Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tento mobil bude zaručene účinkovať aj neochotných dealerov pri vybavovaní reklamácie :lol: :lol: :lol:
Obrázek
ale,vraj sa dá kúpiť len na východ od našich hraníc :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

dnes ma nepotesilo ze som videl z okna ako potmavsi spoluobcan jazdiaci na aute s ceskou poznavacou znackou (t.j. asi nepoistene) aj ked nie umyselne oskrel tatkovi dvere na aute a vobec ho to netrapilo.

a vcera ma nepotesilo ze som mal 30. narodky, ale to uz nezmenim :roll:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Dodatečně tedy všechno nejlepší, hodně zdraví, spokojenosti a taky trošku toho štěstíčka.Obrázek
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

dikes, zide sa ;)
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Taky hodne stesti,zdravi atd...a s tim tvamoclovekem muzes jen doufam,ze mu nekdo podobny udela to same... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Též všecko nejlepší k narozkám, hodně dobrýho a málo špatnýho...a třicítka je supr věk (prej teda)... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo MRKinko všetko najlepšie ale Ty potvoro na čo si sťažuješ ak chceš vymením moje ročky :lol: :lol: :lol:
Obrázek

A na zdravíčko :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

mrk píše:
Tak se přidávám i já!
Drž se pořekadla:
Je lepší být zdravý a bohatý než chudý a nemocný :lol:
Užívej život naplno strašně rychle letí :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pro Mrk:

tak si užívej té 30 dosyta, přeji hodně štěstí do další 30 , Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

mrk píše:dnes ma nepotesilo ze som videl z okna ako potmavsi spoluobcan jazdiaci na aute s ceskou poznavacou znackou (t.j. asi nepoistene) aj ked nie umyselne oskrel tatkovi dvere na aute a vobec ho to netrapilo.

No s tim autem to nepotesi ale snad je svet spravedlivy a vrati mu to dvakrat!!!
A k narozkam vse nejlepsi a 30 je krasny vek ja uz ho mam chvili za sebou ale pohodicka,kazdy ma na kolik se citi a to ja jsem v necem stale pubos... :D
Jo chlape tu mlhovku porad nemas?Ja jsem tam jeste nedojel ale jak pojedu tak kdyz tak se te jeste zeptam ale musel bych ji obednat nejak dopredu at tam nejedu 2X.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ivoš píše:Já jsem, dá se říct, taky SonyEricssoňák...kdyby měli telefon se Symbianem, tak pokračuju v tradici....škoda.... :?

Prave ja uz bych chtel taky se Symbianem a tak cekam kdy uz neco vypusti rozumneho... :?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

velmi pekne vsetkym dakujem za gratulacie.
neviem cim to je, nic som nepil, ale zo dna na den sa citim byt mudrejsi :)
ale to je len pocit

hmlovku stale nemam, ako som uz pisal, jednu som uz mal objednnanu z jednej firmy (550 sk), poslali ju sice za vysoke postovne (250sk) sluzbou EMS (nejaka extra rychla do 24hodin), no skatulka prisla a neprebral som ju lebo jej obsah bol totalne rozbity a za ten cas co som cakal tuto hmlovku mi "usla" druha pouzivana (500sk) ktoru mi medzitym ponukli. do konca aprila by som ju rad zohnal, caka ma STK. prinajhorsom kupim vo Vrbovom, len tam stoji okolo 1100sk (850czk) mam pocit. ja by som najradsej co najlacnejsie.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak včera večer jsem se poprvé styděl za Daewáka.....čekal jsem na trolejbus a slyším sanitku....auta uhýbala....sanitka vypnula sirénu, ale blikala jak kolotoč pořád....a prostředkem ulice si to fičel nějakej debil v Esperu. Saniťák na něj blikal dálkovkama, troubil...nic....pak se rozdvojovala silnice do dvou pruhů, k odbočení a směr rovně....ten kretén si v klídku najel na odbočení, jako by se nic nestalo. Ta sanita jelo určitě k nějakýmu případu...hnal to přímo od nemocnice....ztratil tímhle magorem dobrých 10 vteřin, který jsou někdy sakra důležitý...Peha mi to určitě potvrdí.....je mi líto, ale takovýmu debilovi, i když jel v Daewoo bych přál, aby se vyboural a sanitka to nestihla....ne smrťák, ale třeba by mu docvaklo na vozejku, jakej je idiot. :evil: :evil: :evil:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Bohužial a stáva sa to čím dalej často ale hold sú to asi ludia ktorý do teraz pomoc nepotrebovali ale ako sa vravý božie mlyny melú pomali :?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jeeeee ja se taky musim stydet za jednoho daewaka a bohuzel jsem to ja...dnes me po ceste z prace predjela dost nevybirave Audi A6 kombi...tak jsem na to spalnul a zacal s nim zavodit,skoncil jsem na rychlosti 120km/h a on pokracoval dal,predjizdet v tehle rychlosti auta jedouci 50 bylo o drzku...a ted si zacinam poradne uvedomovat jakej mohl bejt pruser... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“