Windows Vista máte zkušenosti a jake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne dačo hovorte já som kúpil druhý noťas a ten má WISTU a ten horor s tím je hrozný len mi na začiatku pomohlo prepnutie do režimu zobrazovania XP tak som sa trocha vysomáril ale plno vecí ktoré poučívam sa musia špeciálne preinštalovať a ješte také kreknuté potvorky ani nejdou lebo sú len na XPčko Ono je to tak ako vraví jeden známi že MaC je vždy plnohodnotý ale Windows je taký že stále treba dačo dokupovať aby fungoval a keď už všetko máte tak bum a hodia nový operačný a kupujete zasa A prelievacie okná teda neviem ale já mám radej keď mi to robí čo má a nie pomalé pohasínanie a zvečovanie to je fujtajbl a tak som ho daroval dcerke a já som si nechal môj starý dobrý HP s XP profesionál a tam som doma
- Hanzy
Me se zatim libi je to daleko lip zpracovano graficky a radost koukat...
Ja s pc kamaradim hlavne jen tady na foru a nejake cmuchani po netu fotky a par dajsich srandicek a na to mi to staci a da se rict zacnu pomalu jine veci a pomalu se ucit vic tak nez se naucim tak uz se to vychyta a bude to aspon aktualni...
Moc hezoucka je...
Ja s pc kamaradim hlavne jen tady na foru a nejake cmuchani po netu fotky a par dajsich srandicek a na to mi to staci a da se rict zacnu pomalu jine veci a pomalu se ucit vic tak nez se naucim tak uz se to vychyta a bude to aspon aktualni...
Moc hezoucka je...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale mám napríklad mobilný internet ORANGE a keš som ho pripol (podotýkám samoinštalovací) tak nič až som sa dočet že nemá kompaktibilitu s VISTOU tak babo raď no pomohl dáký programík ale zrazu pripájam externý disc a nič dokonca to potom zamrzlo ten som tam ješte nerozchodil a dalšie veb kamerka je len na XP-WIN:2000 takže smola a tak to ide dalej a najhoršie že televízne štúdiu Pinacle bohužial s Vistou nepôjde a stálo 5000 sk takže som klusal aby mi do toho noťasa dali XPčko a chyba sa vlúdila lebo nové triedy notíkou už na XP nefungujú a to ma dorazilo lebo sa potvrdilo že kúpou nového to nekončí a keď som počítal že doplnky a programy ma vyšli pomali viac ako noťas tak klobúk dole keď to človek musí kupovať znova Proste som oželel 2Gb ramky a širokoúhlí display a zostanem u osvedčeného jo a na záver to to všimni te si pri Viste ide všetko pomali a viete prečo lebo ako píše Hanzy má to krásnú grafiku ale môj trocha starší notík aj keď nieje papoierovo tak výkonný tak toho nováčika položí na lopatky
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je pravda lebo pôvodne bola ramka v noťasu 1Gb ale bol neuveritelne lenivý tak som dokúpil ješte jednu 1Gb ale nakolko má každý noťas zdielanú pamat tak preto sa to tam brzdí bo to robí ta grafika a hlavne keď je tam ta bočná lyšta a prekrývajúce okna tak to je horor Ja som zviknutý že keď klopnem na dačo tak sa to otvorý a nie že to rozmýšlá takže prosto a jasne je síce pravda že používam častečný skín Visty ale to nezaberá tolko z operačnej takže to ide ale toto je jednoducho zasa tahačka na prachy
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Wistu zatim nemam a nemusim. Jenom bych poopravil že XPčka zvládaj až těch 3,5 GB RAMky ale pro jednu aplikaci zmáknou ty 2 GB takže 4GB beru jako pohodu. Než jít na Wistu a shánět všechno znova, tak jdu do Linuxu. Viděli ste někdo tu reklam od Jabka na Wistu a MAC ?
Mac: ahoj uživateli
Wista: Mac říká ahoj uživateli - povolit / zakázat ?
Uživatel: povolit
Wista: ahoj uživateli
a tak pořád dokola
Mac: ahoj uživateli
Wista: Mac říká ahoj uživateli - povolit / zakázat ?
Uživatel: povolit
Wista: ahoj uživateli
a tak pořád dokola
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..possliii...
ja xem tu reklamu videttt..
Edited:
Peho ...
modemy od Orangutana sa spravaju ako USB-MASS-STORAGE-DEVICE..
pri pripojeni,
je nanom software, ktory sa ti nainstaluje, uz je od providera nakonfigurovany,
aby sa pripajal do tej spravnej GSM/3g/HSDPA siete..
ked sa software spusti, tak sa modem prepne z USB-MASS-STORAGE
na USB-SERIAL-MODEM...
a VISTA to moc dobre nevie, a preto ti nepojde naraz z modemo usb kluc ci usb disk..
..ja mam podobny problem na linuxe..
ale to sa da lahko osetrit konfigurakom, aby pri pripojeni modemu nenatahoval modul
usbstorage ale usbserial..
ja xem tu reklamu videttt..
Edited:
Peho ...
modemy od Orangutana sa spravaju ako USB-MASS-STORAGE-DEVICE..
pri pripojeni,
je nanom software, ktory sa ti nainstaluje, uz je od providera nakonfigurovany,
aby sa pripajal do tej spravnej GSM/3g/HSDPA siete..
ked sa software spusti, tak sa modem prepne z USB-MASS-STORAGE
na USB-SERIAL-MODEM...
a VISTA to moc dobre nevie, a preto ti nepojde naraz z modemo usb kluc ci usb disk..
..ja mam podobny problem na linuxe..
ale to sa da lahko osetrit konfigurakom, aby pri pripojeni modemu nenatahoval modul
usbstorage ale usbserial..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Hanzy
Mate chlapci pravdu,prvni dojem byl skvely krasne graficky zpracovano ale na to ze ten notas je jednou tak vykonnejsi tak ta Vista to je maras jak se to soura!Byla to skvela koupe ale zitra to vracim nebot je to notas dovezeny s USA a nema ceskou klavesnici a uz me to sere a ta Vista k tomu navic.Sic je to delo s 200GB HDD ale to je cele nebo diky te Viste je to Core2Duo pomalejsi nez muj stary notas...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanzy:
Pokud je nový notebook pomalejší než tvůj starý notebook,pak je někde nějaká zrada...Leda by tvůj starý NB nebyl zase tak moc starý:-).
Doma mám dva stroje..starý s Win XP Prof. (Celeron 2,2GHz-30GB HDD 4200ot-sdílená grafika 64MB-1GB RAM-14"LCD) a nový s Win Vista (AMD Turion Dual Core 2x1,9GHz-2x SATA 160GB HDD 5400ot-sdílená grafika ATI X1250 s 256MB-4GB RAM-17"LCD) a rozdíl v rychlosti je zcela zásadní....Ještě to mohu porovnávat se stolním PC v práci,kde mám Win XP Prof. (Intel Pentium 2,2GHz HT-120GB HDD 5400ot-samostatná grafická karta ATI s 256MB-1GB RAM-21" CRT),i tento stolní PC je pomalejší než můj nový NB s Win Vista....A to se Vist nechci zastávat...mám k nim spoustu výhrad...
Pokud je nový notebook pomalejší než tvůj starý notebook,pak je někde nějaká zrada...Leda by tvůj starý NB nebyl zase tak moc starý:-).
Doma mám dva stroje..starý s Win XP Prof. (Celeron 2,2GHz-30GB HDD 4200ot-sdílená grafika 64MB-1GB RAM-14"LCD) a nový s Win Vista (AMD Turion Dual Core 2x1,9GHz-2x SATA 160GB HDD 5400ot-sdílená grafika ATI X1250 s 256MB-4GB RAM-17"LCD) a rozdíl v rychlosti je zcela zásadní....Ještě to mohu porovnávat se stolním PC v práci,kde mám Win XP Prof. (Intel Pentium 2,2GHz HT-120GB HDD 5400ot-samostatná grafická karta ATI s 256MB-1GB RAM-21" CRT),i tento stolní PC je pomalejší než můj nový NB s Win Vista....A to se Vist nechci zastávat...mám k nim spoustu výhrad...
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
A kolik Ti to haze "Index uzivatelskych zkusenosti"? Je v rozsahu 1-5.9, neni to prumerna hodnota, ale mininimalne dosazena v jednotlivych testech a v dobe vypusteni Vist bylo maximalni celkove skore 5.0. Mne to haze 5.7 (vse mam 5.9, akorat CPU je nejake slabsi, i kdyz lepsi se v danou chvili nedelalo) a zadneho sourani oproti XP jsem si teda nevsiml...Hanzy píše:Mate chlapci pravdu,prvni dojem byl skvely krasne graficky zpracovano ale na to ze ten notas je jednou tak vykonnejsi tak ta Vista to je maras jak se to soura!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)