Bouračka Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja sem srazi akorat hejno holubu ktery bohuzel nestacili uletet a byl jsem linej troubit...auto bylo sami peri...ale to byl jeste vasil...a jeste pred tim se skodovkou pani na prechodu...jen si lehla na kapotu...ja stal a poustel tramvaj...ale pani myslela ze poustim ji...ale jak jsem koukal jinam po ty tramvaji nevedel jsem,ze tam nekdo jde a rozjel se...ale bylo to Ok...pojisteni proti hloupym chodcum by bylo k nezaplaceni... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Slavek píše:Hanzy tam uz jde jen o to na kolik ti pojistovna oceni auto. Pokud oceneni nad 150t tak budes mit kliku, pokud ocenej min jak na 100t tak myslim ze rad nebudes az na tebe vyblejou tu pojistku, do predu te varuju hadat se s nima nema cenu, ja sem se hadal, vysledek zadnej, poslali me do nemecka :lol:

Jen nevim jestli se do ocenini zahrne i ten rozflakanej predek, protoze se ocenuje okamzity stav auta.
Nevim ale uz podruhe mluvis rek bych trosku mimo misu...
Jsou to dve udalosti,predek se resi z me havarijni a zadek z odpovednosti druheho...nebudu to opakovat kdyz tak si to najdi v predchozich prizpevcich pote cos napsal poprve...
PS:Vim moc dobre jak to je dnes s pojistkama... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

hanziku ta cena kterou ti rekli je super.a snad i ta za ten zadek bude obstojna.tak at ti poslou co nejvic a at se ti podari to za to dat do kupy a nebo za mene a mej pekne vanoce.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

ale ja to nepletu, dyt mluvim o tom zadku, nekdy i takovy tukanec muze byt totalka
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To sic muze ale neni psal jsem uz tady ceny spocitane opravy a ta by mela zustat minus spoluucast z kazde udalosti a tu mam 7000Kc takze by to melo vyjit dobre nebot opravu bych mel zvladnout o hodne levneji po konzultaci s mechanikem a zitra by mel na to kouknout karosar co to bude primo delat...
Takze za to co zbyde tak autko si urcite zaslouzi nejake hezke bolestne nake upravy navic... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Latrele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latrele »

Hanzyne, je mi moc lito co se stalo :( Hlavni je ze jsi ziv a zdrav. Pojistovna to sice zaplati, ale co ta prace, kterou si nad tim stravil :( Ber to ale optimisticky, alespon se nebudes pres zimu nudit. A muzes zase prijit s novejma napadama :)
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Latrele:Tak zijes jeste...a ja uz te odepsal...no to jsou veci... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Latrele píše:Hanzyne, je mi moc lito co se stalo :( Hlavni je ze jsi ziv a zdrav. Pojistovna to sice zaplati, ale co ta prace, kterou si nad tim stravil :( Ber to ale optimisticky, alespon se nebudes pres zimu nudit. A muzes zase prijit s novejma napadama :)
Hoj chlape jo dikez ale jak pises nastesti jen plechy...a mas pravdu uz pri jednom odstaveni vymyslim airbrush kridelko asi pujde taky rovnou kdyz se pujde do lakovny masku zase trosku jinou a jeste me stve ze mam predek vys nez zadek vetsinou nebo porad neco vozim v kufru plus hudbu a tak but snizit predek a nebo zvednout zadek jak tu nekdo delal na Nubire...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Richard

Příspěvek od Richard »

Dnes jsem viděl za výlohou jednoho krámu takový jakoby píšťalky co se nalepí na nárazník a při jízdě pískají a plaší zvěř. Má s tím někdo zkušenosti? Nezblázní se mi v autě pes? Jinak cena 31 kč za 2 kusy v sadě se zdá (pokud to funguje) solidní a když se postaví proti tvým problémům Hanzy, je přímo směšná 8) 8)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já je mám ale či to je na dačo to Ti neviem povedať ale mal som to na všetkých autách lebo tu u nás je vela zvieratok na cestách :D :D :D
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Richard píše:Dnes jsem viděl za výlohou jednoho krámu takový jakoby píšťalky co se nalepí na nárazník a při jízdě pískají a plaší zvěř. Má s tím někdo zkušenosti? Nezblázní se mi v autě pes? Jinak cena 31 kč za 2 kusy v sadě se zdá (pokud to funguje) solidní a když se postaví proti tvým problémům Hanzy, je přímo směšná 8) 8)
Mam s tym 3 ročné veľmi dobré skusenosti,po kolízii so zajacom som si to namontoval,odvtedy svätý pokoj na všetkých vozoch,čo sme to mali,aj na Mateja som to namontoval hneď po kúpe,doporučujem prilepiť sekundovým lepidlom,tie samolepky nie su ktoviečo,vo vnútri nieje nič počuť,zvery síce nevozím,ale myslím,si,že je to v pohode.na matejovi,aj na getze som to nalepil na mreže v prednom spojleri,na opli astra to bolo zospodu (dolu hlavou) pred nárazníka.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Plašiče zvěře?

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim všechny na foru - o těchto plašičích zvěře - jsem se zde již zmínil osobně několikráte. Na lidi a snad i domácí zvířectvo to zřejmě nefunguje.Ale lesní zvěř to zcela bezpečně - pláší , to mám už několik roků vyzkoušené. Jelikož jsem již v minulosti o několikeré přišel / myčka a podobně / tak jsem si je nalepil na suchý zip - když je potřeba tak se sundají a zpětně opět nandají a jsou funkční. Vřele doporučuji. :lol: čau " Vazoun " :lol: -i -i -i :o) :o) :o)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Chlapi nevim ty rusicky jestli nekde jedete 90km/h a ona vyleti od nekud nema sanci na nakou rusicku reagovat jedine ji z toho po narazu snad muze hucet trosku v hlave a to je cele si myslim... ;)
Jinak zitra by melo jet autko k doktorovi karosari... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Beda

Příspěvek od Beda »

Dobře že máš havar.poj.. ať ti to dobře dopadne. Ta cena odpovídá, moje stará ťukla forda a stálo to 115 tis a to ani nebylo vidět ale klima atd a už se to nasčítalo
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

O tej rusicke som take uvazoval...ale do Prahy je to zbytecny...kdyz uz jedu mimo Prahu tak je to proste riziko no...ale aut jezdi nekolik milionu tak proc zrovna ja ze...ale presne jak rika Hanzy...pokud je ta zver splasena a vbehne do silnice tak ji bude nejaka plasicka jedno...spis si myslim to,ze pokud ta zver je nekde u silnice a nema v planu tam vbehnout tak prave po soku z ty plasicky tam mozna skoci... ;)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“