Vy si ale kluci vyhrajete, co ? Jenom Vás všechny, co jezdíte na srazy obdivuji, že se dokážete odpoutat od všech starostí a ujet třeba 300 km. Já jsem rád když s auta vylezu a nemusím ho do příští směny vidět.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný den
Chlumecká 1531, Praha
Chlumecká 1531, 198 19 Praha 9 - Černý Most
Po - So 10.00 - 21.00, Ne 10.00 - 21.00
telefon: 00420 810 396 753
e-mail: info@cc.electroworld.cz
V.Brousek píše: Vy si ale kluci vyhrajete, co ? Jenom Vás všechny, co jezdíte na srazy obdivuji, že se dokážete odpoutat od všech starostí a ujet třeba 300 km. Já jsem rád když s auta vylezu a nemusím ho do příští směny vidět.
Pěkný den
No jo Václave ty máš sraz každý den
Ať nám jezdí a nezlobí
V.Brousek píše: Vy si ale kluci vyhrajete, co ? Jenom Vás všechny, co jezdíte na srazy obdivuji, že se dokážete odpoutat od všech starostí a ujet třeba 300 km. Já jsem rád když s auta vylezu a nemusím ho do příští směny vidět.
Kazdy nema tak silny magnet na gauci!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
to víš, Topole tech 8 km do N.Boru již bych nedojel.
Hanzy o tom magnetu nic nevím, nejsem typ co přijde z práce ( pěšky) a zalehává. Musím doma makat jako šroub, u PC . a na srazy mi již čas nezbývá. Co mě ale mrzí, že jsem se nemohl dostavit na letní minisrazík do Kamenického Šenova u Varhan, kde byl jak Topol, tak i Vazoun.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Jasne,ze je to ono...a kdyby to sem nikdo nedal tak to nejde prehlednout...to by uz clovek musel byt totalni ignorant...tak obrovska cedule,ktera tam laka lidi nejde prehlednout...jen neprejet odbocku...neni se tam kde sirokodaleko otocit...takze opatrne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
no vidite nejakej navod na obsluhu mam taky novej.ale to jen tak naokraj.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
to víš, Topole tech 8 km do N.Boru již bych nedojel.
Hanzy o tom magnetu nic nevím, nejsem typ co přijde z práce ( pěšky) a zalehává. Musím doma makat jako šroub, u PC . a na srazy mi již čas nezbývá. Co mě ale mrzí, že jsem se nemohl dostavit na letní minisrazík do Kamenického Šenova u Varhan, kde byl jak Topol, tak i Vazoun.
To ze makas doma je blba vymluva to musime vsichni je to jen o tom ze si stale scifi postava dokud na nejaky sraz nedorazis nebot pokud jsem byl informovan tak te nikdo s klubu nevidel takze stale si jen scifi postava...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
nevite jak to bude z provozem??? dvakrat sem tudy jel a pokazdy na cerny most sem chytil hodinovou zacpu(myslim tu silnicni )
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech