Elektrické schémy rôznych áut a katalógy elektro
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
No jasně na kostře máš mínus všude, je lepší nepřipojovat minus na baterce protože ti může plynovat a při odpojování může zajiskřit a chytne ti ten vodík Při zapojování nejdřív spojit + na obou baterkách a pak teprv kostry. Při odpojování nejdřív odpojit kostry a nakonec + (kvůli jiskření)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nepovedlo....baterka je totálně mrtvá...nebyl tam skoro ani elektrolit, takže musím koupit nabíječku...nakopávačka je ještě víc v háji, než jsem si myslel, takže jsem dal celý ústrojí pryč, jelikož by ty odlamující se kousky udělaly víc škody, než užitku....děkuju za rady
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoši! Vzhledem k tomu, že přes startovací kabely potečou vyrovnávací proudy, nenechávej to dlouho propojený. Jen po dobu nezbytně nutnou k nastartování skutru, pak to hned odpoj. Stačí z jednoho pólu. A zkontroluj, zda i skutr má na kostře mínus! Někdy je to u jiných výrobců jinak.Tak bacha na to, to by byl průser!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
-
AHOJ VOLAM SA LUDKA SOM Z POPRADU MAM DAEWOO ESPERO 1,5 16V MAM HO 2TYZDNE V SERVISE A NEJDE NASTARTOVAT MENILI MI CERPADLO LEBO NESIEL BENZIN,NEDAVA ISKRU A NEJDU VSTREKOVACE VIAC OD MECHANIKA NEVIEM NEVIES PORADIT DIKpeter NR píše:ak mas zujem, mozem ti poslat nejake ople vw a tak, aj novsie rocniky, nieje toho vela, len to co som uz potreboval...
-
NEVIES PORADIT???
AHOJ VOLAM SWA LUDKA SOM Z POPRADU MAM DAEWOO ESPERO 1,5 16V R.V97 MAM HO ASI 2 TYZDNE V SERVISE NEJDE NASTARTOVAT MENILI MI CERPADLO LEBO NETLACILO BENZIN NEDAVA ESTE ISKRU A NA VSTREKOCH JE LEN PLUSOVE NAPATIE NEVIES PORADITpeter NR píše:ak mas zujem, mozem ti poslat nejake ople vw a tak, aj novsie rocniky, nieje toho vela, len to co som uz potreboval...
-
-
-