Navyse sa za sedadlom vodica sa na podlahe ukazovala az mlaka. Najhorsie bolo, ked bola cez den teplota tak +6 stupnov a v noci nieco pod nulou. Rano som dosiel k autu a skrabal som namrazu na skle nie zvonka, ale na vnutornej strane okien

Zohnal som si vyhrievanu dielnu a dal som sa rozoberat interier. Zaujimave je, ze na vybratie prednych sedadiel, plastovych casti a podlahoveho tapaciru staci mat 12-stku kluc (sedacky) a krizovy skrutkovac (plastove diely na stredovom tuneli, pod zadnou sedackou a riadiacu jednotu motora).
Ked som vybral podlahovy tapacir, na podlahe bolo asi pol centimetra vody. Dalsia voda bola v hmote podobnej molitanu, umiestnenej pod tapacirom podlahy vodica, a dalsia voda bola v hmote podobnej vystelke vatovych robotnickych kabatov, ktora je pod tapacirom pred zadnym sedadlom.
Dohromady sa mi podarilo pomocou vysavaca a vyzmykanim dostat odtial asi 4 litre vody. Je zaujimave, ze bola celkom cista, iba trochu zlta, a ani moc nesmrdela (dazdova ? tepovacia ?) Odkial sa tam zobrala, neviem. Mozno za to moze to, ze som na dva tyzdne (asi pred rokom) v dazdivom pocasi nechal auto na parkovisku s otvorenym oknom, mozno tepovanie, .... Nepodarilo sa mi zistit ziadnu dieru, kade by ta voda mohla natiect (na podvozku, ci v motorovom priestore).
Auto stalo rozobrane dva dni, za ten cas vyschli vsetky diely.
Povodnu hmotu pod tapacirom pred zadnym sedadlom som zoskriabal a namiesto nej som dal taku "handrovitu" latku v styroch vrstvach, molitan vyschol na radiatore.
Teraz mam v aute sucho, bez smradu

Jo a popri tom som aspon natrel silikonom tesnenia dveri, vycistil okna a auto celkovo pripravil na zimu.
p.s.: fotky nemam, nefotil som. Bol som totiz velmi nasr ...tvany na to, ze si musim zobrat dva dni volna, aby som mal auto v normalnom stave.