OSRAM Night Breaker (až 90 % viac svetla).
Moderátor: Blue Lanos
No ja som svoje 100 w ziarovky po skoro roku svietenia teraz vymenil. Chvilu som skusal aj Philips H1 + 50% potom som tam dal opat 100 w ziarovky. (Podotykam ani prepalene kable, ani zdeformovane paraboly, ani poskodene rele, nic sa neprehrievalo). Vcera som tam dal osram silvestar + 50 %, kedze som ich dostal k meninam , idem testovať... ale dufam, že to bude aspoň podobne tym 100w ziarovkam, ked ste ich tu tak vychvalili...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Reklama
Dnes som nahodil OSRAM NIGHT BREKER+90%,vyskúšal ,je to také do biela svetlo a oproti klasickým ozaj svietia výborne(mám aj zdvihnuté svetlomety)a je to myslím ok.Uvidíme koľko vydržia.!!!! Neviem porovnať, nemal som SILVER STAR +50% alebo podobné,ale CENA-VýKON spokojnosť! Odporúčam!Aj cena v pohode(440skza pár)a mal som to bez poštovného, lebo som bral hneď 6 ks(aj brat a otec má ESPERO)...TAK DO SVIETENIA
mýlim sa alebo nie su tie žiarovky ktoré tak ospevujete tieto????
http://autosuciastky.com/shop/index.php ... nfo_id=416
http://autosuciastky.com/shop/index.php ... nfo_id=416
esperko modra metalízka ....pracuje sa na doplnkoch
to jackanin,A kde si ich zohnal Ja som z VT a mám tam teraz Osram Silvestar 55W+50% a nič moc to nesvieti dal som za nich 500sk a chcel by som ich kúpiť ak môžeš tak niekde v Prešove alebo kde si ich zohnal Ty? Už som si ich objednal a aké máte žiarovky v dialkových svetlách?.Máte každý svetlá s motorčekmi nastavitelné, aké mate paraboly mne sa vidí, že moje ľavé svetlo svieti trocha na prd.Tak som si objednal aj tie Osram90% tak a tie silvestar 50% dám do dialkových a porovnám.
Ja som ich objednal cez internet link http://www.autosuciastky.com/shop/index ... d_kateg=36
V sobotu obj. a v utorok rano som ich mal
V sobotu obj. a v utorok rano som ich mal
Hmm, jackaninm teraz som vazne nad nimi zacal uvazovat aj ja. nehodis sem daku nocnu foto ako to svieti pred auto?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
žárovky
....no dedo - miky fyzika je věda... prostě Ti dávám za pravdu...pro nevěřící doporučuji poslední číslo Světa Motorů...exaktní vyhodnocení svítivostí a ostatního...
Ať Vám svítí....mějte se ...
Ať Vám svítí....mějte se ...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Jo souhlas, u nás v Lidlu byla teď taky akce s autožárovkama cena 149,- za sadu Tesla +50% Na zkoušku jsem koupil synátorovi H4 do Feldy a fakt svítěj docela dobře. Dokonce i na mokrý silnici je něco vidět. A za tu cenu OK
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
V mlhovkách bývají obvykle H3 55Watů.janodvt píše:sewaste daewaci, ja mam teraz osram + 50 ale nic moc tak idem nahodit naspät 100W, tak by ma zaujimalo ake su vlastne ziarovky dole v hlovkach, ked sa mi zvysia osramy
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Zdravim,
ked tu citam o tom lidli tak asi pred dvomi rokmi som tam kupil tusim za 200Sk sadu nahradnych ziaroviek Narva s dvomi H4 +30%. Daval som ich az teraz nedavno do nubiry a svietia o dost lepsie ako obycajne H4.
Nemal som este ani silverstary ani nic ine, ale u tychto ziaroviek som videl rozdiel k zlepseniu hned.
ked tu citam o tom lidli tak asi pred dvomi rokmi som tam kupil tusim za 200Sk sadu nahradnych ziaroviek Narva s dvomi H4 +30%. Daval som ich az teraz nedavno do nubiry a svietia o dost lepsie ako obycajne H4.
Nemal som este ani silverstary ani nic ine, ale u tychto ziaroviek som videl rozdiel k zlepseniu hned.
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008