Otáčkomer
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no pristrojovka je opravdu jasna.a pak podle typu se musi pridat kabel od ridici jednotky.ale nektere ho jiz maji privedeny.
bohuzel nemam schema lanose tak nevim kde presne ma byt.
nic jineho neni potreba
bohuzel nemam schema lanose tak nevim kde presne ma byt.
nic jineho neni potreba
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
ja uvažujem nad športovým budíkom s www.tuning.sk víde to určite lacnejšie ako výmena prístrojovky...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pokud ho budes mit vyvedeny tak bude nekde na tom svazku kabelu co dou do palubky, hledej nejaky nezapojeny konektor. Vecinou se elektrika dela standart a pak kdyz neni nic navic tak ho jenom primotaj izolackou k tomu svazku ale bude nekde hloubeji, nejlepsi je si vyndat palubku a posvitit si baterkou, dobry by bylo si jeste zjistit z nejakyho manualu jakou ma barvu, nebo treba kdo ma v lanosu otackoměr tak mu napiste jakou barvu ma.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
to je jen kabel v konektoru pristrojovky.podle el schematu se musi zjistit ktery to je.
na pristrojovku se zeptam jak to s ni je
tak jsem jen koukl do cenniku a ta cena je o mnoho horsi nez jsem psal.
takze nesmysl.jeste je moznost koupit jen budik otackomeru zakladni desku a teplomer s palivomerem.ale na kolik to vyjde nevim jelikoz tak do podrobna cennik nemam.
na pristrojovku se zeptam jak to s ni je
tak jsem jen koukl do cenniku a ta cena je o mnoho horsi nez jsem psal.
takze nesmysl.jeste je moznost koupit jen budik otackomeru zakladni desku a teplomer s palivomerem.ale na kolik to vyjde nevim jelikoz tak do podrobna cennik nemam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Caute. Takze som sa nakoniec rozhodol ist jednoduchsou a aj lacnejsou cestou a kupit externy otackomer.
Vid adresa
http://www.tuningpo.sk/catalog/product_ ... 90b2b41fbe
Pri montazi je napisane ze by sa snimaci kabel mal pripojit k snimacu hornej uvrate piesta. Neviete mi poradit kde ho v motore najdem. Tesne pod elektronickym rozdelovacom v hlave motora je niejake cidlo na pravej strane. To je ono? A treba kable spojit napriamo (odizolovat a spojit) ?
Ak mate s montazou takychto otackomerov niekto skusenosti prosim poradte ako nato.
VDAKA
Vid adresa
http://www.tuningpo.sk/catalog/product_ ... 90b2b41fbe
Pri montazi je napisane ze by sa snimaci kabel mal pripojit k snimacu hornej uvrate piesta. Neviete mi poradit kde ho v motore najdem. Tesne pod elektronickym rozdelovacom v hlave motora je niejake cidlo na pravej strane. To je ono? A treba kable spojit napriamo (odizolovat a spojit) ?
Ak mate s montazou takychto otackomerov niekto skusenosti prosim poradte ako nato.
VDAKA