Jaký benzin tankujete?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Pehacku v tom mas pravdu je jasne ze za to zodpovida firma,vsak jsem psal ze je tam meli vyhodit vsechny nebot to uz tam mate dalsi problem predtim v benzinu nafta a ted zas tohle...povyhazovat vsechny!!!
Ja jezdim u nas jen na SHELL a to tam tankujem 4 auta a dosud zaden problem ani v okoli u jinych i u konkurence jsem neslysel o zadnem problemu...
Asi tam mate nejake tunelare u vas ze porad naky problem...
Ja jezdim u nas jen na SHELL a to tam tankujem 4 auta a dosud zaden problem ani v okoli u jinych i u konkurence jsem neslysel o zadnem problemu...
Asi tam mate nejake tunelare u vas ze porad naky problem...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to možné že sú tam tunelky ale aj tak to dobrému menu neprispievá a potom sa nediv že som hold taký že dvakrát do tej istej mláky nevstúpim Proste asi tak ako Ty já som spokojný tam kde tankujem teraz a nebudem to skúšať tam kde sa stále objavuje dačo zlé tak na záver tankujme tam kde nás majú radi a nepoškodia naše miláčky
Naposledy upravil(a) -peha- dne ned lis 25, 2007 18:35, celkem upraveno 1 x.
pokec
...to Hanzy " reklama " je podpůrný prostředek prodeje a to silný... ( dokáže ovlivnit potenciální skupinu kupujících, na které je cílevědomě zaměřena...) i já podlehám... tak jako ty, jezdím na Castrol Magnatec ale konzultuji s klukama např. palikxem " hale je to dobrý olej "...uznávám praxi - rozdělá iX motorů a má právo mluvit o opotřebení, zakarbonování - prostě prostě má přehled a zkušenosti a je ochoten je dát zdarma...žádná fy. SHELL, Castrol, OMV, ESSO aj. nedá ve známost výsledky svých testů pro tu kterou automobilku a její normu VW 501 00, 505 00, MB 229 aj. pouze je schválené používání....ty schvalovací testy jsou velmi nákladné statisícové proběhy ať už na brzdě nebo v terénu a demontáže jednotlivých částí motoru a měření opotřebení...
Ještě k Discovery a SHELL POWER - tuším, že na stejném kanálu jsem sledoval známého " Horsta " a jeho " zázračný SLICK na závodním okruhu dvě auta a z jedneho vypustíme olej...a stále jezdí hodina, dvě atd...rozumný závěr si udělá každý z Vás sám...no něco se vyvíjelo pro vojenské účely - sprostřelenou, poškozenou vanou je třeba dojet 5, 10, 15 možná 20km nevím...no a pak se musí zaplatit náklady vývoje a tak
je tu civilní sektor prodeje " obchod " generálka za pochodu a tucet lidí s ucpaným filtrem a sraženým olejem ap.
Žádný motorář ti nedoporučí jezdit na víceoktanové palivo pokud zrovna němáš ten motor, které zvýšené oktany vyžaduje ( tuning - komprese - čipování úprava předstihu, ale je to je celý soubor úprav...) jinak se měj...a nepodléhej osmé velmoci - reklama
Mějte se fajn, zase jsem to přepísk....
Ještě k Discovery a SHELL POWER - tuším, že na stejném kanálu jsem sledoval známého " Horsta " a jeho " zázračný SLICK na závodním okruhu dvě auta a z jedneho vypustíme olej...a stále jezdí hodina, dvě atd...rozumný závěr si udělá každý z Vás sám...no něco se vyvíjelo pro vojenské účely - sprostřelenou, poškozenou vanou je třeba dojet 5, 10, 15 možná 20km nevím...no a pak se musí zaplatit náklady vývoje a tak
je tu civilní sektor prodeje " obchod " generálka za pochodu a tucet lidí s ucpaným filtrem a sraženým olejem ap.
Žádný motorář ti nedoporučí jezdit na víceoktanové palivo pokud zrovna němáš ten motor, které zvýšené oktany vyžaduje ( tuning - komprese - čipování úprava předstihu, ale je to je celý soubor úprav...) jinak se měj...a nepodléhej osmé velmoci - reklama
Mějte se fajn, zase jsem to přepísk....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Hanzy
Takze ani neveris svym ocim treba i to ze ted koukas na Primu se pro jistotu zeptas 3 nezavislych pozorovatelu jestli je tomu tak abys tomu uveril!!!Mas to tezke asi v zivote...rika se i tomu nejak...nebo mozna diagnoza....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jinak je rozdil se divat v televizi na regulerni porad a nebo nejaky reklamni E shop....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...to peha naprostý souhlas zákazníka spotřebitele to oprávněně nezajímá...ve Vašem případě vzniká další otázka hasiči a ohrožení jejich provozu - mobility, to se snad rovná § 180 veřejné ohrožení... no a nebo veseleji...než to k vám dojelo z Ingoldstatu, tak se to zkazilo...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
pokec
...to Hanzy, já Ti děkuji za přirovnání, no bylo trochu... no... řekněme dementní - abych použil Tvých oblíbených výrazů, nicméně problémy opravdu nemám, volím si ty Tv programy, které mi zajímají a mohou mi něco přinést...nezlob se, spíš to prezentuje Tvoje chápání a přístup k diskusi...prostě jenom ty máš pravdu...a já ti ji brát nebudu a ani už nechci...forum je o výměně názorů a zkušeností...i třeba těch špatných, bez ohledu na fy....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Hanzy
Me jen pripada ze to je tady porad dokola tahle diskuze a nebavi me porad se opakovat pro nektere...tot cele....
Nikde a nikdo nikokoho nenuti at jezdi a tankuje a kupuje vyrobky Shell...a komentare jen podle cedule ceny co vidi na stojanu jsou uplne zbytecne...
Ja jezdim temer jen na Shell asi dva roky vsema autama a znam aspon u nas pumpu a pristup ne jen z toho kdyz kolem ni projizdim...
Nikde a nikdo nikokoho nenuti at jezdi a tankuje a kupuje vyrobky Shell...a komentare jen podle cedule ceny co vidi na stojanu jsou uplne zbytecne...
Ja jezdim temer jen na Shell asi dva roky vsema autama a znam aspon u nas pumpu a pristup ne jen z toho kdyz kolem ni projizdim...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOO a sam si ho na SHELL taky tankuju jako i V-Power Racing!!!!!!!
Ale ted mas pravdu ze svym neee nebo je bolave autko....
Ale ted mas pravdu ze svym neee nebo je bolave autko....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG