Na tom kole je tak tlustá vrstva laku, že sůl tomu nemůže uškoditjakub píše:alu na zimu? to u Vas asi nesolej ... nebo to necim osetrujes?
Zimné pneumatiky
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
- martin
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslim ze by to nemelo vaditOndras píše:Na tom kole je tak tlustá vrstva laku, že sůl tomu nemůže uškoditjakub píše:alu na zimu? to u Vas asi nesolej ... nebo to necim osetrujes?
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
- Blue Lanos
jj to je pravda souhlasimOndras píše:O ceně to je. Na Matize je docela atypický rozměr gum, takže cena protektorů je skoro stejná jako u nejlevnějších nových gum - asi 800 vs. 900 Kč. Pak je rozhodnutí zcela jasné.Blue Lanos píše:...Je to vsetko cene....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
jakub píše:alu na zimu? to u Vas asi nesolej ... nebo to necim osetrujes?
ty hele, prave jsem nad tim premyslel, ze bych na zimu koupil zimni na tyhle disky - v cene by nebyl prolem, ale prave mi znamy rikal, ze sul a led udelaj s kolama neuveritelny veci - navic tady v Liberci se treba posledni zimu stalo, ze nekolikrat (temer desetkrat), snih poroztal - auta udelala koleje a pak to cely zmrzlo - naraznik zespodu vypadal, jak kdybych ho vzal hrubym pilnikem a ostatne nejen zespodu, stejne tak relativne mekke poklice byly jak kdybyste je rozryli sroubovakem, jako zadnej med - ja mam kola uplne hladky a uprimne silne pochybuji, ze by to tak zustalo po zime v Liberci ...Ondras píše:Na tom kole je tak tlustá vrstva laku, že sůl tomu nemůže uškodit
nereknu, kdybych ty kola mel uz jednou prelakovany, ale takhle ...
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím. Loni jsem odjezdil zimu na plecháčích (bez poklic) lakovaných práškovou barvou, tzn. stejně jako litá kola. Barva je zcela netknutá. V Liberci bude zima jistě tužší, ale jak říkám, nebojím se tohojakub píše:...stejne tak relativne mekke poklice byly jak kdybyste je rozryli sroubovakem, jako zadnej med - ja mam kola uplne hladky a uprimne silne pochybuji, ze by to tak zustalo po zime v Liberci ...
|\/| /\ '|' | '/.
Tak se taky zapojím do této diskuse jsem jednoznačně za zimní pneu Elektrony se prodávájí i speciálně na zimu se silnější vrstvou laku . Kámoš má ty supermarkeťáky a nemůže si stěžovat já bych je na auto nedal když vidím jak vypadají po jedné sezóně nebo když je vyvažuju a dávám tam i 150 g závaží . Univerzály celoroční jsou jak tu správně píšete blaf na šetřivé zákazníky jsou to gumy nanic jak v létě tak ještě víc v zimě
- Blue Lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
zimní gumy
Zůstaly mi po prodeji Matízka 4 takřka nové(cca 500 km) gumy Barum Polaris na discích.Cena komplet za 4000,- Kč. martindr@seznam.cz
Re: zimní gumy
WOW...zeptam se sponzoru a dam vedetmad píše:Zůstaly mi po prodeji Matízka 4 takřka nové(cca 500 km) gumy Barum Polaris na discích.Cena komplet za 4000,- Kč. martindr@seznam.cz
sponzoru ju?...taky chciiiiRobert píše:WOW...zeptam se sponzoru a dam vedetmad píše:Zůstaly mi po prodeji Matízka 4 takřka nové(cca 500 km) gumy Barum Polaris na discích.Cena komplet za 4000,- Kč. martindr@seznam.cz
Abych to uvedl na pravou miru....RODICUviki píše:sponzoru ju?...taky chciiiiRobert píše:WOW...zeptam se sponzoru a dam vedetmad píše:Zůstaly mi po prodeji Matízka 4 takřka nové(cca 500 km) gumy Barum Polaris na discích.Cena komplet za 4000,- Kč. martindr@seznam.cz
Jsem jeste studej chudent
Robert píše:Abych to uvedl na pravou miru....RODICUviki píše:sponzoru ju?...taky chciiiiRobert píše: WOW...zeptam se sponzoru a dam vedet
Jsem jeste studej chudent
jojo, hezkej to zivot:)
Hezkej, akorat když nejsou rodice zazobaný, tak se většina plánů přesouvá z reality do fantazieviki píše:jojo, hezkej to zivot:)
Už bez Matesa