vrzganie prednej napravy
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
vrzganie prednej napravy
Zdravím,
dá sa naozaj odstrániť vŕzganie prednej nápravy výmenou gumových úponov stabilizátora? A to stoja naozaj cca. 50,-/kus? Chcel by som sa toho nepríjemného zvuku zbaviť ...Dík.
dá sa naozaj odstrániť vŕzganie prednej nápravy výmenou gumových úponov stabilizátora? A to stoja naozaj cca. 50,-/kus? Chcel by som sa toho nepríjemného zvuku zbaviť ...Dík.
- Reklama
Vrzání se dá odstranit odjezdem do teplých krajin . Já už uplně zapomněl , že to vrže a s příchodem zimy jsem si zase rychle vzpomněl .... Myslím , že ani výměna nepomůže , a navíc k předním je blbej přístup , zadní mi nevržou , ty jdou vyměnit krásně , ale nevrzaly ani před tím .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale vrzgot nieje nemoc len Daewa ale asi všetkých vozoch lebo pri tomto počasí vrže aj Superb po ránu keď sa pohnem tak vrzgá a škrípe ale keď prejdem pár metrou tak prestane Jinak aj Legynka teraz po ránu sem tam vrzgne ale s toho si hlavu nelámem bo horšie by bolo keby to robilo stále ale takhle to nič
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
To premazanie mne nepomohlo . Presne neviem kde som to striekal ale pošla cela flaša WD40 cele to bolo od oleja. TAk si treba natoasi zvyknúť.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Blue Lanos
Re: vrzganie prednej napravy
Mne padlo pol flase silikonoveho oleja a prd to pomohlo-furt stejne
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ta výměna někdy pomůže a někdy ne. Cena je +- 60kč za ks. A vyměnit se dají s trochou trpělivosti, nebo asi po 3 infarktech. U Nubiry to přestalo, u Tacumy to občas vrzne. Tak si vyber
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
-
Fakt ti to přestalo??A před jakou dobou jsi to měnil?Může sem dát někdo název nebo číslo(nejlépe foto) tý gumy?
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Jak už jsem uvedl, mám stím takovou zkušenost. Zajdi přímo do origo prodejny a chtěj " přední pryžové uložení stabilizátoru" ne kosti!!!!! Jsou to dva gumové špalky velikosti např. trafa nabíječky na mobil. Uprostřed je díra a každý je z jedné strany rozříznutý aby se dal nasadit na stabilizátor.megajvr píše:Ta výměna někdy pomůže a někdy ne. Cena je +- 60kč za ks. A vyměnit se dají s trochou trpělivosti, nebo asi po 3 infarktech. U Nubiry to přestalo, u Tacumy to občas vrzne. Tak si vyber
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma