Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Superppp píše:Ta vasa diskusia mi pripomenula:
nech robis ako kolvek malo a zarabas akokolvek vela, vzyd sa najde hajzel ktory robi este menej a zaraba viac ako TY
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Máš můj hlas-peha- píše:Joj hošani špióním na tuningfóru a maj tam hlasování vo auto mněsíce no a po dohovoru s Miloškem tam možná sekne mojí fešandu to aby je roztrhlo golfáci a baworáci
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
- Hanzy
Na duchod se vykasli ma generace diky uspechum z minulosti a soucastnych poskomunistickych moresu a duchodu od 50 let a 20000kc rent zdravych simulantu za uplatky doktorum se ho nenedoziju takze ja si z duchodem ani nefandim...V.Brousek píše:Peha já se také klepu, aby mi to současné zaměstnání vydrželo, zbýva mi necelých šest let do důchodu a pokud bych přišel o mou práci, bylo by to asi v háji. Podlomené zdraví,pro budoucí zaměstnavatele naprosto neperspektivní maník. A pak mi tu může Hanzy poradit, že je to má vina a kopnu ho za tu radu do holeně
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
A ty si dej facku!!!-peha- píše:Hele dedku nerejej jó na to tu máme Hanzyho [/img]
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
no jsem zvedav, asi te nasadim jako horkeho kandidata na prosincovy prvni tydenIvo R. píše:Máš můj hlas-peha- píše:Joj hošani špióním na tuningfóru a maj tam hlasování vo auto mněsíce no a po dohovoru s Miloškem tam možná sekne mojí fešandu to aby je roztrhlo golfáci a baworáci
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes ma nepotesila moja autonehoda...
na kruhovom objazde (2pruhy) som išiel v pravom pruhu a chlapík vedla mňa chcel odbočiť do prava (surovo cez môj pruh to strihnúť z kruháča)...Samozrejme si ma nevšimol a pekne do mńa narazil -do zadných lavých dverí -a trochu ma odtlačil.Keď som vystúpil,nevidel som nič,že by okrem malilinkého škrabančeka niečo iného som mal ťuknuté a tak sme sa dohodli,že to odstavíme na bok a dohodneme sa...tam som ale uvidel,že mám peknú preliačinu vo dverách(na mieste som to nezbadal,lebo na tej striebornej farbe nebolo v tom šere vidieť.)tak som zavolal políciu,nech mám nejaký papier do poisťovni-vraj je lepšie zavolať aj ked nie je veľká škoda...No predstavte si o 16:35hod. som zavolal na 112 a ešte o 19:30h nikto nikde...
Je toto možné???? zavolal som teda na 112 ešte raz a prepla ma na políciu do Bystrice,kde mi povedala pani,že teraz sa strieda nočná s dennou službou a potom tam niekto pôjde...Zima bola jako hovadoooo!!!!! Ten chlapík sa mi stále strašne ospravedlnoval.Bol to bývalý policajt a dobre vedel,ako to chodí(to ešte pred tým,ako so tam volal po druhý krát povedal,že :...-uvidím,že to bude tak,že stará služba sa na to už vyserie a nová sa do toho hrnúť zasa nebude-veď som to robil)...aj to tak bolo!Zavolal tam potom ešte on a zrovna tam mala na 158-čke službu jeho bývalá kolegyňa a presne to povedala-že mali 2 nehody a že sa menia služby...a dokonca mal prísť staršný ko.ot,s ktorým volakedy slúžil... ! Nakoniec po troch hodinách sme to vzdali a zavolali sme ešte raz,aby nechodili,lebo to vyriešime dohodou...Tak teda zajtra pojdem s ním do jeho poistovne a s tým papierom potom zbehnem do mojej a do servisu(možno)Chvala bohu,vo Ford Euromotor robia do 100tis. likvidáciu a obhliadku z mojej poistovni rovno tam...Tak dúfam,že to bude bez problémov,lebo ja som na problémy narodený
na kruhovom objazde (2pruhy) som išiel v pravom pruhu a chlapík vedla mňa chcel odbočiť do prava (surovo cez môj pruh to strihnúť z kruháča)...Samozrejme si ma nevšimol a pekne do mńa narazil -do zadných lavých dverí -a trochu ma odtlačil.Keď som vystúpil,nevidel som nič,že by okrem malilinkého škrabančeka niečo iného som mal ťuknuté a tak sme sa dohodli,že to odstavíme na bok a dohodneme sa...tam som ale uvidel,že mám peknú preliačinu vo dverách(na mieste som to nezbadal,lebo na tej striebornej farbe nebolo v tom šere vidieť.)tak som zavolal políciu,nech mám nejaký papier do poisťovni-vraj je lepšie zavolať aj ked nie je veľká škoda...No predstavte si o 16:35hod. som zavolal na 112 a ešte o 19:30h nikto nikde...
