spotreba
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
spotreba
potreboval by som vediet aku mate danu spotrebu v TP pre Nexia 1.5 8v 55kw
ja uz mam ten hnusny jedno listovy a v nom je uz len jedna a to 6.3 na 100km vie mi niekto povedat preco to uz nedavaju tak ako kedysi do TP tri spotreby ? ale len jednu a ani nevie aka to vlastne je !
ja uz mam ten hnusny jedno listovy a v nom je uz len jedna a to 6.3 na 100km vie mi niekto povedat preco to uz nedavaju tak ako kedysi do TP tri spotreby ? ale len jednu a ani nevie aka to vlastne je !
- Reklama
nexia
...to nessia 1,5 8V r.v. 1997 město / 11,2 - 120 / 7,8 - 90 / 5,6 kombinace dle TP pro výpočet spotřeby 8,2 l / 100 km...a tak jsem v pohodě výhradně Praha 7,5 - 8,1 dobrej výsledek neéé...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
9-10L LPG v meste je asi normalna spotreba, co? Dalo by sa nejako znizit? Zistil som ze aj ked idem priemerne 80 alebo 110 je spotreba rovnaka. A este jedna otazka mam 1.5 16V a mam hrozne kratku prevodovku, vsetci mate taky kratky prevod? Cca pri 130 toci motor cez 4000ot/min a 5000 ot/min pri 160. Je to uz dost hlucne. Urcite by to zralo menej s "dlhsou" prevodovkou. Diki za odpovede, nechcel som zbytocne otvarat dalsi topic.
8V mal dlhsie prevody, takze jedine vymenit prevodovku. Ale zrejme sa to odrazi na spotrebe v meste (vyksia) a mimo mesta (nizsia), takze zvazit ci sa to oplati.septim píše:9-10L LPG v meste je asi normalna spotreba, co? Dalo by sa nejako znizit? Zistil som ze aj ked idem priemerne 80 alebo 110 je spotreba rovnaka. A este jedna otazka mam 1.5 16V a mam hrozne kratku prevodovku, vsetci mate taky kratky prevod? Cca pri 130 toci motor cez 4000ot/min a 5000 ot/min pri 160. Je to uz dost hlucne. Urcite by to zralo menej s "dlhsou" prevodovkou. Diki za odpovede, nechcel som zbytocne otvarat dalsi topic.
neviem ci mas original prevodovku....ale ja mam 16V a pri cca 130 mam 3100-3200 otacok.......cez 4000 je velmi vela....ale zasa spotrebu v meste mam cez 11 lit.septim píše:9-10L LPG v meste je asi normalna spotreba, co? Dalo by sa nejako znizit? Zistil som ze aj ked idem priemerne 80 alebo 110 je spotreba rovnaka. A este jedna otazka mam 1.5 16V a mam hrozne kratku prevodovku, vsetci mate taky kratky prevod? Cca pri 130 toci motor cez 4000ot/min a 5000 ot/min pri 160. Je to uz dost hlucne. Urcite by to zralo menej s "dlhsou" prevodovkou. Diki za odpovede, nechcel som zbytocne otvarat dalsi topic.
No v meste mam väčšinou do 9, ale nemam lahku nohu, ak je velmi tazka, tak 10L. Tu a tam nejake mimomesto, ale teraz som siel po dialnici a aj mne sa to zdalo moc vela otacok a hrozne to aj reve uz ked idem 130 kvoli tym otackam. Max som siel 165 a cca 5100ot. Neviem kde moze byt problem, kola, gumy aj budiky su origo, ale je to ako stara skoda, aj ta tocila 4400 pri 130 na stvorke, a podobne aj fobie htt p
No prevodovku nemam chut menit iste, to auto sa vlastne vobec neoplati opravovat, kto vie ci ho este vobec niekedy predam...
No prevodovku nemam chut menit iste, to auto sa vlastne vobec neoplati opravovat, kto vie ci ho este vobec niekedy predam...
Tomuhle proste nerozumim hold asi zalezi jakou zrovna Nesii clovek ma!PeterMI_SK píše:... neviem ci mas original prevodovku....ale ja mam 16V a pri cca 130 mam 3100-3200 otacok.......cez 4000 je velmi vela....ale zasa spotrebu v meste mam cez 11 lit.
Ja se 16V mam ve 130km/h 4000ot. 3tis otacek to točí cca ve 95km/h.
Vse samozrejme na 5.rychlostni stupen ... Ve meste jezdim ale za 8,5...
ja som aj kolaboroval s myslienkou vymeny prevodovky, lebo ja viac jazdim v meste a teraz v zime ak jazdim iba velmi kratke trasy tak spotreba je aj 13 lit...............a na dialnici som malokedy.
cize ak bby som dal lahsie prevody by som mohol so spotrebou klesnut na vase kraaaaaaaaasne hodnoty... 8.5 - 9 litrov.
No ale zas ked idem dlhu trasu po dialnici...a jazdim ustalenou rychlostou bez nejakych nahanaciek a tak...tak viem jazdit so spotrebou okolo 5.5 litra.
cize ak bby som dal lahsie prevody by som mohol so spotrebou klesnut na vase kraaaaaaaaasne hodnoty... 8.5 - 9 litrov.
No ale zas ked idem dlhu trasu po dialnici...a jazdim ustalenou rychlostou bez nejakych nahanaciek a tak...tak viem jazdit so spotrebou okolo 5.5 litra.