DAEWOO ESPERO TUNING-VT
Moderátor: Blue Lanos
ODPOVED
ok zatial som ich este nekupil ale chistam sa dam ti vediet kedi budem montovat dako to spravime
jakubko
- Reklama
Cau Martine.Tak Všetko Naj do Nového roka a hlavne dúfam,že si celý po lyžovačke v Donovaloch.Ten odtieň farba nášho Espera je 9885 Motip ňbordová matelíza) sprej kúpiš v drogérii vo VT alebo v
Čemernom u Kolesárovej.No a kontakt na tie budíky je tu:
Newman_Tuning@seznam.cz tuším stoj nejakých 900CZK.Ináč kedy máš čas aby sme dali do poriadku tie budíky, ručičky troch treba ešte došteľovať.
Čemernom u Kolesárovej.No a kontakt na tie budíky je tu:
Newman_Tuning@seznam.cz tuším stoj nejakých 900CZK.Ináč kedy máš čas aby sme dali do poriadku tie budíky, ručičky troch treba ešte došteľovať.
ODPOVED
serus dyk no som celi len unaveni teraz budem kus robit na honde tak cez vikend v pohode kedikolvek sa mozes zastavit dame to do kopi na 100percent no neviem ci si objednam tie budiky bo davam teras do hondy chapes dva auta tuningovat to je brutal ...
jakubko
DAEWOO ESPERO TUNING-VT
serus uz som nahodil na hondu tie indigo su super svieti to rovnomerne ak mozes posli tie stranky o spoleroch na espero dykes
jakubko
Maťo tu je tá stránka sú tam spojlere na Espero je to :
www.jedrasik.com
www.espero.of.pl
Neviem nájsť tie zvyšné neuložilo mi to v kompe tak keď to zistím dám ti vedieť. ináč aj na www.autodoplnky.cz sú nejaké spojlere.
A mám možnosť zohnť budíky za 500Sk zobrla by som len ten biely kryt a zvyščok by som Ti dal.Máš čas v stredu aby som to došiel vymeniť nech už je to konečne v poriadku.
www.jedrasik.com
www.espero.of.pl
Neviem nájsť tie zvyšné neuložilo mi to v kompe tak keď to zistím dám ti vedieť. ináč aj na www.autodoplnky.cz sú nejaké spojlere.
A mám možnosť zohnť budíky za 500Sk zobrla by som len ten biely kryt a zvyščok by som Ti dal.Máš čas v stredu aby som to došiel vymeniť nech už je to konečne v poriadku.
www.espero.of.pl to strona POLSLIEGO KLUBU ESPEROroberto33 píše:Mao tu je tá stránka sú tam spojlere na Espero je to :
www.jedrasik.com
www.espero.of.pl
Neviem nájs tie zvyné neuloilo mi to v kompe tak keď to zistím dám ti vedie. ináč aj na www.autodoplnky.cz sú nejaké spojlere.
A mám monos zohn budíky za 500Sk zobrla by som len ten biely kryt a zvyčok by som Ti dal.Má čas v stredu aby som to doiel vymeni nech u je to konečne v poriadku.