Lozisko predneho kolesa
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Lozisko predneho kolesa
Zdravim..pred 4 mesiacmi mi menily predne lozisko bolo zle...naboj nemenily ze vraj islo z neho lahko dole lozisko a ze je v poriadku...a teraz mi to koleso zacalo sem tam ked idem pomalsie piskat ale len sem tam piskne a neviem ci je zas lozisko hotove alebo to piskne stale to oblozenie brzdove
- Reklama
To DARK69 : Velmi lehce zjistíš zda to dělají nebo nedělají brzdy. Rozjeď auto a na volném prostoru, abys nikoho neohrozil prudce zabrzdi. Asi tak dva až třikrát. Brzdy se tím "otřou" a zvuky by měly zmizet. Pokud ne , tak kontrola ložisek. Ale to asi nebude třeba.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
tohle je pekna rada ale me snad nikdy nefungovala.
navic jelikoz mas nexii tak asi i ty debilni brzdy ktere zlobi.pravdepodobne uatuhle posuvy na jednom kole a tim padem to obcas piska.
a nebo velka orezla hrana kotouce.
navic jelikoz mas nexii tak asi i ty debilni brzdy ktere zlobi.pravdepodobne uatuhle posuvy na jednom kole a tim padem to obcas piska.
a nebo velka orezla hrana kotouce.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mna este tak napadlo: Na prednych brzdovych dostickach som mal take debil.. pliesky ktore boli asi do polovice oblozenia (ked sa oblozenie opotrebovalo na tu polovicu, tak tie pliesky zacali suchat o kotuc). Tak mi to tam dali v servise, potom som ich doma vyrezal. Nemas ich tam aj ty? Na kazdom pare bol jeden pliesok.
dakujem za rady vyriesene!pred 2 mesiacmi mi rozhybovali strmen zaseknuty a teraz zas trochu sa zasekol tak som mu ustedril 3 uderi kladivom po nom dosticky sadli a je to....inak uz som objednal si od jedneho chlapika z plzne si strmene + dosticky z Opel Astry GSI 2.0 r.v 93 za 1400 kč spolu!!uz sa tesim kedy budu doma a hned to bude brzdit ako lietadlo jupii
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
hehehe to si nasiel fotku v muzeu?? ....brzdy uz mam na ceste tak ak mi dorazia tak vam dam vediet ako sa zmenil brzdny ucinok k lepsiemu sam som zvedavy..inak vybavuju sa mi uz aj predne sedacky z Opel Astry F tak sa tesim kedy to bude uz v aute vsetko....mam velky sen ze sa mi zmeni auto k lepsiemu a budem spokojny na dlho
Re: Lozisko predneho kolesa
Dnes som menil horne sedlo prednej pruziny....Ked som mal uz vsetko vonku, tak som si vsimol ze lozisko kolesa ma v tehlici mensiu volu....Dokonca este aj na naboji lozisko presmykovalo... Kedze som nemal po ruke ani lis a ani lozisko, poskladal som to naspät vsetko..
Lozisko nehuci a ani nic nieje pocut ak jazdim....
Mozem to takto nechat? Alebo je to nutne vymenit.. Dakujem
Lozisko nehuci a ani nic nieje pocut ak jazdim....
Mozem to takto nechat? Alebo je to nutne vymenit.. Dakujem
Naposledy upravil(a) Dark69 dne pát říj 15, 2010 21:17, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Re: Lozisko predneho kolesa
Nikto mi neviete poradit co s tym loziskom??
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..