To fakt nikto nema manual na Mateza v cestine?
Moderátor: Blue Lanos
To fakt nikto nema manual na Mateza v cestine?
Hladal som uz na vela miestach al v cestine som manual nenasiel ako je to mozne? Jeden som si stiahol v Anglictine ale je to bieda. Nie vzdy sa dá robit len podla obrazkov.
Matez 0.8/2004 - zatial jazdí a spotreba 5.1 až 5.8 ale na dlhšie vzdialenosti viacmenej, nakoľko do roboty mám 25 km. Nedávno som dorobil centrál na DO a teraz sú na rade fólie a otáčkomer.
- Reklama
Objednej si knihu " JAK NA TO - MATIZ" na adrese email: knihy@kopp.cz
aktuální nabídka : www.kopp.cz
no a máš to!
aktuální nabídka : www.kopp.cz
no a máš to!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Chalani, keby ste citali, tak viete, ze "Jak na to.PDF" mam vypublikovane na share http://cid-2f24ce918a0d0c29.skydrive.li ... wsignin1.0 , mam to aj v podpise (par cm nizsie)
Ak si mal ale dotaz na Service Manual, ten prelozeny do CZ al. SK nikdy nebol. Poznam len EN, RU, RO a IT verziu.
Ak si mal ale dotaz na Service Manual, ten prelozeny do CZ al. SK nikdy nebol. Poznam len EN, RU, RO a IT verziu.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Re: To fakt nikto nema manual na Mateza v cestine?
Ahoj Josipe,já to vyřešil tak,že jsem si sehnal PC Translator a když potřebuji něco z manuálu vědět,tak si najdu příslušnou kapitolu a jedním kliknutím si ji přeložím.Čau Happy.JosipZH píše:Hladal som uz na vela miestach al v cestine som manual nenasiel ako je to mozne? Jeden som si stiahol v Anglictine ale je to bieda. Nie vzdy sa dá robit len podla obrazkov.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Chválím
Zdravim zkoro nováčka " JosipZH " protože, kdo si troufne solově pustit do takových akcí - jak to popisuje, tak nemůže být žádný nováček. Snad jenom zde na foru v dopisování jinak vítej teda nováčku - zdravim všechny na foru " Vazoun "
--------------------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2008
--------------------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2008