To faczko76:
Ja som takychto situacii zazil uz veeelmi vela (a obcas som bol aj povodcom ...

p.s.: jojo, kde su tie casy, ked som si myslel, ze som panom cesty a spraval som sa tak, ze by som sa k tomu dnes uz asi ani nepriznal ...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-peha- píše:Tak to teda by ste mali vidieť čo som pred chvílou zažil jáišiel som na výjazd k nehode a na 60 so zapnutým majákom som švihal 140 a normálne na BMW pedbehol rakušák a to som si myslel že sú tam slušnáci...
debil jeden
vado píše:To Hanzy: drzim palce tatkovi. Ono sa to da dohromady. Aj ked to moze zo zaciatku vyzerat pesimisticky.
To faczko76:
Ja som takychto situacii zazil uz veeelmi vela (a obcas som bol aj povodcom ...). Niektore boli naozaj o krk. Ale uz som uz asi "starsi, kludnejsi, skusenejsi ...
"...
p.s.: jojo, kde su tie casy, ked som si myslel, ze som panom cesty a spraval som sa tak, ze by som sa k tomu dnes uz asi ani nepriznal ...
Žiaľ je to tak,brat cestuje hodne po Európe a párkrát sa zmiel,že v starých členských krajinách nás majú za cigáňov,alebo takmer neandertálcov,bohužiaľhoci volovia sa nájdu v každom štáte aj národe nevynimajúc "civilizovanú" časť EruópyMuco píše:-peha- píše:Tak to teda by ste mali vidieť čo som pred chvílou zažil jáišiel som na výjazd k nehode a na 60 so zapnutým majákom som švihal 140 a normálne na BMW pedbehol rakušák a to som si myslel že sú tam slušnáci...
debil jeden
Oni totiž niektoré "západniarske"(nemám na mysli čechov) ciciny nás majú ešte stále za "pribrzdených...",z ped r.89...![]()
![]()
(alebo to mohol byť aj slovák,ktorý si ešte nevymenil značky)
Vím přesně, o čem mluvíš. Už jsem tu o tom psal. Hajzlové. Zastřelit.Kessler píše:Mně nepotěšilo, že jsem potkal dalšího člověka, který bere předjetí jako osobní útok...proboha lidi, vždyť na tom nic není...holt někdo jede pomaleji, někdo rychleji - o nic nejde...a já se mám zabít v protisměru jen proto, že mi nějakej zm*d začne naschvál zrychlovat, když ho předjíždím...přitom předchozích deset kilometrů se táhl jak sopel...sakra, to mě teda vytočilo...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |