!!!Matiz forever!!!
Moderátor: Blue Lanos
Všechno je relativní - i ty ceny. Pro někoho 5 tisíc nejsou žádné velké peníze, pro někoho půl výplaty. Kdysi jsem s firemní Fábií navalil přední nárazník (nic moc, ale byl prasklý). Výměna nárazníku + 1 nová poklice na kolo 21 tisíc (pro firmu - pro mě 3 tisíce policajtům 1 tisíc firmě jako spoluúčast)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Řešíte plechové díly. To nemá moc vypovídací hodnotu, neb to kryje z 90 až 100% pojistka. Když se podíváme na ceny dílu spotřebních, tak v ničem nejsou japonci dražší. Jen stačí vědět, kde nakupovat. Mnohdy je totiž díl přímo z japonska nebo států levnější než druhovýroba u zavedených dodavatelů dílů v ČR. Za cenu konce Bosal na Mazdu, jak psal zabíječ, je obvykle možné pořídit celý výfuk od katu do konce a to v nerezu. Hodinovka značkového servisu Hondy v Ostravě je 550. Chevy chce 430. Rozdíl mizivý. Navíc to u Chevyho asi dohánějí leností, protože za pravidelné prohlídky platím méně i přes potřebu dražšího (a většího objemu) oleje.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Hele, nereste tu kolik co stoji, ale to ze uz nemam Daewoo a nikdy na Vas nezapomenu a jak se Vam libi moje nove auti...
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
No proste je to kočka lebo já som fanda tuningu a tak s tebou musím len súhlasiť že výmena je dakedy nutná a sáhnul si po dobrém kousku A čo si hovoríme veď ak ma vedomosti neklamú tak Japonci majú rovnako šikmé oči ako Korejci tak čo A o tom že to ja také a hentaké auto to netreba brať v úvaze veď neviem ako ostatní ale ja si každú chvílu vypočujem že čo som to kúpil veď je to korejské no a tak sa proste zasmejem lebo já viem o čom to je a ostatných nechávam tak Prajem Ti vela spokojenosti s Toyotkou a hlavne nech Ti jazdí lepšie ako v F1
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Velice Ti dekuji a pro me ted jezdi uplne nejlepe ze vsech aut na svete, ale jeste bude holka jedna posilovat svaly Uz jsem zacal koumat co jde sehnat, vymenit atd... Je toho urcite dost a par vyplat to jeste urcite bude... Az bude dokoncena, coz by snad mohlo byt do pristi sezony, tak dam zase vedet...
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
čo sa týka tých výfukov,možem poradiť,aspoň tým majiteľom zo Slovenska,na základe vlastnej skusenosti,keď som potreboval vymeniť zadný tlmič na IBIZE,v SEATe mi zaspievali že sa dá objednať len celý výfuk za 13080 SK,to už neviem či aj z výmenou,alebo bez,sú tomu už 4 roky,ale na autosalóne u,tu v Nitre som si našiel firmu,ktorá mi ponúkla len zadný diel výfuku za 2150 Sk,čo bolo celkom prijateľné,dal som adresu aj bývalej kolegyni,ktorá si tam objednala,,inak za ľudskú cenu nezohnateľný zadný diel výfuku na TICO,ja sa priznám,že som ešte,okrem škodoviek,ktoré som mal v r.1993-2001 výfuk nemenil,vždy to vyšlo tak,že som vymenil celé auto za novšie ,ako Ibizu,tak aj Tico,ale tá adresa tej firmy je tu
http://autoadresysk.vim.cz/rychlefirmy.php?idfirmy=2706
http://autoadresysk.vim.cz/rychlefirmy.php?idfirmy=2706
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po delsi dobe navstivil toto forum a musim rici, ze to tady pekne jede! Vsem Vam drzim pesti!!!
Jinak Corollka je stale v naprostem poradku a nemusel jsem provadet zatim jedinou opravu a to je holka narozena v r. 1994
Jinak Corollka je stale v naprostem poradku a nemusel jsem provadet zatim jedinou opravu a to je holka narozena v r. 1994