Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
milosh

Příspěvek od milosh »

Hynek píše:Ještě lepší je, když se před tebe takový "doveda" narve,ohrozí všechny okolo a po 100 metrech po předjetí odbočí doprava! :cry: :cry: :evil:
a hlavne na dalnici :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Mňa nepotešila správa o smrti Karla Černocha,patril k nestorom Česko-Slovenského bigbítu a popmusic vôbec.
http://www.bleskovky.sk/cl/15/191254/Zo ... el-Cernoch
http://pl.youtube.com/watch?v=fGSEhw31C7g
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Muco

Příspěvek od Muco »

Ano.........Bol to dobrý spevák! Velmi vydarenú pesničku mal (okrem iných) "Chtel bych být víc než přítel tvuj"
A zasa tá rakovina :evil: :evil: -"ďíky" nej nespočetné množstvo DOBRÝCH ludí umiera...
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
kaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaper »

ach jo...samé zlé správy... :(

ja sice ziadnu zlu spravu nemam, chvalabohu, ale dnes od rana mi dáko nejde....nevím čim to bude ale celý den bude (zatial sa zdá) asi na prd -P
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...jo Grossman - Šimek - Černoch, skupina THE VOJ, pak už jenom VOJ a následně Semafor a další kapely Černoch....a všichni co se potkali na vojně stejný osud rakovina...do pr...., to je hrozný...no dobří lidé odchází....Galatíková 67

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Muco

Re: pokec

Příspěvek od Muco »

Teda nechcem to tu rozvíjať,ale zdá sa mi ,že ta zakerná choroba je okolo nás dosť zozšírená.Len na našej ulici poznám 7 ludí,ktorí sa tým trápia a kolkí to "majú za sebou"čo som poznal -a mladých....Poslednou dobou je toho hrozne vela...Žeby ten Černobyl??? Radšej končím(ale sere ma to).
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

A nejenom Černobyl , ale i ostatní negativní jevy. Strava - samá éčka, ovzduší - prach a smog a tak by se dalo pokračovat do alejůja......
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Jó hošani! Takovej už je život. Proto nechápu ty blboňe , co se hádaj,rvou a pod. Život je strašně krátký!!! Mějme se rádi a i když je to někdy těžký, tak se o to aspoň pokusme!! S úsměvem je na světě přece jen trošku líp! Nebo ne? :D :D :D :P :P :P :lol: :lol:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D Hynku jasně a hlavně v našem věku :D , teda já jsem již dost pokorný k životu a vážím si každého rána co dýchám.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Vendo,já si taky vážím každého dne. Přehodnotil jsem životní hodnoty v momentě, kdy mě doktor řekl , že mám tak 12 - 16 hodin prasklé slepé střevo. Co to obnáší každý ví. Stalo se před třemi léty! Naděje na přežití byly 2 : 8.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Hynku, přesně tak. Člověk si začne vážit života až mu nějaká nemoc udělá ty, ty, ty. Nechci tady rozebírat svoje zdravotní problémy ale taky se snažím užívat naplno každý den . A taky už se nerozčiluji kvůli blbostem , protože kolikrát opravdu řešíme malé starosti které nám berou energii a elán.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...jo jasně...Brousek, Iveta, Hynek i další souhlas - život je krátký a lidská blbost je nesmrtelná a tím nepřekonatelná....

Mějte se fajn a nepodléhejte ničemu.... ani nemocem
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No a na krátký život je potrebné nájsť si dobrých kamarátov a známych no a mne sa to podarilo lebo ako náhle ma dačo bolí už som tu medzi vami a viete že to pomáhá fakt pred tým som sa čudoval že ako môže dakdo písať na nete a hups už som v tom až po uši aj keď osobnému setkání sa to nevyrovná ale to to tu je moja domovská stránka a ludia tu sú pre mna balzam na duši :D :D :D
Naposledy upravil(a) -peha- dne ned pro 30, 2007 12:54, celkem upraveno 1 x.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no peha " tak to má být "... jak pravil herec Dvořák v jednom filmu a pak se zastřelil...

Mějte se fajn

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: pokec

Příspěvek od alvin »

Serpico píše:...jo jasně...Brousek, Iveta, Hynek i další souhlas - život je krátký a lidská blbost je nesmrtelná a tím nepřekonatelná....

Mějte se fajn a nepodléhejte ničemu.... ani nemocem
Présne tak,ešte ako vravieval nebohý PÁN HEREC Julo Satínský (včera bolo presne 5 rokov,čo,žiaľ,nastúpil na večné angažmán,dávali,pred pár dňami, aj s ním film S tebou mně baví svět) "Ľudská blbosť je neporaziteľná,a práve preto treba proti nej neustále bojovať.." :lol: :lol: :lol: :lol:
takže vážme si a užívajme pekných okamihov na tomto svete a nedajme si ich pokaziť blbcami,ktorých má asi každý z nás,vo svojom okolí,aspoň zopár :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“