Dálkové ovládání na volantu
Moderátor: Blue Lanos
Dálkové ovládání na volantu
Stává se mi (poslední dobou dost často), že když chci zesílit zvuk, tak se přepne frekvence rádia, jako bych použil dvojitou šipku. V létě jsem to rozebral ale na nic jsem nepřišel.
- Reklama
ahoj, mne to vymenili v rámci záruky ešte, lebo tiež to niekedy preskočilo, ako povedal Cudro, komunikačná chyba v káblovaní. Niekedy mi to rozsvietilo kontrolku na airbag na volante , tak to vymenili a zatiaľ je pokoj -už 1,5roka.
Jozef
Jozef
Prajem všetkým štastné km.......Jozef !
Š1202,Š1000,Š100,Š110R,Š105,Š120,Seat133,F -Granada,Citroen BX,D-NUBIRA, t.č.D-EVANDA,T-Avensis,Š-Fabia
Š1202,Š1000,Š100,Š110R,Š105,Š120,Seat133,F -Granada,Citroen BX,D-NUBIRA, t.č.D-EVANDA,T-Avensis,Š-Fabia
Máš aj pravdu-hlavne s tou novodobou elektronikou.
Pokial nevidia v počítači servisanti závadu,tak je auto OK aj keby neviem čo bolo.Sú ale aj výnimky -ale v tom prípade ak chcú niečo opraviť čo sa nedá diagnostikovať,tak je to pre nich hotové SUDOKU...Kdežto-ked už spomínaš Skodu-u týchto aut bolo viac menej jasné,čo mu je, keď sa správa tak a tak...A okrem toho,tie počítače sú nevyspitateľné a nedajbože odíde PP ,tak si môžeš rovno kúpiť druhý voz,pretože napr. u citroena Picasso kolegovi museli vymeniť pal.pčítač a stálo ho to nejakých 80 litrov(aspoň to tak hovoril)
Pokial nevidia v počítači servisanti závadu,tak je auto OK aj keby neviem čo bolo.Sú ale aj výnimky -ale v tom prípade ak chcú niečo opraviť čo sa nedá diagnostikovať,tak je to pre nich hotové SUDOKU...Kdežto-ked už spomínaš Skodu-u týchto aut bolo viac menej jasné,čo mu je, keď sa správa tak a tak...A okrem toho,tie počítače sú nevyspitateľné a nedajbože odíde PP ,tak si môžeš rovno kúpiť druhý voz,pretože napr. u citroena Picasso kolegovi museli vymeniť pal.pčítač a stálo ho to nejakých 80 litrov(aspoň to tak hovoril)
Chlapci, abyste byli schopni posoudit závadu, museli byste se dokonale vyznat ve výrazech jako je : " fázový závěs, syntéza modulačního řetězce a pod." Takže bez urážky, pokud nevíte o čem to tu píšu, tak je polemika na toto téma zbytečná. Bez dokonalého měření s pomocí osciloskopu, nelze závadu odstranit. Většinou se to řeší výměnou zařízení.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
To Muco : Souhlasím s tebou, že elektroniky je v autech tolik, že je to až na škodu. Ve většině případů spíš komplikuje používání , než zlehčuje. Já jsem elektrotechnik, ale pokud mám odstranit závadu a dostanu se k integrovanému obvodu nebo součástce,kde je označen jen výrobce a nic víc , tak taky končím. Konkurenční boj je obrovský. Nedají se sehnat schemata zapojení, osazení součástkami a pod. Je to hrůza dnes něco opravovat.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Hanzy
Napapat a bude to dobre....Hynek píše:Chlapci, abyste byli schopni posoudit závadu, museli byste se dokonale vyznat ve výrazech jako je : " fázový závěs, syntéza modulačního řetězce a pod." Takže bez urážky, pokud nevíte o čem to tu píšu, tak je polemika na toto téma zbytečná. Bez dokonalého měření s pomocí osciloskopu, nelze závadu odstranit. Většinou se to řeší výměnou zařízení.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Pekne si davas pekne co na lov pouzivas starou skodovku???
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dalkove ovladani na volantu
Tak s touto zavadou nejsi jediny.
http://www.dcc-forum.de/thread.php?thre ... ght=evanda
Vyresil to tim ze to mizerne radio vymenil.
http://www.dcc-leipzig.de/index.php?do=bassschlumpf
No a ten evanda(nick),ten tvrdi ze mu to vymeni zadarmo.
Jeho Evanda Daewoo 08/03.
Vyresil to tim ze to mizerne radio vymenil.
http://www.dcc-leipzig.de/index.php?do=bassschlumpf
No a ten evanda(nick),ten tvrdi ze mu to vymeni zadarmo.
Jeho Evanda Daewoo 08/03.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
to Hladolef - záruka skončila v květnu , to by to bylo bezplatně, takhle mám smolíka. Problém Evandy je, že se jich tu moc neprodalo, u jiného modelu by nebyl problém vzít díl a vyzkoužet jestli je to ovládáním na volantu nebo rádiem atd.. Takhle musím koupit nové ovládání a když budu mít smůlu tak bude chyba v rádiu a jsou to vyhozené peníze.
to Hynek - ony ani značkové servisy nemají znalosti, prostředky a často ani chuť něco řešit. Bud to funguje nebo ne, když ne tak výměna dílu, když to nepomůže tak výměna něčeho dalšího. Když je to v záruce tak mi to může být jedno ale takhle do jde z mojí kapsy.
Můj problém - sig. z ovládaní může být jak ovladačem tak kabeláží po cestě, rušením, chybou v rádiu. Zkusím se v tom povrtat sám ale až v létě(nemám garáž )
Dík všem za rady.
to Hynek - ony ani značkové servisy nemají znalosti, prostředky a často ani chuť něco řešit. Bud to funguje nebo ne, když ne tak výměna dílu, když to nepomůže tak výměna něčeho dalšího. Když je to v záruce tak mi to může být jedno ale takhle do jde z mojí kapsy.
Můj problém - sig. z ovládaní může být jak ovladačem tak kabeláží po cestě, rušením, chybou v rádiu. Zkusím se v tom povrtat sám ale až v létě(nemám garáž )
Dík všem za rady.
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda