Lanosaci ze severu

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Lanosaci ze severu

Příspěvek od n3oklan »

Kolik vas tu je ? Okruh UnL, CL, ML, LBC a severneji :) co udelat nejakou malou drsnoseverskou slezinu ? :)
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Reklama

Beda

Příspěvek od Beda »

sice nejsem Lanosák, ale na nějaký širší srázek co do značek bych se i připojil :)
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Beda píše:sice nejsem Lanosák, ale na nějaký širší srázek co do značek bych se i připojil :)
tak vlastne proc ne :lol:
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
vojtasUL
Kontaktovat uživatele:

Re: Lanosaci ze severu

Příspěvek od vojtasUL »

n3oklan píše:Kolik vas tu je ? Okruh UnL, CL, ML, LBC a severneji :) co udelat nejakou malou drsnoseverskou slezinu ? :)
Super nápad :twisted: někdy najaře o víkendu by to šlo :) až auťa budou namydlený :twisted: a naleštěný :lol:
Daewoo Lanos 1,4, 55kW, r.v. 99, stříbrná metla, 14" disky, klima
mona75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mona75 »

. . . pročpak ne, když cestou nezabloudím :D
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem.......... :-)
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

mona75 píše:. . . pročpak ne, když cestou nezabloudím :D
zdravim skoro-sousede :) cim to, ze jsem te jeste nepotkal na silnici ? vojtaseUL jsem myslim mel tu cest zahlednout v sobotu v UnL kousek za Makrem.... nebo se pletu ? :lol:
vojtasUL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojtasUL »

mě si asi neviděl v neděli za makrem ;) sem lososákem brázdil silnice Práglu :D nebo možná někdy ráno :) nebo pak tak okolo 6-7 večír ;)
Topol

Re: Lanosaci ze severu

Příspěvek od Topol »

n3oklan píše:Kolik vas tu je ? Okruh UnL, CL, ML, LBC a severneji :) co udelat nejakou malou drsnoseverskou slezinu ? :)
Pěkný den :D
Já to mám do Rumbuku asi třicet tak když to nebude vadit tak bych se taky podíval :roll:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
mona75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mona75 »

to n3oklan: . . . když už sednu do autí, tak jezdím Vdf - Česká Lípa. . . takže brouzdám mimo kraj. . . :D . . . a mimochodem - míjím cestou i Nový Bor ;)
daewoo lanos 1.4, r.1997, hatchback, pacific blue ..........moje první autí na mé první km s čerstvým řidičákem.......... :-)
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

vojtasUL píše:mě si asi neviděl v neděli za makrem ;) sem lososákem brázdil silnice Práglu :D nebo možná někdy ráno :) nebo pak tak okolo 6-7 večír ;)
v sobotu, ne v nedeli... k veciru to nebylo... bylo neco mezi 3-4 odpoledne...
mona75 píše:to n3oklan: . . . když už sednu do autí, tak jezdím Vdf - Česká Lípa. . . takže brouzdám mimo kraj. . . :D . . . a mimochodem - míjím cestou i Nový Bor ;)
tak to bude ono :) timhle smerem tak casto nejezdim... tak jednou za mesic :)
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

fajnova SPZ petitisicouka :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
vojtasUL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojtasUL »

n3oklan píše:
vojtasUL píše:mě si asi neviděl v neděli za makrem ;) sem lososákem brázdil silnice Práglu :D nebo možná někdy ráno :) nebo pak tak okolo 6-7 večír ;)
v sobotu, ne v nedeli... k veciru to nebylo... bylo neco mezi 3-4 odpoledne...
No někde se stal ERROR :D proč sem si myslel že to bylo v neděli? ale stejně, nemohlo to bejt ani v sobotu, to sem byl taky pro změnu v Práglu :D a vracel sem se tak v 8 večer
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

no... sraz bych videl jako realny... ted uz jenom vymyslet datum a misto :)
datum - druhy jarni den ? :) (skoda ze je 21. v patek) a misto - jako univerzalni na vzdalenosti bych to videl v okoli Cvikova/Noveho Boru nebo tady u nas v srdci drsnyho severu v Rumburku ? :lol:

Na prvni srazik bych to videl asi jenom na nejakou mensi "spanilou jizdu" a posezeni nekde :) v RBK je to docela fajn na Dymniku (i kdyz jsou ceny primo umerne nadmorske vysce a poctu nemeckych navstevniku)... Je tam docela dost velke parkoviste a okoli je taky fajn :) Tot muj navrh, kdo prihodi dalsi ?
vojtasUL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojtasUL »

n3oklan píše:no... sraz bych videl jako realny... ted uz jenom vymyslet datum a misto :)
datum - druhy jarni den ? :) (skoda ze je 21. v patek) a misto - jako univerzalni na vzdalenosti bych to videl v okoli Cvikova/Noveho Boru nebo tady u nas v srdci drsnyho severu v Rumburku ? :lol:

Na prvni srazik bych to videl asi jenom na nejakou mensi "spanilou jizdu" a posezeni nekde :) v RBK je to docela fajn na Dymniku (i kdyz jsou ceny primo umerne nadmorske vysce a poctu nemeckych navstevniku)... Je tam docela dost velke parkoviste a okoli je taky fajn :) Tot muj navrh, kdo prihodi dalsi ?
To je dalekó , pro mě to je tak 70 kilometrů :(
mona75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mona75 »

Jj, Rumburk by byl dobrý............
Pro mě tak akorát provoz :shock: , velké parkoviště potřebuju, abych dokázala vůbec zaparkovat :oops: a na německé spoluobčany už jsem zvyklá :twisted: ....
Odpovědět

Zpět na „LANOS“