Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Nepotěšilo mě že náš jezevčík dostal zápal plic...naštěstí psi nemají státní zdravotní pojištění...a tak vyšetření bylo sice drahé, ale zato profesionální a důkladné...kéž by se mnou zacházeli taky tak... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jéžiš!!!Chudák malej...snad se brzo uzdraví!!!Moc držím palce!
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

CHúďiatko maličké dúfam že sa sa s toho v pohode dostane :cry: Viem čo to je máme doma kocúrka a má už pomali 18 rokou a neveril som keď nám povedali že má astmu a tak sem tam musíme navštevovat lekára no a zadarmo to nieje ale čo by človek pre nemú tváričku neurobil :D
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak vyrid hafanovi brzke uzdraveni... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Hafan děkuje... :D

...dvojitá dávka antibiotik už zabírá a zlepšuje se to...holt po těch skoro 13 letech je to člen rodiny... :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
kaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaper »

Kessler píše: ...dvojitá dávka antibiotik už zabírá a zlepšuje se to...holt po těch skoro 13 letech je to člen rodiny... :D
dostane sa z toho, je to bojovník...
...tiež som mal hafanka, mali sme ho 15rokov....kadečo preskákal, aj zápal pluc....fakt niektoré hafany sú silné korene
...ale ten nás už posiel, bol skutocne aj staručký aj choručký...

takže držím palce, nech vám robí radosť, pretože je to fakt člen rodiny
Muco

Příspěvek od Muco »

-peha- píše:CHúďiatko maličké dúfam že sa sa s toho v pohode dostane :cry: Viem čo to je máme doma kocúrka a má už pomali 18 rokou a neveril som keď nám povedali že má astmu a tak sem tam musíme navštevovat lekára no a zadarmo to nieje ale čo by človek pre nemú tváričku neurobil :D
Asi podobne...tu už pri vzťahu zviera-človek ti nedá,aby si sním nešiel doktorovi-je to predsa len člen rodiny.
Mne napr. pred pol rokom malinký džungarský škrečok si privrzol do škáry na dvierkach v klietke nohu.Neboli sme doma cez deň a chudák-vysel dole hlavou zavesený celú dobu a ako keby sa chcel uvolniť tým,že si sanžil pobhrýzať nohu,len aby sa vyslobodil. Synátor prišiel zo školy a hovoril,že hrozne pišťal(bodaj by nie).išiel som sním doktorovy,či ho máme utratiť,alebo to prežije,lebo ta noha mu len tak plandala.No samozrejme ten doktor stál nejakú korunu(nahrieval ho nejakou lampou(to bolo piskotu).VEČER UŽ BEHAL V KOLIESKU-Beťár!!!':P'
Tým chcem povedať len,že nový škrečok stojí 50Sk,ale nedá ti to,aby si ho utratil a kúpil nového-to sa nedá,tak zájdeš k tomu lekárovi aj ked to stojí 200Sk-... Obrázek
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak tomu sa hovorý kladný prístup :lol: :lol: :lol: Je vidieť že sme tu dobrý ludia lebo ako sa vravý ten kdo má rád zvieratka nie je zlý človek :lol: :lol: :lol:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No já bych to trochu otočil : " Kdo nemá rád zvířátka, nemá rád ani lidi!"
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Hynek píše:No já bych to trochu otočil : " Kdo nemá rád zvířátka, nemá rád ani lidi!"
já mám moc rád zvířata - ale asi trochu jinak než vy :lol: :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ty jsi kanec :lol: :lol:
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

NO JESTLI JE OPRAVDU KANEC TAK TO SE MUSÍ MÍT RÁD, :D :D :D
ALE TROCHU JINAK :lol: :lol: :lol:
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To Jirka určitě :lol: :lol:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Dnes jsem se zastavil při cestě z lékařské kontroly s dcerou a ženou v Plusu pro základní potraviny. Když jsem odjížděl, tak mi z levé strany za furgonem , přes který jsem neviděl,vyjel chlapík v klobouku s SPZ Mělníka se starým žigulem a jen málo chybělo , aby mi "utřel nos". Smykem na umrzlém parkovišti zastavil, otřel se o dvě auta , zařadil zpátečku a zacouval do mezery.
Vylezl jsem z auta a šel jsem k němu. Pánovi bylo tak kolem padesátky. Ptal jsem se, jestli někdy slyšel o tom, jak se chovat na parkovišti a co udělá s těmi odřenými auty. Řekl mi, že když mám problémy, mám jít k psychiatrovi. Už jsem se nadechl k rázné odpovědi, když kde se vzal, tu se vzal majitel jednoho z odřených aut. Měl tak 30 let, dva metry, 130 kil a netvářil se vůbec přívětivě.
Když jsem odcházel. držel ho "mlaďas " pod krkem, nohy měl tak 15 cm nad zemí, klobouk na zemi a byl ve tváři rudý, jak sekaná z Vršovic.
Bacha na ně, na ty koumáky v klobouku s mělnickou značkou. :( :cry: ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to ma byt...ja bych mu dal po drze bez varovani...nic jinyho si nezaslouzi...jinak Melnicaci neumi ridit...to rikam taky...hlavne tim provokuju mladou protoze je z Melnika...ja dnes videl neco tak trosicku podobneho...jdu z prace a cekam na bus a vidim jet octavku pres krizovatku a tam si to straduje kteren pres prechod na cervenou...chlapek s octavkou zachoval klidnou hlavu,pribrzdil a lehce do nej drcul,ze chodec skoro upadl...zastavil,zapnul blikacky a serval ho jak maly decko...proste jsem se pobavil... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“