Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Vidis kdyby si jel autem a ne skodulou tak mas ted srnci gulasek atd doma...a tak ti zdrhla a mas prd...Kessler píše:Tak dnes mě nepotěšilo, že jsem srazil srnu...naštěstí jsem jel pomalu, takže jsem ji jenom ťuknul...po krátkém zaváhání se zvedla na nohy a zdrhla do lesa...nárazník vydržel, jen SPZ upadla...takže ende gute, alles gute...
To je aspoň vidět, že jsou škodule šetrné k životnímu prostředí...Hanzy píše:Vidis kdyby si jel autem a ne skodulou tak mas ted srnci gulasek atd doma...a tak ti zdrhla a mas prd...Kessler píše:Tak dnes mě nepotěšilo, že jsem srazil srnu...naštěstí jsem jel pomalu, takže jsem ji jenom ťuknul...po krátkém zaváhání se zvedla na nohy a zdrhla do lesa...nárazník vydržel, jen SPZ upadla...takže ende gute, alles gute...
A co ti brání? Vždyt sněhu je na horách,jen si vybrat.Ivoš píše:No my taky, ale já už chci lyžovat!!!!![]()
Otcovi v lete za bieleho dňaros píše:Jo to určitě, já sundal srnce v 80ce a předek na šrot a škodovka to nebyla.![]()
Ahoj Ivoši, no, ehm, ono tam nešlo ani o ten sníh, jako spíš o ten hořící panelák... (Sorry, je to foceno z dálky)Ivoš píše:To by mě taky nepotěšilo...sníh zas mizí![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |