My sme sa dnes vydali aj s kamarátom na jeho SUPERB na výlet do neďalekého živého betlehemu,cca 30 km od Nitry,všetko bolo v pohode,až keď sme sa pred 16 hodinou nechceli vrátiť. Proste SUPERB sa zaťal ako mezek,a navzdory všetkému odmietol poslušnosť.Tak som musel ísť taxíkom domov,ešte ku kamarátovi domov mojim Matejom pre druhý kľúč,ale nepomohlo nič.Superb ostal skoro v poli oproti noci,tak sme ho zatiahli aspoň do dvora tej farmy,aby ho do rána nevyrabovali,ešte že Matej netrucoval a štastlivo nás všetkých nakoniec dopravil domov. K zlosti,že sato stalo zrovna dnes,keď sa človek nijakej odbornej pomoci nedovolá.Vraj odišiel nejaký číp,čo je na škodovkách bežné,nuž moja nedôvera voči vozom tejto značky sa po dnešku ešte prehĺbila

tu na tomto miste sa zaťal,to je fotka,krátko predtým...
A ešte cese cestou tam som vravel tomu kamarátovi,že ja keby som túžil po veľlkom voze,akože netúžim,tak jedine Leguanzu

,no uznajte spravila by toto Leguanza,že na SILVESTRA nechať ľudí v poli oproti večeru? Čo mám skusenosti,Daewá sú autá charaktery,alebo vôbec nevyjde spred domu,alebo keď sa už vyskytne závada,vždy sa aspoň nejako dokýcha domov..

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L