DAEWOO ESPERO TUNING-VT
Moderátor: Blue Lanos
DAEWOO ESPERO TUNING-VT
jakubko
- Reklama
No pekné veľmi pekne porobené akože som Ta ešte vo Vt ešte nevidel? Mám tak isto bordové.Odkiaš si môžme sa stretnúť?ak áno tak hod sem kontakt alebo mi napíš na roberto33@centrum.sk.Chcem ho vidieť naživo.
ODPOVED
nazdar skuste tuto stranku http://www.cardomain.com/ su tam vsetky tipi aut v tuningu aj daewa
jakubko
Neviem veľmi som v sobotu nepokročil. odradilo ma keď som videl ako je to ťažké hlavne tie plasty a tie ručicky vybrať.Písal som už tu na fórum, nech mi niekto poradí. Asi pošlem budíky jednému kámošovi Rumcajzovi(Martin) on ich má vymenené.Ty nepoznáš niekoho tu na východe alebo v He alebo vo Vt kto by to vedel spraviť. Len nasunúť tie biele.A emil nevieš či nemá náhradné keby som tie odjebal...?
ODPOVED
nazdar no nepoznam nikoho kto to vie okrem emila ja som to osobne neskusal ale emil to vie určite a čo sa tika tak ja som si u neho objednal uz dalsie budiki do espera bo dahometer mi nejde ako vies ale to mi len preda použite z druheho espera.
PS:skus sa stimi pohrat co som ti dal lebo palubku nieje premna dat dole len tie ručičky neviem ako demontovat .
PS:skus sa stimi pohrat co som ti dal lebo palubku nieje premna dat dole len tie ručičky neviem ako demontovat .
jakubko