tu je sete zopar veci na Matiza
http://www.lanosclub.com/download.php?sekce=14
vsetko je to na rapide
Kniha Daewoo Matiz-Jak na to
Moderátor: Blue Lanos
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Rado77 to má na svojom webe,je to k stiahnutiu,http://cid-2f24ce918a0d0c29.skydrive.li ... wsignin1.0
za čo mu patrí srdečná vďaka. A čo sa týka ochoty úpomáhať,kedysi asi najsúdržnejšiu skupinu tvorili Trabantisti a Wartburgári,a chvakapánu,ako sa vraví,mnohí z nás daewákov sme práve bývalí trabantisti a wartburgári,včetne mňa osobne,a teším sa tomu naozaj úpprimene.že tá značková kolegialtia,ešte prežíva.
za čo mu patrí srdečná vďaka. A čo sa týka ochoty úpomáhať,kedysi asi najsúdržnejšiu skupinu tvorili Trabantisti a Wartburgári,a chvakapánu,ako sa vraví,mnohí z nás daewákov sme práve bývalí trabantisti a wartburgári,včetne mňa osobne,a teším sa tomu naozaj úpprimene.že tá značková kolegialtia,ešte prežíva.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
p:s.
Ibnak robil som si taký súkromny miniprieskum,že ľudia,ktorý v 70. a 80.rokoch si kupovali Trabanty a wartburgy z presvedčenia,teda nie náhodna kúpa,alebo z núdze cnosť,dnes jazdia na Kórejcoch.Aj ja sám osobne som sa bol zapovedal,pôvbodne som nemal vytipovaného MATIZa,len som som konzultoval s majiteľmi o vhodndnosti takej kúpy,ale som si povedal,že jedine Kórejca.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
Tu knizku Jak na to,maju v knihkupectve Martinus mam ju odtial na dobierku. Miro L.Mikulas http://www.martinus.sk/?uItem=33848
Cerveny Matiz-r.99-central,alarm,folie,hudba Orava 104,repro Hertz, 66000km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zkus se představit
----------------------------Anonymous píše:opět souhlas s Vazounem.
Zdavím Tě ty kluku " anonymní " co kdyby jsi se nám zkusil představit představit ?? Určitě nemáš proč být anonym čau"Vazoun"a nezapomen napsat od kud jsi a jaký vozítko vlastníš - ju?
Re: Kniha Daewoo Matiz-Jak na to
Zdravím, odkaz na Skydrive již není aktivní, píše mi to chybu a nemohu si pdfko stáhnout.
Mohli byste prosím provést reupload?
Díky moc
Mohli byste prosím provést reupload?
Díky moc
kniha vo vysokej kvalite je tu:
- cenzored -
aj ked knihu mate je super ked si vytlacite co potrebujete a nespinite si pri praci knihu
Když si ji nechceš zašpinit, tak si ji laskavě okopíruj / naskenuj.
Nemám nic proti tomu, když jsou zde odkazy na publikace, které se nedají sehnat, ale tohle...
Moderátor
- cenzored -
aj ked knihu mate je super ked si vytlacite co potrebujete a nespinite si pri praci knihu
Když si ji nechceš zašpinit, tak si ji laskavě okopíruj / naskenuj.
Nemám nic proti tomu, když jsou zde odkazy na publikace, které se nedají sehnat, ale tohle...
Moderátor
DAEWOO MATIZ-JAK NA TO -cenzored-
Ale no tak... Když potřebuješ knížku, která je normálně k dostání, tak ji prostě ukradneš, když potřebuješ auto, tak ho ukradneš taky?
Moderátor
Ale no tak... Když potřebuješ knížku, která je normálně k dostání, tak ji prostě ukradneš, když potřebuješ auto, tak ho ukradneš taky?
Moderátor