Je toto možné???? zavolal som teda na 112 ešte raz a prepla ma na políciu do Bystrice,kde mi povedala pani,že teraz sa strieda nočná s dennou službou a potom tam niekto pôjde...Zima bola jako hovadoooo!!!!! Ten chlapík sa mi stále strašne ospravedlnoval.Bol to bývalý policajt a dobre vedel,ako to chodí(to ešte pred tým,ako so tam volal po druhý krát povedal,že :...-uvidím,že to bude tak,že stará služba sa na to už vyserie a nová sa do toho hrnúť zasa nebude-veď som to robil)...aj to tak bolo!Zavolal tam potom ešte on a zrovna tam mala na 158-čke službu jeho bývalá kolegyňa a presne to povedala-že mali 2 nehody a že sa menia služby...a dokonca mal prísť staršný ko.ot,s ktorým volakedy slúžil... ! Nakoniec po troch hodinách sme to vzdali a zavolali sme ešte raz,aby nechodili,lebo to vyriešime dohodou...Tak teda zajtra pojdem s ním do jeho poistovne a s tým papierom potom zbehnem do mojej a do servisu(možno)Chvala bohu,vo Ford Euromotor robia do 100tis. likvidáciu a obhliadku z mojej poistovni rovno tam...Tak dúfam,že to bude bez problémov,lebo ja som na problémy narodený
pokec
...to Muco dohoda je ošidná věc a ráno Ti zatluče všechno...pokud dohoda tedy jednoznačně podepsat svoje zavinění na blanketu od pojišťovny, furt je vozím v autě a snažím se, aby byly k použití...toť vše...ať Ti dobře dopadne
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Re: pokec
teda myslel som sice aj na to,ale bol ochotný čakať na policajtov a vypadalo to tak,že oklamať ma nemieni,no nie je to vylúčené...Ešte pred pol hodinou mi volal,že ráno o osmej mi zavolá a pojdeme do poisťovni-bude na nás tam už čakať poisťovák,tak by to malo ísť rýchlo.Tak snáď no..vizitku mi dal a SPZ som opísal(nakoniec na polícii o nás tiež vedeli a potom sme to teda vzdali a vysrali sme sa na nich-aspoň z tohoto dôvodu by cúvnuť nemal...)V najhoršom prípade mám havarijku a poviem,že do mňa niekto nacúval pred XY-i keď mám 2000 spoluúčasť...
Priznám sa,prvý dojem som z toho mal taký,že mám "nerozbytné"auto(pokial so neuvidel tie dvere-ale nové auto to nasere-dúfam,že vymenia dvere za dvere a nebudú nič vyklepávať alebo vyťahovať-aby mi potom nezačalo kvitnúť...) Jo a ešte:...hodinu pred tým so ho vyblískal
Priznám sa,prvý dojem som z toho mal taký,že mám "nerozbytné"auto(pokial so neuvidel tie dvere-ale nové auto to nasere-dúfam,že vymenia dvere za dvere a nebudú nič vyklepávať alebo vyťahovať-aby mi potom nezačalo kvitnúť...) Jo a ešte:...hodinu pred tým so ho vyblískal
Re: pokec
Je to nepříjemná věc a hlavně to nikomu nepřeju!!Teď jen aby to frajer přiznal a snad to dobře dopadne!!Dej sem nějaký fotky ať máme představu jak velkou škodu ti bejvalej policajt udělal - jestli on není bejvalej tím že byl samej průser!!Je to pech bourat před změnou služby - jednou jsem se účastnil nehody (jako spolujezdec) na horách a čekalo se na poldy od 10.00 do 15.00 - frajer měl dvě děti v autě natěšený na vleky,ale bohužel smůla - nedodržel bezpečnou vzdálenost a hlavně měl něco vypito - za 5 hodin to z něj vyprchalo,ale taky to byla smůla - policajti honili ukradené auto,další 3 nehody před náma a v závěru když už to vypadalo že přijedou tak někdo objevil to ukradené auto před benzínkou a tak to jeli došetřit a v závěru měli na hodinku nás!!To je prostě zimní období!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27