Podložky pod silentblok zadního tlumiče
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Super , jasně , že jde o světla a tímto prosím Palixe , pokud se sem dostane , hoď mi info , jestli se můžu stavit na seřízení . Dík .
A co nato říkáte , mě se to teda líbí moc ....
A co nato říkáte , mě se to teda líbí moc ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
jako ofroutIvoš píše:Kdyby si zvednul i předek a dal větší kola, tak by to vypadalo ještě mnohem lépe
Ale ted to je good, uz tam nikde tu lod nevidim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No rozdělávat se to musí , alespoň mě se nepodařil najít jiný způsob , jak tam dát delší šrouby , ty původní v silentbloku jsou jen asi 20 mm , a jen podložku mám 22 , pak ještě karoserie a podložka a matice , takže teď tam mám 50mm šrouby . Podívej se na fotky a pochopíš to .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Jo , vidíš , to je taky řešení , ale já bych tam teda dal jen jednu matku a zakápnul bych to svářečkou , jinak se ti to bude protáčet při případné další demontáži .
Jinak pro informaci : ty puvodní šrouby jdou lehce vyrazit , nic vařeného tam není , ale to jsem právě krásně udělal na svěráku díky tomu , že to bylo vyndané .
Koukám , žižkováku , mohli by jsme se někdy někde scuknout , já jsem původem taky žižkovák , do 7 let jsem bydlel v Malešický u nákladovýho nádraží a tětství jsem problbnul na židovských pecích.....
Jinak pro informaci : ty puvodní šrouby jdou lehce vyrazit , nic vařeného tam není , ale to jsem právě krásně udělal na svěráku díky tomu , že to bylo vyndané .
Koukám , žižkováku , mohli by jsme se někdy někde scuknout , já jsem původem taky žižkovák , do 7 let jsem bydlel v Malešický u nákladovýho nádraží a tětství jsem problbnul na židovských pecích.....
Tak to dopadlo, mam to tam taky. Chtel jsem si to udelat v garage sam ale nebyl jsem schopnej povolit zarezly srouby na kostich stabliku. Nakonec jsem si to nechal naimplantovat u profiku.
Myslim, ze tech 22mm podlozky je tak optimum. Kdyz by chtel nekdo vic, mel by uz lepsi novy tuzsi pera.
V pristi sezone montuju 4x4 (to spravi zas nejaka podlozka, ne?), Nubca rada do prirody ;-]
Tom
Myslim, ze tech 22mm podlozky je tak optimum. Kdyz by chtel nekdo vic, mel by uz lepsi novy tuzsi pera.
V pristi sezone montuju 4x4 (to spravi zas nejaka podlozka, ne?), Nubca rada do prirody ;-]
Tom
NUBIRA Wagon 1.6 SX; r.v. 1999
Jo jo, origo kosti se přidržujou při povolování imbusem přímo v tom šroubu Normálně se po používání nedaj povolit Chce to statečně upálit rozbruškou a dát nový, ty už se proti protáčení drží zezadu normálním klíčem, tuším 14 nebo 15 a ty by měly jít povolitTomac píše:Tak to dopadlo, mam to tam taky. Chtel jsem si to udelat v garage sam ale nebyl jsem schopnej povolit zarezly srouby na kostich stabliku. Tomac
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
A kde jsi ty kluku jeden blbnul u nás? Jinak hoď nějaký fotky! Strašně by mě zajímalo, jak Nubi vypadá zvednutá.Tomac píše:Tak to dopadlo, mam to tam taky. Chtel jsem si to udelat v garage sam ale nebyl jsem schopnej povolit zarezly srouby na kostich stabliku. Nakonec jsem si to nechal naimplantovat u profiku.
Tom
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
no neni to zas tak strasny .myslel jsem ze to bude vyraznejsi.fotku jsem chtel vyrobit ale nejak jsem to nestihl.
a musim si to vyrobit taky jelikoz ja to mam jak ponorku a to je strasny.
a musim si to vyrobit taky jelikoz ja to mam jak ponorku a to je strasny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
No vida , tak podložky se chytly , jen tak dál a koukám , že už je montuje i autorizovaný servis.....
Pro Ivoše - výsledek bude asi podobný jako na mých fotkách , ale rád bych taky viděl jinou .... když už tam mám know how ....
Pro Ivoše - výsledek bude asi podobný jako na mých fotkách , ale rád bych taky viděl jinou .... když už tam mám know how ....