strešný nosič - malý kufor
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: kdo to ví
ja mam nosiče na bycikel(kolo) dokonca 2ks, ale ked dam truhlu, tak sa zmesti len jeden. ale ten jeden si nechavam namontovany natrvalo, aby mi drzal rozmer rozpätia stresneho nosica (lebo strecha nie je rovnostranna)pik píše:Kdo z Vás ví jestli můžu mít na Kolouškovi na střeše box a ještě jízdní kolo?Je to dovolený nebo si příslušníci vyberou tučnou daň ?Zatím pořád věřím že to můžu?§! Nebo né??hoj Kuva nevím.
1,2 - 53kw strešnýboxG&V
Re: stresni box
box má 180 cm, 480litrov, teraz som prišiel z chorvátska, išli sme aj 160 km/h.keby nás nebrzdili iné autá ( boli sme v najrýchlejšom 3. pruhu), tak do tých 170 km/h je maximum čo to dá. doporučená rýchlosť s boxom je 120 km/h. hluk sme pociťovali pri 160 km/h. fotku posielam pri 4.prevodovom stupni - 160 km/h. vtedy sme patku tiez nestihli zaradit - brzdili nás "rýchle" autá.pik píše:Ten je veeelikej .Nemáš někde fotku jak to vypadá z boku?Já bych chtěl asi o trochu menší.Ještě mi prosim tě napiš jestli to za jízdy nedělá nějakej rámus nepíská to(vítr).Nebo jestli nemáš fotku jak je dlouhej.Jak rychle se s tím dá jet?Díky .
1,2 - 53kw strešnýboxG&V
Re: stresni box
Chtel jsem se zeptat, nedrou ti ty nosice v miste uchyceni lak? Jsem se tak zbezne na par nocisu dival, a bylo to prvni co me napadlo.............gusto píše:box má 180 cm, 480litrov, teraz som prišiel z chorvátska, išli sme aj 160 km/h.keby nás nebrzdili iné autá ( boli sme v najrýchlejšom 3. pruhu), tak do tých 170 km/h je maximum čo to dá. doporučená rýchlosť s boxom je 120 km/h. hluk sme pociťovali pri 160 km/h. fotku posielam pri 4.prevodovom stupni - 160 km/h. vtedy sme patku tiez nestihli zaradit - brzdili nás "rýchle" autá.pik píše:Ten je veeelikej .Nemáš někde fotku jak to vypadá z boku?Já bych chtěl asi o trochu menší.Ještě mi prosim tě napiš jestli to za jízdy nedělá nějakej rámus nepíská to(vítr).Nebo jestli nemáš fotku jak je dlouhej.Jak rychle se s tím dá jet?Díky .