zapalovací svíčky 1.6 lpg
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
zapalovací svíčky 1.6 lpg
Můžete mi poradit jaké jsou nejvhodnější svíčky do nubiry 1998, 1.6 LPG lovtec podtlak., v krámě mi radily Brisk DR17YS-9 nebo NGK BKR6E-11, ale moc se v tom nevyznám, ve feldě co jsem měl předtím jsem měl denso a byly bez problémů. Můžete někdo poradit? Dík.
- Reklama
Na 1,6 Nubi nevím, já mám 2,0 a jen benzín a mám tam Brisk DOR15LGS , běhají dobře. Syn má v plynový Feldě taky tyhle samý LGS a nestěžuje si. Startuje i v tomhle počasí normálně na plyn a již cca 30000 km je vše OK.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já nechávam dávat t co dává servis normálně. Výměna každejch 30 tis. km. Hlavně bacha na víceelektrodový, ty jsou pro plyn spíš horší než lepší.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
no taky to ted resim.ale dam tam brisk dor 15 lgs.v podstate jsou vic elektrodovy ikdyz ne tak uplne.
uvidim jestli se neco zmeni.
jo a na 2,0l se davaj ty samy
uvidim jestli se neco zmeni.
jo a na 2,0l se davaj ty samy
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
svíčky denso
Svíčky vyměněny, nastavil jsem to na 0.7, motor znatekně tišší, spotřeba klesla na 8.3 plynu. Zatim mužu doporučit.
Diaľkové ovládanie Nubira 1998
Prosím Vás, poraďte mi ako odstrániť závadu diaľkového ovládania centrálu pri Nubire 1,6i, r.v.1998. Začalo odchádzať postupne, t.j. pár krát išlo, potom nie. Skúšal som aj druhé diaľkové ovládanie, v ktorom je lepšia batéria, ale robilo to to isté. Manuálne (s kľúčom) funguje centrál v pohode. Skôr si myslím, že to bude v prijímači, len neviem, kde sa nachádza, či v pod palubnou doskou, alebo v motorovom priestore, alebo vo dverách vodiča. Zatiaľ sa mi nechce s tým ísť do servisu. Ďakujem za prípadnú radu.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diaľkové ovládanie Nubira 1998
Třeba to nebude ten rpoblém, ale ty jsi měnil baterii v ovladači? Pokud ano, pak je nutno synchronizovat ovladač a centrál. Pokud jsi baterku neměnil, pak je problém buď ve slabé baterce, nebo jak píšeš v přijímači. Ale ten nevím, kde je.karika píše:Prosím Vás, poraďte mi ako odstrániť závadu diaľkového ovládania centrálu pri Nubire 1,6i, r.v.1998. Začalo odchádzať postupne, t.j. pár krát išlo, potom nie. Skúšal som aj druhé diaľkové ovládanie, v ktorom je lepšia batéria, ale robilo to to isté. Manuálne (s kľúčom) funguje centrál v pohode. Skôr si myslím, že to bude v prijímači, len neviem, kde sa nachádza, či v pod palubnou doskou, alebo v motorovom priestore, alebo vo dverách vodiča. Zatiaľ sa mi nechce s tým ísť do servisu. Ďakujem za prípadnú radu.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza