Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Podciarkujem vsetkymi desiatimi. Tesili sme sa aj so zenou a dcerou, ale ked sme to zhliadli, nevychadzali sme s uzasu a zhnusenia. Pravda si tymto tahom pripisala velk MINUS a tak skoro im uz nenaletime!vado píše:Dnes som si kupil Pravdu len kuoli tomu, ze tam bolo DVD Miazgovcov. Pravdu povediac, celkom som sa tesil, hlavne kuoli tomu, ze to je seria o vesmirnych vyletoch Aladara, ktore boli mojim favoritom za mojich mladych cias.
Bohuzial, DVD ma sklamalo na plnej ciare. Hlasy, ktore si pamatam (Pavelekova, Kukura ...) boli nahradene inymi. Novym divakom to asi prekazat nebude, ale ja som to DVD zahodil do kosa (doslova) po zhliadnuti a hlavne pocuti zaciatku prveho pribehu.
Navyse mi velmi prekaza, ze v Pravde bolo avizovane DVD s tym, ze slovensky dabing bol vyhodnoteny ako najlepsi (s tym suhlasim), ale nebolo uvedene, ze na DVD, ktore sa bude dat kupit s dennikom, nebude originalny slovensky dabing.
Fuj, praktiky na ziskavanie penazi nemaju ziadne zabrany
p.s.: ten novy dabng sa naozaj neda pocuvat. Pamatnici urcite dosvedcia.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
To ste na tom páni ešte dobre,oproti môjmu kolegovi...
Ten kúpil pod stromček synovi nejakú komédiu DVD -originál zabalenú v tom igelite-či čo to je .
Clapec to vytešený..no keď rozbalil DVD a otvoril obal, čo nevidí-to nevidí-DVD disc NIKDE...(smola na druhú bola v tom,že taťko nemal od toho účtenku).A aj keby mal,dokážte to,že tam naozaj nič nebolo
Ten kúpil pod stromček synovi nejakú komédiu DVD -originál zabalenú v tom igelite-či čo to je .
Clapec to vytešený..no keď rozbalil DVD a otvoril obal, čo nevidí-to nevidí-DVD disc NIKDE...(smola na druhú bola v tom,že taťko nemal od toho účtenku).A aj keby mal,dokážte to,že tam naozaj nič nebolo
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jirko,to si mal ešte štastie,mne odvalilo aj závit,opisoval som to v sekcii o anténach,zatiaľ som si vyrobil takú náhradnu,ako je doma na veži, z drôtu,návod je vsekcii o Lanosoch,lebo tam bola akurát reč o ulomenej anténe url https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=10505J.Bad píše:Zdravím a taky přispěju troškou do mlýna co mě dneska nepotěšilo!!Byl jsem v myčce ESSO a přišel o anténu!!Když šli kartáče tak v pohodě,ale sušák směrem tam taky v poho,ale při cestě zpátky o anténu zadrhnul a pak jsem jen viděl jak je anténa katapultována přes kapotu na zem!!Snažil jsem se hádat u obsluhy,ale bez úspěchu - je to tam napsané sklopit zrcátka,odšroubovat antény atd...Snažil jsem se jí odšroubovat,ale nešlo to povolit a sklopení až ke střeše nepomohlo.Naštěstí je to ulomené u toho kořene a kořen šel poměrně lehce vyndat - dá to trochu práce,ale půjde to spravit.Z toho plyne poučení raději auto v myčce nemít a raději si ho umýt sám!!
hodlám to poriešiť až na jar.Rozhodne to všanemienim nijako prilepovať,len si predstavte že by tak pri 80-ke odletela a niekoho či niečo nebodaj trafila. .Možem hodiť ešte jednu radu,ako som to odkukal od autobusárov,ak ak anténa osatala "nažive".zvnútra (zevnitř) ju chitiť o čelné sklo 2-3 gumovými písavkamí a nejakým drátkom napojiť na zvod,ktorý je prístupny po demontáži vnútor.svetla. Ako som už spomenul v čalúnení stropu je pred čelným sklom šikovný otvor cez ktorý sa dá ľahko previesť káblik,čí drát,zrejme výrobca počítal s montážou vnútornej antény.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ta tvoje rada není dobrá a dá se o ní říct, že je špatná. Hergot, to jsem to krásně zabalil!
Ale vážně, není to dobré! Anténa uvnitř "plechové" karoserie je odstíněná a nedává dobré výsledky. Ve městě pod anténou vysílače to samozřejmě pracovat bude, ale dál už ne! V autobusu jsou velká okna a tam je to snad možné, ale ve "štěrbinách" v plechu, což jsou okna osobáku to uspokojivě pracovat nebude nikdy.
Ale vážně, není to dobré! Anténa uvnitř "plechové" karoserie je odstíněná a nedává dobré výsledky. Ve městě pod anténou vysílače to samozřejmě pracovat bude, ale dál už ne! V autobusu jsou velká okna a tam je to snad možné, ale ve "štěrbinách" v plechu, což jsou okna osobáku to uspokojivě pracovat nebude nikdy.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Však ja som to myslel len ako núdzove riešenie,na nevyhnutný čas,aby sa vôbec dalo v aute niečo naladiť,jasné,že ako trvalé to neobstojí,ja tiež keď idem na dlhšiu cestu,pustím si kazetu,ale po meste to stačí . Na jar to plánujem poriešiť,vymeniť za anténu s normálnym závitom,ktorá ide ľahko odkrútiť.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No po zkušenostech s interní anténou musím říct, že není špatná...umístěná byla nad zpětným zrcátkem...
Promiň Jirko, ale chyba byla jednoznačně na Tvojí straně....je nutný anténu odšroubovat a když to nejde, tak holt s tím počítat....je to v upozornění u myčky. Nicméně je to škoda, snad se ti to povede dát dohromady. Držím palce
Promiň Jirko, ale chyba byla jednoznačně na Tvojí straně....je nutný anténu odšroubovat a když to nejde, tak holt s tím počítat....je to v upozornění u myčky. Nicméně je to škoda, snad se ti to povede dát dohromady. Držím palce
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Možná mám vysoké nároky na anténu, ale kus drátu pod plechovou střechou / krytem/ podle mne uspokojivě nepracuje. S dobrou venkovní anténou jsou dosažené výsledky nesrovnatelné. Ale pro poslech místní silné stanice, jak jsem již jednou napsal to stačí.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Díky za duševní potforu....(má být podpora) s anténou to pořeším zítra snad se podaří....tady je fotka - šlo to vycvaknout lehce až mě to překvapilo...Ivoš píše:No po zkušenostech s interní anténou musím říct, že není špatná...umístěná byla nad zpětným zrcátkem...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
No tak mne to préééééééééésne takto isto odvalilo,Jirko napíš potom,ako si to poriešil,tiež by som bol radšej keby sa dala vymeniť len tá otočná časť a nemusel by som meniť celú anténu ,rozmýšľal som tam dopasovať z ten člen z GETZa,alebo pod,ta má tá anténa normálny pravý závit a ľahko sa dá nahradiť,keby dačo.
Aj som rozmýšľal,narezať do zbytku tej otočnej čatsi antény vnútorny závit a tak nskrutkovať tam anténu ,ale neviem,či by sa to narezanie závitu aj podarilo,čiste teoreticky uvažujem. Ak by sa to podarilo tak do neho potom naskrutkovať buď pôvodnú anténu bez plastovej matice,alebo redukciu a novú univerzálnu anténu,ak tú odlomenú nieje možne rozobrať,v mojom prípade je.
Aj som rozmýšľal,narezať do zbytku tej otočnej čatsi antény vnútorny závit a tak nskrutkovať tam anténu ,ale neviem,či by sa to narezanie závitu aj podarilo,čiste teoreticky uvažujem. Ak by sa to podarilo tak do neho potom naskrutkovať buď pôvodnú anténu bez plastovej matice,alebo redukciu a novú univerzálnu anténu,ak tú odlomenú nieje možne rozobrať,v mojom prípade je.
Ivosu co blaznis...vzdyt ten cesky dabing je super...ja na to koukal porad...super serial...hlavne kvuli Dempseymu...byl to borec...asi nevic se mi libil dil jak se mel dostat do badny gangsteru a vykrast to zlatnictvi...jak do nej mel najet tim Jaguarem...no parada...Ivoš píše:´To je asi něco jako u nás Dempsey a Makepeaceová
http://www.csfd.cz/film/70488-dempsey-a ... makepeace/
....pamatuju to jako malej kluk se slovenským dabingem...super věc....pak to předabovali češi a je to hrůůůůůza!!!!! Nechápu, proč to nemohli nechat....já ten seriál miloval - teda hlavně kvůli Makepeaceové...
http://www.csfd.cz/herec/2457-barber-glynis/
v českým dabingu jsem už nesledoval
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tos ale zavahal, protoze Dempsey (Michael Brandon) Ti ji (Glynis Barber) uz davno prebral (svatbu meli v roce 1989).Ivoš píše:já ten seriál miloval - teda hlavně kvůli Makepeaceové...
Jo jo, to jsou Ti mladaci, co uz nepamatuji zlatou eru ceskoslovenskeho dabingu... BTW ze slovensky dabovanych krimiserialu jsem si ted vzpomel jeste na Derricka.Goose píše:Ivosu co blaznis...vzdyt ten cesky dabing je super...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já si to pamatuju, taky mě tenkrát Dempsey naštval a jak jsem mu záviděl!!!!Co se dá dělat....Asi budu muset zajet do Jížní Afriky a podívat se po nějaký takovýSlam píše:Tos ale zavahal, protoze Dempsey (Michael Brandon) Ti ji (Glynis Barber) uz davno prebral (svatbu meli v roce 1989).Ivoš píše:já ten seriál miloval - teda hlavně kvůli Makepeaceové...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Dnes ma nepotešili v servise-pracovníci poist.Uniqa.Spýtal som sa,kedy by mi mohli naplánovať opravu tých mojich buchnutých dverí ,lebo čo som sa pýtal,tak už týždeň na to,ako sa mi to stalo(cca 28.11.2007),boli v servise už dovezené nové dvere,takže čakám len na to,kedy prídem na rad v poisťovni (ak je tam vôbec "poradovník")...Vraj nevedia kedy môžem prísť,lebo to má na starosti nejaká druhá kolegyňa...Nezabiješ ich?
myslím si,že asi majú čas,lebo šak s tým jazdiť môžem a hlavne mi to budú robiť na kricí list...takže načo sa budú ponáhľať...
myslím si,že asi majú čas,lebo šak s tým jazdiť môžem a hlavne mi to budú robiť na kricí list...takže načo sa budú ponáhľať...