z benziňáku diesel
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no prave
a zakaznik rekl ze rozvody byly delany ale nevi kdy.podle stavu bylo videt ze maj tak 15-20 tis a nebyl duvod to resit a pry je ale vyslovne nepozadoval a jen jsme mu dali na vybranou.je pravda ze jsme meli hodne prace ale rekli jsme mu at to priveze a jeste jsme mu nabizeli odtahovku.On jeste tyden JEZDIL s klepajcim motorem a podle toho co tu pise to doslova trapil a prijel az kdyz bylo pozde kdyby to dotahl hned cas by se nasel -asi bych si to rozebral po praci-a vymenila by se jen kladka a vsecko by bylo v pohode.
navic prvni oprava byla taky diky tomu ze s tim jezdil do roztrhani-voda ve valci ohnuta ojnice atd..... takze asi neni vse tak uplne jednoznacne jak to zde popisuje.
tak si to preberte a napiste svuj nazor jeste jednou
a zakaznik rekl ze rozvody byly delany ale nevi kdy.podle stavu bylo videt ze maj tak 15-20 tis a nebyl duvod to resit a pry je ale vyslovne nepozadoval a jen jsme mu dali na vybranou.je pravda ze jsme meli hodne prace ale rekli jsme mu at to priveze a jeste jsme mu nabizeli odtahovku.On jeste tyden JEZDIL s klepajcim motorem a podle toho co tu pise to doslova trapil a prijel az kdyz bylo pozde kdyby to dotahl hned cas by se nasel -asi bych si to rozebral po praci-a vymenila by se jen kladka a vsecko by bylo v pohode.
navic prvni oprava byla taky diky tomu ze s tim jezdil do roztrhani-voda ve valci ohnuta ojnice atd..... takze asi neni vse tak uplne jednoznacne jak to zde popisuje.
tak si to preberte a napiste svuj nazor jeste jednou
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
v pohode auto uz jezdi a mam dojem ze si ho dnes zakaznik odvezl cenu nevim a meli se sefem dlouhou debatu nevim sice jak to cele dopadlo ale rad bych aby to bylo nejak v kompromisu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Re: závada
Tak to je mi divné. Já měnil rozvody na Leg také tam a bylo to přesně naopak. Já chtěl ušetřit, ale oni mě přesvědčili, že mám vyměnit všechny kladky a navíc v mých kilometrech i vodní pumpu, že se někdy stává po výměně řemene, že prasne větším tahem její ukotvení a to pak řízne řemen a pak je vše kaput. Navíc vše z orig dílů, hlavně kvůli záruce.carminsky píše:Tak už jsem to dal do Golc Caru.
Skočil rozvodový řemen o 4 zuby, protože se ulomila napínací kladka. Potkaly se ventily, pěknej průser. V Golc teď tvrdí, že za to nemohou, protože když dělali před dvěma měsíci opravu motoru za 30.000,-Kč, tak jediné co neměnili, byly právě kladky (přestože jsem výměnu rozvodů kompletně požadoval). Nevyměnili ji, protože se jim v té době jevila jako dobrá a vyměnili jen řemeny.
Z tohoto důvodu se tedy prý nemůže jednat o reklamaci, protože se jedná o neopravovanou součást. Právník je ale jiného názoru.
No - uvidíme...
Zase si budu muset hledat jiný servis.
Vše bylo včas a OK a to jsem k tomu dělal i spojku. Mimo to v servise zjistili vadné ložisko na kole - takže z mé strany spokojenost.
Ahoj,
tak jsem dnes jel do Prahy Ikea a před cestou jsem tam kopnul mot.olej neboť se mi zdálo,že už je tam málo.Pak si to svištím asi tak 200Km/h
a po pěti minutách zase normálně.Celou cestu ok.Po 50 Km najednou check.Zaparkuji nakoupím a jedu zpět a svítí mi olejnička-asi moc oleje.Check nesvítí a pak zase jo.Pak jedu k Mc Donaldovi zaparkuji a po 20 minutách jedu a od té doby olejnička bez checku,ale zvuk dieselu jak je tady popisováno.Že by poskočené rozvody,jak to někdo tady píše? Při nižších otáčkách je relativně klid,ale při vyšších je to slyšet. Tak co s tím kucíííí.
Díky za odpověď.
tak jsem dnes jel do Prahy Ikea a před cestou jsem tam kopnul mot.olej neboť se mi zdálo,že už je tam málo.Pak si to svištím asi tak 200Km/h
a po pěti minutách zase normálně.Celou cestu ok.Po 50 Km najednou check.Zaparkuji nakoupím a jedu zpět a svítí mi olejnička-asi moc oleje.Check nesvítí a pak zase jo.Pak jedu k Mc Donaldovi zaparkuji a po 20 minutách jedu a od té doby olejnička bez checku,ale zvuk dieselu jak je tady popisováno.Že by poskočené rozvody,jak to někdo tady píše? Při nižších otáčkách je relativně klid,ale při vyšších je to slyšet. Tak co s tím kucíííí.
Díky za odpověď.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Hanzy
Standartni rychlost 200km/h pro nas s velkou karou taky jsem vcera nekolikrat prepocital vsechny koniky do omezovace...a jsou tam vsechny...MiSedl píše:Ahoj,
Díky za odpověď.
Chlape nejezdit a nejlip odtahnout do servisu na 100% rozvody!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Díky kluci,po novém roce to dám do servisu,stejně už nikam nejedu.Pak dám vědět.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
Pokud svítí olejnička, tak to v žádným případě neznamená hodně oleje. Je tam tlakové čidlo. To znamená, že při z v ý š e n í tlaku oleje po nastartování motoru, spínač rozepne obvod a žárovka zhasne! Asi opravdu nepracuje olejové čerpadlo.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Peháčku taky na zdraví
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
No moje Lega ma zvuk jak diesel uz asi pul roku...rozvody jsou vymenene a zvuk stale stejny...nizke otacky ujdou ale vysoke jak traktor...uz nevim co s tim...jeste kdyby snad pomohlo vycisteni svicek...na ty se chystam,ale az koupim spravnej klic...mam jen velky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...