dily na nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
dily na nexii
prodám nahradní díly na nexii - hatchback - bourana na predek, motor by mel byt ok. Tmave modra metaliza. Prodavam to levne. chci se toho zbavit... pro info volejte 602408871
- Reklama
Brabi píše:jj, ale jsem z Mostu, tak jestli si pro to prijedete, nebo vam to mam poslat... postou...Franta P. píše:Potřeboval bych kryt pojistek, záslepky šroubů na plasty pod stěrači. a sponky co drží na vstřikách ty kabely. šlo by to???
Nejlépe by to bylo poštou. a má ta nexia budíky s otáčkoměrem??? já dám do dvou dnu vědět jestli bych je potřeboval nebo ne. ty moje jsou možná včudu.
jj budiky jsou s otackomerem...Franta P. píše:Brabi píše:jj, ale jsem z Mostu, tak jestli si pro to prijedete, nebo vam to mam poslat... postou...Franta P. píše:Potřeboval bych kryt pojistek, záslepky šroubů na plasty pod stěrači. a sponky co drží na vstřikách ty kabely. šlo by to???
Nejlépe by to bylo poštou. a má ta nexia budíky s otáčkoměrem??? já dám do dvou dnu vědět jestli bych je potřeboval nebo ne. ty moje jsou možná včudu.
Ahoj ja bych si zamluvil jstli by to slo hadici co vede s nadrze benzinu k temu napoustecimu oknu dekuji
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
-