Vymena baterky v DO pre central

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
mahony

Vymena baterky v DO pre central

Příspěvek od mahony »

Zdravim vas,

stala sa mi taka mrzutost, za ktoru si mozem sam, mal som uz slabu
baterku v DO od centralu, tak som si bol kupit novu a priamo v predajni
som si ju vymenil, a staru som bohuzial zahodil do zberneho kosa pre
pouzite baterky. No a DO reaguje, diodka sa rozsvieti, ale....ale auto
nereaguje. A ja teraz neviem v som je problem. Baterka je 6V myslim, ze
aj ta predtym bola. Je uplne nova.

Tak som sa chcel spytat, kolko Voltove a Amperove mate baterky do DO na centraloch povacsinou, popripade, ci moze byt problem v niecom inom.
Dik.
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Musíš DO synchronizovat s centrálem....postup je tady někde na fóru, určitě ho najdeš....matně si vzpomínám, že jsem to u Nubiry dělal nějak takhle....

seděl jsem v autě, zmáčknul jsem zamykání, pak odemykání a pak jsem chvíli držel obě tlačítka najednou stisknutá (asi 10 vteřin nebo tak nějak) a pak myslím zablikaly blikačky, nebo něco píplo...to už si nepamatuju...a pak zas DO v pohodě fungovalo ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
mahony

Příspěvek od mahony »

Uhmmm...takze synchronizovat DO s centralom ? Uz som sa zlakol, ze bude treba nejake vacsie zasahy, no ak by to slo tak fajn, snazim sa najst ten prispevok, ktory si spominal, ale nedari sa zatial (je to na LANOSackom fore, alebo niekde inde, nepamatas sa nahodou ?)

Zatial som objavil iba tvoj prispevok, ked si sa pred casom pytal na to iste co ja :) tak sa ospravedlnujem vsetkym za duplicitu....uz mi ostava najst len ten navod ako to zosynchronizovat, zatial dik ;)

mahony
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak jsem to našel....postupuj podle návodu co napsal Richard (od bodu č. 6, 1 - 5 už máš ;) )...jak jsem tam pak psal já, tak u Nubiry je potřeba zmáčknout obě tlačítka najednou, takže nevím, jak je to u Lanose...pak jsem ještě našel téma, kde se řeší totéž, ale je varianta, že je přepálený nějaký drát v centrálu...snad to nebude tvůj případ...tady je odkaz na postup synchronizace a přeju hodně štěstí.

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... E1d%E1n%ED
mahony

Příspěvek od mahony »

Ivos si moj zachranaca :lol:

Dakujem velmi pekne, pomohlo mi to, i ked v konecnom dosledku
som to nerobil uplne presne ako tam bolo pisane. Ja som to spravil tak, ze
som strcil kluc do zapalovanie do polohy ON a zmackol a drzal som DO, ledka svietila asi 5 sekund a potom zhasla, potom som klucom otocil do polohy ACC a opat som zmackol a drzal DO, ledka opat svietila asi 5 sekund a potom zhasla, no a odvtedy uz to ide ako ma, aj z 20 metrov, ...ani poriadne neviem ako som to spravil, ale uz to funguje.

Keby si mi nenapisal o tej synchronizacii asi by som siel vynadat tomu predavacovi bateriek :lol:

Este raz dikes.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dobrá práce a děkuji :oops:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“