Klubová trička
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Máme jednu dobrou firmu a já stále čekám, až budou hotová trička Tuning Clubu Brno, abych viděl, jak je to kvalitní a dobře udělané....
Problémem je taky placení. Potřeboval bych asi závaznou objednávku a poslané peníze na účet, protože se do toho nebudu pouštět s rizikem, že mi potom doma zůstane 20 nezaplacených triček...
Problémem je taky placení. Potřeboval bych asi závaznou objednávku a poslané peníze na účet, protože se do toho nebudu pouštět s rizikem, že mi potom doma zůstane 20 nezaplacených triček...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
Rád zaplatím předem,jen chci vědět kam poslat peníze a kdy by to asi bylo.Jako členové klubu bychom si měli důvěřovat. Proč bych tu jinak byl.Taky si vezmu hned dva kusy.Můžeš to brát jako závaznou objednávku.Ale nejdřív zjisti,jestli budou stát za to. Jo a jaké budou velikosti?Hodilo by se mi L-ko.
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň bys chodil furt f čistým a nebyl jak špindíraIvan píše:Máme jednu dobrou firmu a já stále čekám, až budou hotová trička Tuning Clubu Brno, abych viděl, jak je to kvalitní a dobře udělané....
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Musím se poradit s Milošem, jak udělat objednávku, ale nejdřív musím udělat návrh, abyste věděli, co čeho jdete
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jojo, presne tak, i kdyz me staci samolepka, zrovna jeste tricko nemusim. Ale kdyz to nekdo jiny zaridi, tak si klido jedno vezmuIvan píše:Musím se poradit s Milošem, jak udělat objednávku, ale nejdřív musím udělat návrh, abyste věděli, co čeho jdete
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- verusamira
- Kontaktovat uživatele: