Ivoš píše:Kluci přiznejte se, čí je to krásný Lacetti...jinak poznal jsem Richarda, Palikxe, Tomáše, Slávka a Goose s doprovodem, ale jinak nikoho Jirku jsem tam nezaregistroval ...ale teda Slávku, ty máš teda krabici Že se vrátíš zase k Daewoo, viď že jo
Jestli mysliš to černé, tak moje. Mám ho od října, najeto cca 2.500. Čekal jsem na něj asi dva měsíce a bylo to těžké rozhodování jesli dát pryč Lanose.
Na forkách vypadá luxusně....gratuluju k němu
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Díky. Měl jsem možnost se povozit v i30 jak se v létě objevila. Nemůžu si pomoct, v Lacetti se cítím lépe. Možná jde o zvyk. Po Raceru a Lanosu bych se asi v ničem jiném už nemohl vozit.
no kia ceed je krasny auto.ale ten kufr neni uplne obrovsky ale je slusny.1,6 crdi moc prijemny zvuk i vykon.ale taky jsem s tim jeste nejel rychleji jak 10 km/h.a je videt ze to matlaj slovaci s korejcema dohromady protoze to neni uplne stoprocentne zpracovane.
p.s ma to ale naprosto fantasticky zvuk autoradia
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
palikx píše:no kia ceed je krasny auto.ale ten kufr neni uplne obrovsky ale je slusny.1,6 crdi moc prijemny zvuk i vykon.ale taky jsem s tim jeste nejel rychleji jak 10 km/h.a je videt ze to matlaj slovaci s korejcema dohromady protoze to neni uplne stoprocentne zpracovane.
p.s ma to ale naprosto fantasticky zvuk autoradia
jeste si neslysel serii ve Scenicu
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
S přítelkyní slintáme nad černou Kia Pro Ceed 1.6 CRDi VGT...Ale finančně je to nedohlednu..Tudíž dále se mazlit s Nexinkou.. A dávat ji postupně do kupy...
Hele dalsi sraz v Praze asi nebude...ale bude sraz v Brandyse nad Labem...bude se prespavat ve stanech a bude gril,pivecko atd...treba nekdy v srpnu nebo jak bude cas...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...