Takuma a EGR
Moderátor: Blue Lanos
Takuma a EGR
Skusali ste uz niekdo odpajat EGR na tacume?Rozmyslam ze by som to skusil na svagrovej tacume odpojit lebo mu to strasne pri jazde trha a uz dlhsiu dobu mu svieti CHECk co vy na to ake mate stymto skusenosti?jedna sa o 1.6 16v.Treba asi servis nie?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem tady tak pochytil a i sám jsem provedl (na NUbiře 2,0litu), tak nejjednodušší je EGR ventil zaslepit. Taky to cukalo (Check nesvítil) a tohle pomohlo....stačil na to tenkej plech, nůžky na plech a vrtačka a pak trochu času....někde jsem tu na fóru viděl přímo návod, možná jsem ho i sám napsal, ale to si nejsem jist.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
prosim te odpojit muzes ale tim ti check nezhasne a mozna to bude cukat dal.je elektrickej a diagnostika samozrejme okamzite bude psat chybu .musi se poradne vycistit aby fungoval a zaslepit.coz znamena dat pod nej plechovou podlozku aby se nedostavaly spaliny do egru.ale lektrika musi zustat pripojena.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
Re: Takuma a EGR
Blbol mi EGR ventil na TACUME 1,8 72kW. Musel som ho dať vymeniť v servise. Vyšiel ma štvorku + robota 300Sk. Stále mi svietil chek, a keď som išiel do mierneho stúpania tak ju trhalo a nakoniec sa dala do núdzaku a viac ako 80 tkou nešla. Zaslepiť sa dá EGR ventil, pokial je podtlakový. Tento je elektronický a musíš ho vymeniť. Čím skôr tým lepšie, pretože Ti môže odísť lambda sonda. A tá štvorku nestojí.ajofo píše:Skusali ste uz niekdo odpajat EGR na tacume?Rozmyslam ze by som to skusil na svagrovej tacume odpojit lebo mu to strasne pri jazde trha a uz dlhsiu dobu mu svieti CHECk co vy na to ake mate stymto skusenosti?jedna sa o 1.6 16v.Treba asi servis nie?
[/list]