co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
TAK ZA TOHLE BYCH MAJITELE ZABIJEL !!!!!! no milosh si velmi tolerantní... no ani nic jiného bych od tebe nečekal...tvůj názor a vkus je dozajista nejlepší...no to bych si nedovolil tvrdit...jinak proti gustu není dišputát... ( osobně nejsem proti podsvícení vozu ani proti svítícím tryskám - svým způsobem to zvýrazňuje auto a to je dobře, je vidět... ) ale hlavně nekažme si vzájemně radost a o tom to je...
Nekažme si radost a mějme se fajn...
Nekažme si radost a mějme se fajn...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
- Hanzy
Serpico:To jsem nejak nepobral ten tvuj prizpevek k cemu navazuje???
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
...no Hanzy já to vytrhl z kontextu...ale opravdu to snad je o radosti, a sdílená radost dvojnásobná...a néée:
Vojta napsal:
Mě dnes potěšilo, že se mi podařilo bez problémů namontovat nové trysky ostřikovače - dvojité s modrými ledkami. Matýsek je dostal za to, že tak pěkně sprintoval na srazu. Dostal sice víc věcí, ale ty jsem ještě nestačil instalovat.
TAK ZA TOHLE BYCH MAJITELE ZABIJEL !!!!!!
Kdyz si to da 18-ti letej jeliman na skodarnu, tak to pochopim, ale Vojto, ty uz ses dospelej chlap a mit z auta vanocni stromecek, to snad ne...
milosh
Vojta napsal:
Mě dnes potěšilo, že se mi podařilo bez problémů namontovat nové trysky ostřikovače - dvojité s modrými ledkami. Matýsek je dostal za to, že tak pěkně sprintoval na srazu. Dostal sice víc věcí, ale ty jsem ještě nestačil instalovat.
TAK ZA TOHLE BYCH MAJITELE ZABIJEL !!!!!!
Kdyz si to da 18-ti letej jeliman na skodarnu, tak to pochopim, ale Vojto, ty uz ses dospelej chlap a mit z auta vanocni stromecek, to snad ne...
milosh
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Hanzy
I tak mi to nejak hard nepobral nebo jak jsem se koukal na predchozi prizpevky v tomto tematu tak mi to na nic nenavazuje...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...to Hanzy jdi na 1 místo na 70 a dostaneš se do obrazu...já jsem prostě přeskočil ze 69 na 1 a to je vše...a přeji dobrou noc
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Jojo to bude onoIvoš píše:Reakce na Miloshe je kolikrát zbytečná.....docela se od svatby změnil....asi dostává doma klepec a na fóru si to vybíjí
Serpico ozivil prispevek co jsem psal nekdy pred rokem nebo kdy,a le muj nazor se nezmenil, az proti vam pojede auto v noci kterymu bude vse sviti modre uvidite jak to je super !!!!
Stejne jako kokoti co maj xenony a neumej si je ani seridit.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a za deště a v noci jsou ty neseřízené xeony přímo lahůdka - mě z toho jednou jebnemilosh píše:Jojo to bude onoIvoš píše:Reakce na Miloshe je kolikrát zbytečná.....docela se od svatby změnil....asi dostává doma klepec a na fóru si to vybíjí
Serpico ozivil prispevek co jsem psal nekdy pred rokem nebo kdy,a le muj nazor se nezmenil, az proti vam pojede auto v noci kterymu bude vse sviti modre uvidite jak to je super !!!!
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád , že jsme tady "všichni" slušnímilosh píše:Jojo to bude onoIvoš píše:Reakce na Miloshe je kolikrát zbytečná.....docela se od svatby změnil....asi dostává doma klepec a na fóru si to vybíjí
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Ivo, jasne, slusnost nade vse
Jinak jeste neco malo pro Milana (Serpico) - http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... highlight=
Jinak jeste neco malo pro Milana (Serpico) - http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... highlight=
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jojo modry diody sou super jak je videt nejeden tuNNer ja na aute maV.Brousek píše: Miloši to bylo hezké - bezva fórum - zase jsem se pořádně zasmál co je schopen člověk napsat a když to myslí vážně, tak je to přímo.........