Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

alvin píše:No tak mne to préééééééééésne takto isto odvalilo,Jirko napíš potom,ako si to poriešil,tiež by som bol radšej keby sa dala vymeniť len tá otočná časť a nemusel by som meniť celú anténu :(,rozmýšľal som tam dopasovať z ten člen z GETZa,alebo pod,ta má tá anténa normálny pravý závit a ľahko sa dá nahradiť,keby dačo. 8)
Aj som rozmýšľal,narezať do zbytku tej otočnej čatsi antény vnútorny závit a tak nskrutkovať tam anténu ,ale neviem,či by sa to narezanie závitu aj podarilo,čiste teoreticky uvažujem. Ak by sa to podarilo tak do neho potom naskrutkovať buď pôvodnú anténu bez plastovej matice,alebo redukciu a novú univerzálnu anténu,ak tú odlomenú nieje možne rozobrať,v mojom prípade je.
Tak anténa spravená - 1/2 hodinky práce,ale mám z toho radost že se zadařilo!!Už při odvrtání zbytku z antény - jsem přišel na to proč to nešlo před myčkou povolit - mazáci Korejský mají levotočivý závity!!!V životě jsem se s tím na anténě nesetkal!!Tak jsem musel přezávitovat levej závit na pravej a do kořene (je to celý odlitek) vyvrtat díru a udělat závit.Pak kousek nerez závitové tyče a zalít lepidlem proti uvolnění.Závit v kořenu jsem namazal bílou nemrznoucí vazelínou a už to chodí - jen to ještě přidělat a je opět po starosti... Obrázek
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

keegan.sk

Příspěvek od keegan.sk »

.... NEPOTESILO... nejaký dobrák mi ukradol peňaženku s 2000 SKK vodičák, občiansky, zdravotná karta, bankomatky, a rôzne zľavné karty.. PLus priatelkinho otca zbrojny pas som mal omylom u seba..... takže je veselo :?
Matiz I 0.8 r.v. 98 moje od 05 teraz 157000 km
Muco

Příspěvek od Muco »

Ty koki :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tohoto sa chcem vyvarovať...!!!Nezávidím Ti a súcitim s tebou!To je tak nepríjemná vec,že až to bolí.Ten zbroják je na tej krádeži "čerešnička" na torte.Niektorí moji kolegovia si ho nosia tiež so sebou(i keď je to myslím si zbytočné-bez zbrane to nosiť).Ja si to radšej zatvorím do šuplíka-keď to nepotrebujem.Potom sú okolo toho zbytočné opletačky(malé "+" je aspoň v tom,že si ich nestratil,ale ti to ukradli...) :cry: :cry: :cry: :cry:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No potěš :roll: Co to je za hajzly, který tohle dělaj....hlavně jestli jsi zablokoval hned karty a nahlásil ten řidičák a občanku...a samosebou i zbrojní pas. Alespoň tady v ČR se bere datum a čas nahlášení o odcizení (jak v bance, tak na úřadech - občanka, řidičák atd.)....já takhle jenouo přišel o mobil...nechal jsem ho na střeše auta a po 10ti minutách tam už nebyl, takže hned volám operátorovi a ten to zablokoval.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hynek

Příspěvek od Hynek »

V arabských zemích , je takový zákon, že postižený, pokud si to přeje, je ponechán s chyceným zlodějem půl hodiny o samotě. Pokud se na to necítí, má právo požádat někoho jiného, ale čas se zkracuje na polovinu.
Bič nesmí být delší jak /na naše míry/ 2,4 metru a hůl nesmí být silnější jak palec okradeného. Fotografie zlodějů po "výprasku" zveřejňuje místní tisk. Možná by se to vyplatilo i u nás. ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
keegan.sk

Příspěvek od keegan.sk »

no naozaj je to maximálne naprd lebo mám kopu vybavovačiek teraz.... a ten zbroják si zabudol u mna v aute ked predtym niečo kupoval a všimol som si to neskoro preto som ho dal do penaženky že nadruhy den vrátim... no nevrátil som :( oznámil som to asi do 40 minut na policii a blokoval všetko... inak orientačne každý doklad 500SK a dva dni vystávania v radoch na úradoch... oooo happyyyy daaaaay
kasma

Příspěvek od kasma »

Tie koruny to clovek preglgne, ale najhorsie su vsetky tie doklady, kopa vybavovaciek, urady, banky... hroza... :roll: sucitim s tebou
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Richard

Příspěvek od Richard »

Hynek píše:V arabských zemích , je takový zákon, že postižený, pokud si to přeje, je ponechán s chyceným zlodějem půl hodiny o samotě. Pokud se na to necítí, má právo požádat někoho jiného, ale čas se zkracuje na polovinu.
Bič nesmí být delší jak /na naše míry/ 2,4 metru a hůl nesmí být silnější jak palec okradeného. Fotografie zlodějů po "výprasku" zveřejňuje místní tisk. Možná by se to vyplatilo i u nás. ;)
No určitě by i u nás byl přínosem, když soudy rozhodují pomalu a škodu stejně i když ji vysoudíš nedostaneš. A určitě by se po zveřejnění fotky pěkně zpráskaného lumpa množství krádeží snížilo :!:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
keegan.sk

Příspěvek od keegan.sk »

neuveritelneeeeeeeeeee!!!! občiansky preukaz a doklad že možem soférovať kym mi neprirde nový vodičák plus fotenie na vodičák, a to obe v rozličných kanceláriách som dnes ráno vybavil za 22 minut...
.. poklona naozaj OrPZ Komárno...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Drž se chlape ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Dnes me totalne srazila zprava o umrti legendy mezi trenery Zdislava Tabary...zemrel v noci na stredu na vazne onemocneni slinivky ve veku 49 let...byl to clovek,ktery byl u vsech uspechu Vsetina...od jeho vstupu do extraligy v roce 1994,u vsech jeho titulu a uspechu i neuspechu...Zdislav Tabara byl i jeden z duvodu proc jsem tak moc fandil a nadale fandim Vsetinu...byla to opravdu osobnost,jeho ledovy klid,ze ktereho ho nic nerozhazelo byl jedinecmy...jakoby toho Vsetin nezazil v poslednich letech dost...jen skoda,ze se musel dozit totalniho krachu sveho klubu ke kteremu se vsichni otocili zady,ktery tak miloval a obetoval mu velkou cast sveho zivota...za to co pro Vsetin a nejen Vsetin udelal mu patri muj velky dik a vzdy na nej budu vzpominat jako na toho nejvetsiho... :( :( :( :( :(
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Goose píše:Dnes me totalne srazila zprava o umrti legendy mezi trenery Zdislava Tabary...zemrel v noci na stredu na vazne onemocneni slinivky ve veku 49 let...byl to clovek,ktery byl u vsech uspechu Vsetina...od jeho vstupu do extraligy v roce 1994,u vsech jeho titulu a uspechu i neuspechu...Zdislav Tabara byl i jeden z duvodu proc jsem tak moc fandil a nadale fandim Vsetinu...byla to opravdu osobnost,jeho ledovy klid,ze ktereho ho nic nerozhazelo byl jedinecmy...jakoby toho Vsetin nezazil v poslednich letech dost...jen skoda,ze se musel dozit totalniho krachu sveho klubu ke kteremu se vsichni otocili zady,ktery tak miloval a obetoval mu velkou cast sveho zivota...za to co pro Vsetin a nejen Vsetin udelal mu patri muj velky dik a vzdy na nej budu vzpominat jako na toho nejvetsiho... :( :( :( :( :(
Jejda, to je smutné... :( :( S tím hokejovým Vsetínem máš pravdu, bohužel. :?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak dnes me nepotesila sms od operatora...O2 a to sice s vyuctovanim za minuly mesic...jelikoz mam tafir SMS MAX platim mesicne okolo 250-300 tak jsem byl nemile prekvapen...ucet mi vystavili na 3377,- a to je velika blbost...ted je to v reseni s jednim znamym co dela u O2 jestli to neni nejaky omyl...pokud ne tak jim to nezaplatim a rusim s nimi smlouvu...byl jsem vzdy s O2 spokojen ale ted to prehnali... :evil: :evil: :evil:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Muco

Příspěvek od Muco »

No,neviem,či tie zmluvy nie su také isté ako u vás,tak aj u nás -alebo aspoň dosť podobné.Lebo ja som mal nie raz problémy s T-mobilom a vždy som musel najskôr zaplatiť a až potom reklamovať.Pretože ak by som nezaplatil,porušil by som zmluvu,kde sa zaväzujem uhradiť faktúru do...XY.potom sú sankcie. A to isté platí na pevnú linku...
Ono s tými oprátormi je ťažké...Ja som od r.2003 u T-mobile(pred tým Eurotel) a teším sa na november(listopad), tak od nich zmiznem,ako gáfor... No ešte viac sa teším na september(září),lebo mi vtedy padne zmluva na "rýchly internet" .To bol tiež pekný oje.. :twisted: :twisted: :twisted:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No jsou to svine...hlavni je to ze na to v tuhle chvili nemam...doplatil jsem ted 8500,- uver a mam jen nejakou rezervu do vyplaty...s timhle jsem nepocital...ale snad to dopadne dobre... ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“