Velmi rozdilne ceny nahradnich dilu
Moderátor: Blue Lanos
Velmi rozdilne ceny nahradnich dilu
Jake mate zkusenosti s cenou nahradnich dilu na MATYHO ?
Chci timto podekovat Shamanovi za radu, ze kabely stoji kolem 300,-Kc.Stalo se mi totiz, ze jsem pro kabely sel do KV.KELLY v Chomutove a borec mi povida : Jo daji se objednat, asi 1.200 kacek. Tak mu rikam, ze jsem slysel, ze se daji sehnat kolem 300 kacek. Tak na mne koukal, pohrabal se v compu a po 5 minutach rika, jo v KV je maji, zitra tu budou za 410 Kc. Docela velky rozdil 800,- Kc. Kdyz nevime za kolik se to ci ono da sehnat musi se na nas slusne pakovat !!!! Jake jsou V ase zkusenosti ?????
Chci timto podekovat Shamanovi za radu, ze kabely stoji kolem 300,-Kc.Stalo se mi totiz, ze jsem pro kabely sel do KV.KELLY v Chomutove a borec mi povida : Jo daji se objednat, asi 1.200 kacek. Tak mu rikam, ze jsem slysel, ze se daji sehnat kolem 300 kacek. Tak na mne koukal, pohrabal se v compu a po 5 minutach rika, jo v KV je maji, zitra tu budou za 410 Kc. Docela velky rozdil 800,- Kc. Kdyz nevime za kolik se to ci ono da sehnat musi se na nas slusne pakovat !!!! Jake jsou V ase zkusenosti ?????
Matyzek bila nakupni taska r.v.98
42.000 km
42.000 km
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teďka taky zjišťoval nějaké ceny a toto jsem zjistil:
ACH - Autocentrum Hulváky (Daewoo dealer, orig. díly)
Krč - Autodíly Krč
AB - Auto Benex
* Přední tlumič: 2200 ACH, 1780 Krč, 2040 AB (Kayaba), 2610 AB (Kayaba GAS) - tlumiče Kayaba jsou podle kolegů z Polska vynikající. hlavně ty plynové si pochvalují
* Zadní tlumič: 1400 ACH, 1150 Krč (original GAS), 1400 AB (Kayaba), 1700 AB (Kayaba GAS)
* Destičky sada 2 páry: 799 ACH, 500 Krč (patrně jen 1 pár), 1120 AB
* Kotouč 1ks: 1200 (orig.) 750 (neorig.) ACH, 1160 AB
* P. Rameno: 1200 ACH, 700 Krč (org.), 870 AB (patrně litina - Opel Agila / Suzuik Vagon R)
snad se někomu bude hodit. Ještě se chystám navštívít JC auto tady v Ostravě. Uvidíme, jaké budou mít ceny...
ACH - Autocentrum Hulváky (Daewoo dealer, orig. díly)
Krč - Autodíly Krč
AB - Auto Benex
* Přední tlumič: 2200 ACH, 1780 Krč, 2040 AB (Kayaba), 2610 AB (Kayaba GAS) - tlumiče Kayaba jsou podle kolegů z Polska vynikající. hlavně ty plynové si pochvalují
* Zadní tlumič: 1400 ACH, 1150 Krč (original GAS), 1400 AB (Kayaba), 1700 AB (Kayaba GAS)
* Destičky sada 2 páry: 799 ACH, 500 Krč (patrně jen 1 pár), 1120 AB
* Kotouč 1ks: 1200 (orig.) 750 (neorig.) ACH, 1160 AB
* P. Rameno: 1200 ACH, 700 Krč (org.), 870 AB (patrně litina - Opel Agila / Suzuik Vagon R)
snad se někomu bude hodit. Ještě se chystám navštívít JC auto tady v Ostravě. Uvidíme, jaké budou mít ceny...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
www.autoshop2000.cz
Teď jsem našel, že prodávají některé díly na Matýska na http://www.autoshop2000.cz
2 páry destiček: 852,-
kotouč: 1108,-
2 páry čelistí: 899,-
Nenašel jsem, co chtějí za dopravu.
Ale zato jsem našel "kupon" na slevu 25% při nákupu nad 1000,- ( http://www.eslevy.cz/inc/show_kupon.php?id=18 ), takže pak to vyjde docela levně.
Já mám bohužel kotouče i destičky čerstvě vyměněné...
2 páry destiček: 852,-
kotouč: 1108,-
2 páry čelistí: 899,-
Nenašel jsem, co chtějí za dopravu.
Ale zato jsem našel "kupon" na slevu 25% při nákupu nad 1000,- ( http://www.eslevy.cz/inc/show_kupon.php?id=18 ), takže pak to vyjde docela levně.
Já mám bohužel kotouče i destičky čerstvě vyměněné...
ceny dilu
- ja bych jen podotkl, ze na brzdach, tlumicich apod. bych rozhodne resil prvne kvalitu/znacku, setrit se da rozhodne i jinde - jakkoli na aute najit takove misto je vzdy o hubu, temer vzdy se to "vrati" - osobne me moc mist nenapada - gumy, brzdy, naplne (snad az na ostrikovace), tlumice, ... vse co se v nejakych intervalech vymenuje, nevim, nevim, na cem setrit - osobne jsem za gumu dal 3000 (+/-) za kus, ale nejednou jsem citil, ze mne dostavaj ze zrejmeho maleru .... tim nerikam, ze kdo neda 3 litry za gumu je automaticky vrah nebo social - to v zadnem pripade )
co si pamatuju, tak par mist jsme tady nasli:
- sehnat lepsi kabely napr., ani ty svicky od brisku nejsou spatne)
- tusim, ze ramena byly levnejsi neorigo a pritom zjevne kvalitnejsi
- mno a pak bych sel spis formou prezence - ochrana manzet se imho vyplati, preci jen lepsi 200 kacek za pripravek na osetreni gumy nez 2000 za kloub, ...
co si pamatuju, tak par mist jsme tady nasli:
- sehnat lepsi kabely napr., ani ty svicky od brisku nejsou spatne)
- tusim, ze ramena byly levnejsi neorigo a pritom zjevne kvalitnejsi
- mno a pak bych sel spis formou prezence - ochrana manzet se imho vyplati, preci jen lepsi 200 kacek za pripravek na osetreni gumy nez 2000 za kloub, ...
Re: ceny dilu
jezis ja su magor, prezence vs. prevence vsechno jedno ....jakub píše:- mno a pak bych sel spis formou prezence -
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to je dobrá cena. Co jsou to za desky? Noname, nebo se nějak jmenují?zabijec píše:Z Krče jsou za těch 500 destičky na obě kola, tedy dva páry a brzdí lépe než originály
|\/| /\ '|' | '/.
Ještě sem si vzpoměl záleží na materiálu destiček jak to brzdí ale taky jak se která součást opotřebovává už sem viděl jak byly destičky po 20 000 naprosto netklé ale kotouče se museli vyměnit protože místo aby ubývaly destičky tak mizel kotouč a taky jde o to jak hodně třeba špiní ale jinak rozhodně nejsem proti jen to chce vyzkoušet na konkrétním typu