Perníček?Hanzy píše:Pockej pernikari ti daji!!!!
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Dnes jsem si přivezl Nesinku ze servisu s novým olejem v motoru, novým vodním čerpadlem,rozvodovým řemenem i s ostatními klíňáky,je tam nová šponovací i vodící kladka,nové těsnění na vačkových hřídelích a nezapomněli ani na opravu cyklovače stěračů. Tak teď se uvidí!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Dnes jsem si udelal radost v podobe noveho telefonu...jedna se o HTC S710...zatim ho poznavam ale co jsem zatim poznal tak je super...jde do nej nahrat i navigace od TomToma...takze kdyby nekdo vedel o nejakym softu nejlepe zdarma tak dejte echo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pozerám že si do toho išiel opačne ako já lebo já som kúpil windows mobil SPV 500 a až potom som horko zaplakal a švihom som kúpil Ericssona lebo ma z toho smart mobile málem drblo Jinak som ho chcel ako polročný predať ale nedalo sa tak ho teraz používam ako mini televízor a prehrávač na to je skvelý ale na telefonovanie nie na to sú Eriksonky
No a to sú moji pomocníci a hračičky
Ale jinak som strašne túžil po Ericssonu P1 alebo 990 ale ne telefonovanie sa mi velmi nehodili to sú potvorky skôr na net a hranie takže Ti prajem príjemnú zábavku lebo tu si s tímto užiješ
No a to sú moji pomocníci a hračičky
Ale jinak som strašne túžil po Ericssonu P1 alebo 990 ale ne telefonovanie sa mi velmi nehodili to sú potvorky skôr na net a hranie takže Ti prajem príjemnú zábavku lebo tu si s tímto užiješ
no gosiku asi to je docela slusny ale ja k tehle znace nemam ani za mak duvery.
co to ma za operacni s?tomtoma mam ale neni jedno co v tom je.
jinak po nekolika dnech hledani ho najdes na netu ja taky hledal a nasel i s mapami.
co to ma za operacni s?tomtoma mam ale neni jedno co v tom je.
jinak po nekolika dnech hledani ho najdes na netu ja taky hledal a nasel i s mapami.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Hele a to bude fungovat jako plnohodnotna navigace nebo mi to jen bude ukazovat trasu bez navadeni...asi jsem to napsal dost zamotane ale jinak se "vyzvejknout" neumim...
PS:Diky moc Pavliku...
PS:Diky moc Pavliku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
To melo byt asi na me... ...okolo displeje to doskrabane neni...je to jen nerez a tak je na tom vse videt...ted jsem to vylestil a je to uplne jak zrcadlo,navic je jeste folie pres displej...no telefonovat se s tim da...da se s tim delat vse...ma to Word,Exel,PowerPoint...internet Explorer pres Wi-Fi...no zatim jsem z toho janek...jinak jako prodejce sem ho mel za super cenu 6599,- coz je zadarmo...Muco píše:Ty koki-ale okolo displéja to máš nejak doškrabané-ne?
A dá sa s tým aj teflonovať ? -Víš jako to myslím-jakože dať k uchu a kecat-teda presnejšie -estli to bere zvuk aj od huby
Tak to jsi me Ivosku potesil...ale asi bych k tomu musel sehnat drzak do auta...a nabijecku do auta...no kouknu na net po nejakym prislusenstvi...i po tech mapach kdyby uz je Pavlik nemel...Ivoš píše:Koukám, že to má WiFinu a OS je Windows Mobile....není problém sehnat Tom Tom i mapy....TomTom navigace v mobilu je se vším všudy....3D zobrazení, šipka se pohybuje tam kde jedeš, pan Miroslav tě navádí:)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně si zkontroluj, jestli máš zabudovanej GPS modul....a jestli jo, tak jestli s ním bude TomTom spolupracovat....třeba Nokia N70 ho má, ale TomTom co je na netu (Navigator 6.01) ne-e, takže bys musel koupit externí - cena okolo 1 800. TomTom 7, co už je na klasickejch navigacích do auta ještě na netu není a mám pocit, že na můj OS ani ještě neexistuje, ale ten už by měl snad umět spolupracovat s interním modulem. Já mám Nokii 6120 Classic se Symbianem S60 3rd....a externí modul taky od Nokie....spolu s modulem byla i nabíječka do auta, která má stejnej jack, jako normální síťová nabíječka pro můj mobil:)....takže pohoda....
Každopádně když jsem pátral po programech (TomTom, Route66 Mobile atd.), tak jich mraky bylo na OS Windows Mobile, takže bys měl mít úspěch....
Pošlu ti na PM odkaz na bezva stránky, kde seženeš spoustu moc prima věcí
Každopádně když jsem pátral po programech (TomTom, Route66 Mobile atd.), tak jich mraky bylo na OS Windows Mobile, takže bys měl mít úspěch....
Pošlu ti na PM odkaz na bezva stránky, kde seženeš spoustu moc prima věcí
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza