčik tak som postupne zapájal a v jednom momente svietila dole v prístrojovke ICS a pod vnútorným blatníkom mám konektor a vlastne aj v zadu sú 4 a po spojhení v konektore na palubke svietí dole že je tam el. a nakoniec som volal do salónu a odpoveď ma šokla moja má mať stavitelný podvozok ale asi bol zmenený na obyč to mi však nevedeli potvrdiť :lol: Jo bolo mi však povedané že sa to dá zasa zprovozniť ale neviem či sa mi to oplatí ale časom možno :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ty brďo, to by se mi taky líbilo mít stavitelný podvozek..... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

tak v servisu Daewoo v Praze mi přímo sehnali sportovní tlumiče na legu tak sjem je hned objednal, cena i s prožinami je okolo 8000
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

A kde je ten servis???Nebo jak se jmenuje...neni nahodou v ulici U pekarky???Praha 8...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

jo to nevím ale dělají taky chip tuning
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to pochybuju,ze je to servis Daewoo...ja teda aspon o takovem servisu nevim... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

tak sportovní tlumiče to nejsou ale nějaká přestavovací sada na to abych ze seriových tlumičů měl sportovní takže to vracím
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“