Nexia nestartuje / striela do vyfuku

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
ryousuke
Kontaktovat uživatele:

Nexia nestartuje / striela do vyfuku

Příspěvek od ryousuke »

Zdravim clenov,

viete mi niekto poradit v probleme, kedy mi nechce nexia chytit? spravil som na nej uz 90tis km ale zatial nikdy sa nezdalo ze by mala nejaky problem so startovanim. Stala sa mi ale taka vec, ze som ju na dva tyzdne odstavil, a bolo tam malinko benzinu. Pocitam ze za dva tyzdne sa uplne vyparil. tak som tam doniesol 5 litrov benzinu a chcel nastartovat. Avsak absolutne sa nechytala. Siel som to teda roztiahnut z druhym autom. po nejakych 2 km chytila ale hned skapala. velmi sa zdrahala. Ked uz ale chytila tak som nemohol nechat volnobeh inak skape. Ak ale na nej idem, tak ide nadherne. Ked ju vsak chcem normalne nastartovat tak iba tak skace a striela, ci uz do vyfuku tak to netusim. Skuste mi dat prosim neikto typ. Je to 1996 8v. Za kazdu radu vdaka.
Daewoo Tico SX 96'
Toyota Corolla GT Coupe - AE86 aka Hachi-Roku
Reklama

sergej73
Kontaktovat uživatele:

Re: Nexia nestartuje / striela do vyfuku

Příspěvek od sergej73 »

ryousuke píše:Zdravim clenov,

viete mi niekto poradit v probleme, kedy mi nechce nexia chytit? spravil som na nej uz 90tis km ale zatial nikdy sa nezdalo ze by mala nejaky problem so startovanim. Stala sa mi ale taka vec, ze som ju na dva tyzdne odstavil, a bolo tam malinko benzinu. Pocitam ze za dva tyzdne sa uplne vyparil. tak som tam doniesol 5 litrov benzinu a chcel nastartovat. Avsak absolutne sa nechytala. Siel som to teda roztiahnut z druhym autom. po nejakych 2 km chytila ale hned skapala. velmi sa zdrahala. Ked uz ale chytila tak som nemohol nechat volnobeh inak skape. Ak ale na nej idem, tak ide nadherne. Ked ju vsak chcem normalne nastartovat tak iba tak skace a striela, ci uz do vyfuku tak to netusim. Skuste mi dat prosim neikto typ. Je to 1996 8v. Za kazdu radu vdaka.
Ja som si dal menit nadrz,potom som tam nalial 5 litrov reku staci aj tak jazdim na plyn potom dotankujem.Nechcelo sa jej startovat,strielala dlhsie ma srala az kym som tam riadne dotankol benzinu a zrazu bolo vsetko ok a ko pred vymenou nadrze.Skus mozno pomoze ja som tiez chcel dat vymenit cerpadlo ze je na nic a pritom stacilo dotanknut,zrejme 5 litrov je tak akurat na zaliatie vyklenkov v nadrzi a ona asi aj tak nevyzere benzin v nadrzi do cista takze u mna tam este po dojdeni benzinu ostava okolo 5 litrov vzdy,tie proste nespali.Samozrejme to nerobi dobrotu ani cerpadlu tak malo benzinu.
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
SK

Příspěvek od SK »

neviem ale mne to pripomina vadnu cievku alebo samotny modul zapalovania......
ryousuke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ryousuke »

no ale pruser je to ze ked uz ju nakopnem, pripadne roztlacim, tak ide perfektne. nemozem vsak samozrejme nechat na volnobehu dlhsi cas, inak skapem... btw benzinu tam mam dost...
Daewoo Tico SX 96'
Toyota Corolla GT Coupe - AE86 aka Hachi-Roku
SK

Příspěvek od SK »

ryousuke píše:no ale pruser je to ze ked uz ju nakopnem, pripadne roztlacim, tak ide perfektne. nemozem vsak samozrejme nechat na volnobehu dlhsi cas, inak skapem... btw benzinu tam mam dost...
no sak vravim...... :) skus to zapalovanie
Kool55

Re: Nexia nestartuje / striela do vyfuku

Příspěvek od Kool55 »

ryousuke píše:Zdravim clenov,

Skus si vycistit hlavu rozdelovaca Urcite tam mas take usadeniny.Vo vnutri mas 4-koloky tie vycisti a malo by to frcat a samozrejme si zarovem vycisti sviecky a pozry pal.filtre.Ked striela do vyfuku je to rozdelovacom-predzapal a ked to je zanesene iskry su nepravidelne.Len si pri otvarani hla.rozdelovaca nechaj nasadene svieckove kable.
Nexia:97,ABS,servo,4xel.okna,78 tis km,1.5 16V
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jasne doporucuji vycistit rozdelovac pokud jsi to uz davno neudelal.a pak prohlednout kabely.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..mm...

a este aj toto.
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...to JRD McLaren - školící středisko...dokonalé...
díky za všechny

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“