kúrenie

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
PETER NOGA
Kontaktovat uživatele:

kúrenie

Příspěvek od PETER NOGA »

Ahoj.Mám menší problém s kúrením.Mám otočený gombik na plný výkon,a vidí sa mi že dosť slabo topí.Je v aute teplo,ale na to že to ide na plno ,tak sa mi to zdá,že je to málo.A aj ručička teploty stúpne do normálu až po prejdení asi 10-12.km.Je to teraz v zime normálne?alebo je vadný termostat?Díky za rady.čaute
Reklama

wysawac

Příspěvek od wysawac »

...aj ja mam podobny problem...nechcem koli tomu zakladat novu temu ... pri plnom pusteni ofuku predneho skla sa mi veeeeelmi pomaly odhmlieva celne sklo ,vacsinou aj tak polovica ostane zahmlita , o bocnych oknach ani nehovorim....chcem sa spytat moze to byt nejako zanesene ,ale nejako zaneseny pelovy filter(nemam klimu)??? diky za radu
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

to wysawac: ze pelovy filter :mrgreen: tak dobre som sa uz davno nezasmial, neboj tieto korejske pomsty ziadny filter bohuzial nemaju (okrem tych co si ho spravili sami)

to peter: obavam sa ze to je uplne normalne, mne tiez naplno zacne kurit az po takych 8 km, ale to zalezi od stylu jazdy, ked chcem aby kuril rychlo tak jazdim na vyssich otackach nejaku dobu ...
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo už sa to tu riešilo a tak asi hanba - nehanba šuchnem pred chladič papier lebo to som praktizoval na OPLI a zmena k lepšiemu bola okamžitá a skvelá jo mimochodom mal som tam linoleum a tak to implantujem aj na Legu :lol: :lol: :lol: :lol:
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

:lol: :lol: vyskusam akurat idem menit lino za plavajucu podlahu, uz mam jedno lino ako zaslepku v EGR ventile preco ho neslahnut aj pred radiator, potom dam vediet :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasná páka Viki ale bacha nezakrývaj ho celý stačí tak tri švrte od spodku aj ja to už idem aplikovať :lol: :lol: :lol:
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

Mala poznamka, nemuze se to lino nejak priskvarit?
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
Viktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viktor »

ja som ho daval do egru, lebo plech som nevedel tak dobre vyrezat a bol som z toho zufaly tak som skusal co to vydrzi nad plamenom a prezije to v pohode velmi vysoke teploty, v egre ho mam asi rok a nejavi ziadne znamky poskodenia a EGR je teda poriadne horuci.

edited: este mozno zalezi na tom ake lino, mozno teraz sa robia tensie neviem, ja som pouzil original panelakove z pred 30 rokov, ma asi 3.5-4mm na hrubku.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Neprišvarý lebo tomám odskúšané a veď sa tam jinak dával ten lepený papier ale ten sa rozmáčal tak som to skúsil a osvedčilo sa to :lol: :lol: :lol:
idik

Re: kúrenie

Příspěvek od idik »

Ahoj. Stim zohrievanim motora a kurenim mam tak isto problem tak ze to neni asi nahoda. Takze skusim dat na radu inich.
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

Karton implementovan, zmena se fakt projevila :lol: A k tomu promaceni, mame ted novou lednicku, tak kartonu bude vzhledem k nenarocnosti vymeny dost :P
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vidíš aj ja ho tam mám ale zimi nie sú zatial tak velké aj na proti tomu sa zohrieva skoro okamžite :lol: :lol: :lol: Zlatý kartón :lol: :lol: :lol:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja mavam karton cez cely a nevadi to nicomu lanos sa neda asi zavarit :lol: Mozno je viac vzdusny ako linoleum tak preto ho asi mozem mat cez cely ale aspon ho neochladzuje taky studeny luft :D
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“