nubira
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ak sa dobre pamätám vtesnal som tam s pomocou flexky priemer 203 mm repro ARN 6688 teraz nejdu celkom dole skla ale zase hraju super
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: nubira
predné dvere 100mmBcPeter píše:Nubira combi
Aký ma priemer repro v predných dverách, a nad zadnými sedadlami?
Rád by som ich vymenil.
nad zad.sedadlami 130mm
Zadné rep. som namontoval 13mm 3pás.SONY, nič moc...
Do predných dverí som dal 16,5mm DSK165 Hertz/komponentný set/ - po vymontovaní plastov ikeď som ich naspäť použil a vyrezal, vzhľadom k tomu že som musel vytvoriť odstup od okna kôli magnetu! Tiež som použil tlmiaci-rezonančný asfalt. To už sa dá počúvať. Autorádio Pionieer 3900, hrá to dosť slušne. Akurát ma mrzí že, dozadu mi nevošli "ovály" nakoľko mám Nubiru1 combi.
Do predných dverí som dal 16,5mm DSK165 Hertz/komponentný set/ - po vymontovaní plastov ikeď som ich naspäť použil a vyrezal, vzhľadom k tomu že som musel vytvoriť odstup od okna kôli magnetu! Tiež som použil tlmiaci-rezonančný asfalt. To už sa dá počúvať. Autorádio Pionieer 3900, hrá to dosť slušne. Akurát ma mrzí že, dozadu mi nevošli "ovály" nakoľko mám Nubiru1 combi.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Bc Peter aj ja mam nubiru kombi a repro dozadu oval sa da dať ale musiš vyrobiť z dreva ozvučnicu nad tie odkladacie priestory v kufri ak ťa to zaujima zajtra dam foto. Podobne to ma Vit Jiři a to je hned skok o triedu
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,