Fotogaléria majiteľov Leganzí
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
A ta rez na mym EGR se da nejak dobre a snadno eliminovat (aspon tak, aby to tak nebilo do oci)?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
no asi takto
to co mas v aute neni daewoo je to kdo vi z ceho .
to co ti prislo je spravne a patri to tam ale jen na original baterii.na vsecky ostatni to jiz nandat nejde.
a dalsi ta dira je vyplnena jeste gumovou krytkou polu ktere tam vubec nemas a daji se objednat pouze s kontaktem baterie.
to co mas v aute neni daewoo je to kdo vi z ceho .
to co ti prislo je spravne a patri to tam ale jen na original baterii.na vsecky ostatni to jiz nandat nejde.
a dalsi ta dira je vyplnena jeste gumovou krytkou polu ktere tam vubec nemas a daji se objednat pouze s kontaktem baterie.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Aha, diky za fundovane vysvetleni, ted jsem to i nasel na fotce jiny Leganzy, ze je to presne tak, jak pises:
Takze ty nove krytky se mi mozna budou jeste nekdy hodit, az budu porizovat novou baterii (s novymi kontakty).
Jinak diky palikxove napovede jsem zapatral, protoze jsem si zcela zretelne pamatoval, ze jsem ji uz nekde videl! A stejnou krytku jsem nasel na Evande, co byla letos v Baldovci (JO alias Jozef H.). Zajimave, ze cerna krytka ji take chybi jako me Leganze):
A takhle to vypada v servisnim manualu Evandy... Je to presne vono, co shanim:
Takze ty nove krytky se mi mozna budou jeste nekdy hodit, az budu porizovat novou baterii (s novymi kontakty).
Jinak diky palikxove napovede jsem zapatral, protoze jsem si zcela zretelne pamatoval, ze jsem ji uz nekde videl! A stejnou krytku jsem nasel na Evande, co byla letos v Baldovci (JO alias Jozef H.). Zajimave, ze cerna krytka ji take chybi jako me Leganze):
A takhle to vypada v servisnim manualu Evandy... Je to presne vono, co shanim:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky, když Peha hodí fotku motoru, tak mně jímá závist a zároveň se stydím....jen mě utěšuje, že si můžu říkal, že na to prostě nemám čas....a koneckonců ani prostředky (wapku na umytí, garáž na "práce na autě"...). Jednou jsem měl wapku půjčenou a motor je dodnes krásnej, ale chudák Sedan...ten jí ještě asi nikdy nepoznal
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza